MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Günaydın canımGünaydın

Günaydın canımGünaydın
Ay diyorum ya artık oturmuyorum çünkü bir sessizlik oluyor illa birşey yapıyorNasıl bir şey bu,valla herseyi kaldır ortadan sen yoksa evi yakacak
Afiyet olsun canım
Hakkında hayırlısı olsunKızı acıbademden aramışlar,iş için,burda saatler daha iyi senide taniyoruz demisler,eğer degisirse işini evden gidip gelcek bakalim
Duymuyorum demekmi bu
2 Dk kala olar mıAksam ezaninda niyetlen istersen
Sagol canim olaylar çok biliyosun belkide iyi olurHakkında hayırlısı olsun
Olmaz tabikisi2 Dk kala olar mı
Bizim bi tanıdık vardı öyle yapıyordu bozulur bişi olursa borç olmasın diye
Onu nasıl almış maşallah kendine zarar verecek artık evde yalnızlıktan oraya buraya mı saldırıyor acabaYa dün oğlum nasıl yaptıysa anahtarı yamultmus sabah kapıyı açamadım Allah'tan kayınvalidem de yedek anahtar var yoksa kalcam kapıda
Azman gibi çocuk baksanaOnu nasıl almış maşallah kendine zarar verecek artık evde yalnızlıktan oraya buraya mı saldırıyor acaba
Deme deme10tl alıyorduk he
Hiç uyku yok desene ben yine 3 te yattım bizde ki durum da ayni ama çok şükür maşallah hastalık yok.Gece mal hedi mavvv mavvv bas bas bağardı,eylul köh köh öksürdü,ben wc ye çıktım 3kere,sonra saati kurdum sahura,sonra ahmete derken,eylulde erken uyandi 8de
Bnmkiler kendine zarar verirdi eve bişi yapmazlarAzman gibi çocuk baksana
Kız her yeri karıştırıyor kızıyor ağlıyor kendini yatak odasına kapatiyorOnu nasıl almış maşallah kendine zarar verecek artık evde yalnızlıktan oraya buraya mı saldırıyor acaba
Kız kediye etmediğin hakaret kalmadı heeGece mal hedi mavvv mavvv bas bas bağardı,eylul köh köh öksürdü,ben wc ye çıktım 3kere,sonra saati kurdum sahura,sonra ahmete derken,eylulde erken uyandi 8de
Kulağı mi ağrıyor acaba öksürük varsa baktır illa kulağa vuruyorBnm kızda bişi çiğnerken kulağını tutuyor eliyle ağzundakini diğer tarafa koyuyor 1 haftadır var bı şekilde