Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
@Cheesecake hani kandil simidi tarifi 

Apar topar oldu her şey. Yarın gidecem. Camları sildim ben de perdeleri de yarın yıkarım diyordum kaldı her şeyZor randevun varken erteliyosun alemsin
Senin adına üzüldüm,rahatsızsin keske hastalığına önem verseydinApar topar oldu her şey. Yarın gidecem. Camları sildim ben de perdeleri de yarın yıkarım diyordum kaldı her şeykaynım aramış eşimi bugün bindir gelsinler diye. O da yetişmez deyince yarına kalmış. Birkaç problem yaşadılar aileyle o yüzden tek beni istiyorlar
Afiyet olsun canım11:00 çeyrek ekmek 2 parmak peynir 2 dilim sucuk 5 zeytin yarım ayva
15:00 3 yk yoğurt 3-5 çubuk kraker 5-6 yaban mersini çeyrek ayva
Ara bebenin makarnasından 2-3 yk
BiraZdan da 4 yk yoğurt 5 hurma yicem
Akşam kivi soda
@Maya. @Elif_Eylul
Şeytan hep böyle tartı günü öncesi dürtüyorAkşama annemler gelcek çayaçiğköfte, börek, makarna salatası, kurabiye olcak
napacuk ben
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinSahur yok
İftar 3 kepçe sebze çorbası,3 lokma ekmek,1 bardak ayran 1 yk süzme peynir, salata
Su 2+
Yeşil çaay içerik
@Elif_Eylul
Vardı arşivde bulayım bare@Cheesecake hani kandil simidi tarifi
Kendini diyette değil de saglıklı yasamdayım diye adapte et diyet kafasına girince insan kısıtlanmış hissediyor o da mutsuzlukNineme niye sardın durduk yerehiç mutlu değilim diyette olduğum için ama diyeti bozunca da mutlu olmuyorum
kilo veremeyince böyle oluyor herhalde
Yedigin ekmekte bile bir nebze seker illaki var ki senin diyetisyenin kafayı çözemedimBen bunu söyledim diyetisyenime.artik pazartesileri tartı sonrası biraz esnek yicem..ona göre bunlar kirilma noktası diyor...vücuda şekeri unutturma taraftarı ama benim yaşamımda şeker ve hamur tamamen çıkma durumu yok
Odak noktamı biraz değiştirmem lazım sürekli yemek diyet ev içi çok bunaldım sanırım..3 gün bı boşluğum olacak pazartesiden itibaren biraz dışarı çıkıp gezip tozayim diyorumKendini diyette değil de saglıklı yasamdayım diye adapte et diyet kafasına girince insan kısıtlanmış hissediyor o da mutsuzluk
Hocam birşey sormak istiyorum diyelim ben yarısmadakilerden daha eksiyle geldim nolicik o zamanCanım kızlar
Herkese hayırli kandiller
Cuma deyince aklınıza ne geliyor duyar gibiyim
tabiki tartı
Yarin saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Oruçlu olanlar saat 16.00 kadar atarsanız sevinirim.
Yarışmaya devam edicekler var korumaya gecicekler var,devam edenlerle yola devam,yarın tartıyla bildiriniz...
Herkese bol eksiler
@_DeryaSultan_
@Maya.
@wakeful
@Bitttoooo
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@Seçilmiş
@Cheesecake
@Sekerpareeee
@Hazalın yeni dünyası
Sizde devam edicekseniz
@fitmomm
@_cikiLeta
BncedeOdak noktamı biraz değiştirmem lazım sürekli yemek diyet ev içi çok bunaldım sanırım..3 gün bı boşluğum olacak pazartesiden itibaren biraz dışarı çıkıp gezip tozayim diyorum
Bişi olmicekHocam birşey sormak istiyorum diyelim ben yarısmadakilerden daha eksiyle geldim nolicik o zaman![]()
Evet bnm diyetisyen de diyor ne kadar kessende bi yerden alıyırsun ve almak gerek diyır vücudun ona bile ihtiyaç varYedigin ekmekte bile bir nebze seker illaki var ki senin diyetisyenin kafayı çözemedim
Bence benim yerime bu akşam menekseyi transfer edin hala vakit varkenBişi olmicek
Aman belki dank eder eşine de kaynın gelince sesi çıkar fazla kalmasına müsade etmezEltimgiller İstanbul dan köye gelmişler...küçük kaynima haber etmisler o gitmiş biz başkasından duyduk ve tabiki gitmedikeşim adına üzülürken kendi adıma mutluyum sanki