Elif_Eylul
Daimi Üye
- #29.701
Bul yoksa kuduruyor senin veletValla bakmam lazim mutfağın anahtarını buldum gecen
Bul yoksa kuduruyor senin veletValla bakmam lazim mutfağın anahtarını buldum gecen
Yapamazsın diyimBende ya göz göre göre izlediler oda oda dolaşıp yiyip içmelerini,ben çok dikkat ederim öyle şeylere hıncımı almak için gittiğimde onların yaptığını yapicam![]()
Bende öyleyim çok dikkat ederim millet nasıl rahat ya bende istiyorum o rahatlıktanSende bırak madem bende dikkat ederim birinin evine gidince çocuklara ablama da gitsem icim rahat etmez kimsenin birseyine zarar gelsin istemem. Benim çocuklar daha çok kendine zarar verdiği için dikkat ediyorum
Yok istememSatılık değil istersen elimde bir tane daha var![]()
İstediği olmayınca kendini yerlere atıyor kafasını yere vuruyorBul yoksa kuduruyor senin velet
Dedim zaten demem miÇak kıçına bir tane aftan tafran bana mı de
Tamam ablacım istersen arkadaşların dediği gibi yap liste falan tutma sende rahat et birazBen burdayim,siz devam edicem dediginizde zaten ekliyorum sorun yok,size ne iyi gelicekse öyle yaparim
Valla keşke bende de olsa o rahatlık en basiti yazın annemin bahçe de bile hep tetikteyim çocuklara birşey olmasın diyeBende öyleyim çok dikkat ederim millet nasıl rahat ya bende istiyorum o rahatlıktan
Aman gördüm hepsi cins vallahiİstediği olmayınca kendini yerlere atıyor kafasını yere vuruyor
Sende bendensin ben öyle sinir oluyorum birini görünce simaranlaraDedim zaten demem mi
Offf aman nalanTamam ablacım istersen arkadaşların dediği gibi yap liste falan tutma sende rahat et biraz
Sende bendensin ben öyle sinir oluyorum birini görünce simaranlara
Aman hepsi ayni işlerine gelince baba o zaman herşeyimi baban yapsın eee o da yok sonra anne diye yapisiyorlarAman gördüm hepsi cins vallahi
Dünde benimki kudurdu,ben ona bağrinca baba baba diye ağladı,bende biraktim gittim odaya geldi özür dedi sarildı
Kaç kere parçalandıysaAynn valla ki ortada bişi yoktu azdı sustu
Bi de babamı arama parçalar beni diyor madem korkuyorsun niye yapıyorsun diyorum bilmiyorum diyor
Sakin corçAman hepsi ayni işlerine gelince baba o zaman herşeyimi baban yapsın eee o da yok sonra anne diye yapisiyorlar
Kendi kendine cevap veren bittoKaç kere parçalandıysa
Parçalasa böyle yapmaz ama
Biraz daha sabredicezValla keşke bende de olsa o rahatlık en basiti yazın annemin bahçe de bile hep tetikteyim çocuklara birşey olmasın diye
Senin sayende Fadime oluyorum Nalan oluyorum ne ararsan varOfff aman nalan