Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Sacmalamayaaa tutarım tabiki ne var onda❤️
Benim de kafa dinlemeye ihtiyacim var biraz :kopkop:ilaclarin gramlari artı biraz huni fena takildi kafama
Benim de tatile ihtiyacım var 5 ay çocuklar çok yoruyor. Ortalık yine aldı başını gitti :agla:

MisshayaLet

Tepki
27.473
Ödev zamanı gelince çıldırıyorum zaten çocuklar durmuyor bir türlü ödev de bitmiyor küçük olan zaten camlarda sürekli şimdi de kapıları açmayı öğrendi her yere giriyor kapıyı da üstüne kapatıyor klozetin düğmesine basıyor yetmior elini sokuyor

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.753
Ödev zamanı gelince çıldırıyorum zaten çocuklar durmuyor bir türlü ödev de bitmiyor küçük olan zaten camlarda sürekli şimdi de kapıları açmayı öğrendi her yere giriyor kapıyı da üstüne kapatıyor klozetin düğmesine basıyor yetmior elini sokuyor
Anahtarlari bul tak kitle al eline,kizlar gidince oyle yap bari

MisshayaLet

Tepki
27.473
Bende ya göz göre göre izlediler oda oda dolaşıp yiyip içmelerini,ben çok dikkat ederim öyle şeylere hıncımı almak için gittiğimde onların yaptığını yapicam :koptum: :koptum:
Sende bırak madem bende dikkat ederim birinin evine gidince çocuklara ablama da gitsem icim rahat etmez kimsenin birseyine zarar gelsin istemem. Benim çocuklar daha çok kendine zarar verdiği için dikkat ediyorum

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Kızlarrr devam etmek isteyenlerle yola devam edeceğiz,listeyi temizledim kendimde bir süre ara verecegim toparlanmam lazim,ama listeleri tutarim sizin icin,kopmanizi istemem,sıkı diyet yapalim bundan sonra hedefe gidicem ben istiyorum derseniz yada beni çikar derseniz ona göre hareket edelim...

Yarın saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum :kaalp:
@Maya.
@fitmomm
@Bitttoooo
@Sekerpareeee
@sulisim
@ÇikolataGözlüm
@Cheesecake
@serenajp
@Damlalar
@HiraAyaz
Beni kabul edersen yine gelicem :agla:
Anladım ki burası olmayınca ben yapamıyorum saldım zaten iyice kv hemen ameliyat olcak sandım o da daha belli değil iyisimi devam edeyim o zamana kadar ❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.753
Beni kabul edersen yine gelicem :agla:
Anladım ki burası olmayınca ben yapamıyorum saldım zaten iyice kv hemen ameliyat olcak sandım o da daha belli değil iyisimi devam edeyim o zamana kadar ❤️
Ben burdayim,siz devam edicem dediginizde zaten ekliyorum sorun yok,size ne iyi gelicekse öyle yaparim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar