Elif_Eylul
Daimi Üye
- #29.661
Diyete ara veriyosan silicem canimBen buradayım ama diyete ara veriyorum nasıl yapalım..
Tabiki burdan gitmeni istemem
Diyete ara veriyosan silicem canimBen buradayım ama diyete ara veriyorum nasıl yapalım..
Değerlenmiş ya ne güzel boyama işlerini iyi yapıyorsun senTeşekkür ederim canım
Aslında atıcaktim ben onlari kız getirmişti
Tamamdır.o zaman muhabbete katılırım başlayınca da bildiririmDiyete ara veriyosan silicem canim
Tabiki burdan gitmeni istemem
Teşekkür ederim canımDeğerlenmiş ya ne güzel boyama işlerini iyi yapıyorsun sen
Yarin tartıni atarsın canımTamamdır.o zaman muhabbete katılırım başlayınca da bildiririm
Benin de eski sehpalar var da düşünüyorum bakalımTeşekkür ederim canım
Aslinda malzemem olsa guzel seyler yaparım,cok seyi boyayarak degistirdim
Bence degerlendir 1tüp boyaya bakiyor,istersen desenler eskitmeler ne istersen var sitelerdeBenin de eski sehpalar var da düşünüyorum bakalım
Tabiki..kaç kilo alacağım bakarız dönüşeYarin tartıni atarsın canım
Kismetse ramazan geliyor Rabbim sağ salim ulasmayı nasip etsin hepimizi,ozaman biraz rahatlariz hem mideler rahatlamis olurTabiki..kaç kilo alacağım bakarız dönüşe
Geçen kırtasiye bir çeşit gelmiş ahşap..boyamak üzere..çok hoş şeyler vardı.. bu aralar yapamam diye bakmadım ama tepsiler ekmeklikler güzeldiBence degerlendir 1tüp boyaya bakiyor,istersen desenler eskitmeler ne istersen var sitelerde
Evet evet madden manen toparlanırizKismetse ramazan geliyor Rabbim sağ salim ulasmayı nasip etsin hepimizi,ozaman biraz rahatlariz hem mideler rahatlamis olur
Negüzel iste,egerki eskiyse degerlendir,tabiki işin olmadığındaGeçen kırtasiye bir çeşit gelmiş ahşap..boyamak üzere..çok hoş şeyler vardı.. bu aralar yapamam diye bakmadım ama tepsiler ekmeklikler güzeldi
Çok güzel olmuş kaptan güle güle büyüt
Bn devam edeceğim kaptanKızlarrr devam etmek isteyenlerle yola devam edeceğiz,listeyi temizledim kendimde bir süre ara verecegim toparlanmam lazim,ama listeleri tutarim sizin icin,kopmanizi istemem,sıkı diyet yapalim bundan sonra hedefe gidicem ben istiyorum derseniz yada beni çikar derseniz ona göre hareket edelim...
Yarın saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
@Maya.
@fitmomm
@Bitttoooo
@Sekerpareeee
@sulisim
@ÇikolataGözlüm
@Cheesecake
@serenajp
@Damlalar
@HiraAyaz
Ben buradayım ama diyete ara veriyorum nasıl yapalım..
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş kaptan güle güle büyüt
Sacmalamayaaa tutarım tabiki ne var ondaBn devam edeceğim kaptan
Burası aktif olmasa da kendim için devam olacak.
Eğer yoğunsan liste tutamam diyorsan yine yazalım ama tutma
Senin de işin gücün var çoluk çocuğunla uğraşıyorsun
Aaaa susak neden velet öyle yaptiGörümcem vardı şimdi gitti.
Saolsun oğlanda bnmle tartıştı birini görünce çoşuyor çocuk