Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Zaten ekmeği de vermiyor kiYedigin ekmekte bile bir nebze seker illaki var ki senin diyetisyenin kafayı çözemedim
Zaten ekmeği de vermiyor kiYedigin ekmekte bile bir nebze seker illaki var ki senin diyetisyenin kafayı çözemedim
Aynen nasıl insanlar anlamadım ben..Aman belki dank eder eşine de kaynın gelince sesi çıkar fazla kalmasına müsade etmez
Bnm eski öyleydiZaten ekmeği de vermiyor kiyunurtayi ekmeksiz yiyemiyorum diye 1 dilimcik
Aman belki dank eder eşine de kaynın gelince sesi çıkar fazla kalmasına müsade etmez
Evet ya cok iyi olur biraz havaOdak noktamı biraz değiştirmem lazım sürekli yemek diyet ev içi çok bunaldım sanırım..3 gün bı boşluğum olacak pazartesiden itibaren biraz dışarı çıkıp gezip tozayim diyorum
Az değil mi ben anlamadım ki senin kilonda birisi icinZaten ekmeği de vermiyor kiyunurtayi ekmeksiz yiyemiyorum diye 1 dilimcik
Bizi deney faresi gibi kullanıyorlarAz değil mi ben anlamadım ki senin kilonda birisi icin
Bencede az ama 100 kilo üzerindeyken de vermiyordu..çok faydası yok size ve bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor diyor ...mesela başka danışana 3 dilim veriyorAz değil mi ben anlamadım ki senin kilonda birisi icin
Her onun bağırsaklar farklı sanki alla allaBencede az ama 100 kilo üzerindeyken de vermiyordu..çok faydası yok size ve bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor diyor ...mesela başka danışana 3 dilim veriyor
Bisey olmicekHocam birşey sormak istiyorum diyelim ben yarısmadakilerden daha eksiyle geldim nolicik o zaman![]()
Bnde aynısını Didim kaptişBisey olmicek
Bilmiyorum da inşaallah sana yararBencede az ama 100 kilo üzerindeyken de vermiyordu..çok faydası yok size ve bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor diyor ...mesela başka danışana 3 dilim veriyor
Susak gelmis 3kilo eksiyle sankim yarismadaBnde aynısını Didim kaptiş
Susak gelmis 3kilo eksiyle sankim yarismadakarsi taraf onu kaptan secerse ne mutlu
Sabah ben 1dilim beyaz ekmek yedim ama huzursuzdumBilmiyorum da inşaallah sana yarar
Bir sürü ekmek cesidi var gidip de beyaz ekmek tabiki yok siyez unlu cavdar kepek bunlar da mı yani yavaslatanlar
Senin icin dogru kararı veriyodur inşallah diyeyim
Bir daha da gelmez böyle eksiSusak gelmis 3kilo eksiyle sankim yarismadakarsi taraf onu kaptan secerse ne mutlu
Ebenin körü
Heee okBir daha da gelmez böyle eksi