Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Zor randevun varken erteliyosun alemsin
Apar topar oldu her şey. Yarın gidecem. Camları sildim ben de perdeleri de yarın yıkarım diyordum kaldı her şey :D kaynım aramış eşimi bugün bindir gelsinler diye. O da yetişmez deyince yarına kalmış. Birkaç problem yaşadılar aileyle o yüzden tek beni istiyorlar

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.889
Apar topar oldu her şey. Yarın gidecem. Camları sildim ben de perdeleri de yarın yıkarım diyordum kaldı her şey :D kaynım aramış eşimi bugün bindir gelsinler diye. O da yetişmez deyince yarına kalmış. Birkaç problem yaşadılar aileyle o yüzden tek beni istiyorlar
Senin adına üzüldüm,rahatsızsin keske hastalığına önem verseydin :hımm:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.889
Tepki
14.644
Nineme niye sardın durduk yere :haha: hiç mutlu değilim diyette olduğum için ama diyeti bozunca da mutlu olmuyorum :düsün: kilo veremeyince böyle oluyor herhalde
Kendini diyette değil de saglıklı yasamdayım diye adapte et diyet kafasına girince insan kısıtlanmış hissediyor o da mutsuzluk :düsün:

Tepki
14.644
Ben bunu söyledim diyetisyenime.artik pazartesileri tartı sonrası biraz esnek yicem..ona göre bunlar kirilma noktası diyor...vücuda şekeri unutturma taraftarı ama benim yaşamımda şeker ve hamur tamamen çıkma durumu yok
Yedigin ekmekte bile bir nebze seker illaki var ki senin diyetisyenin kafayı çözemedim

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Kendini diyette değil de saglıklı yasamdayım diye adapte et diyet kafasına girince insan kısıtlanmış hissediyor o da mutsuzluk :düsün:
Odak noktamı biraz değiştirmem lazım sürekli yemek diyet ev içi çok bunaldım sanırım..3 gün bı boşluğum olacak pazartesiden itibaren biraz dışarı çıkıp gezip tozayim diyorum

Tepki
14.644

Canım kızlar :by:

Herkese hayırli kandiller ❤️

Cuma deyince aklınıza ne geliyor duyar gibiyim:krnz::danscıkiz:tabiki tartı:cilgin:

Yarin saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum :artist:

Oruçlu olanlar saat 16.00 kadar atarsanız sevinirim.​

Yarışmaya devam edicekler var korumaya gecicekler var,devam edenlerle yola devam,yarın tartıyla bildiriniz...​

Herkese bol eksiler ❤️
@_DeryaSultan_
@Maya.
@wakeful
@Bitttoooo
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@Seçilmiş
@Cheesecake
@Sekerpareeee
@Hazalın yeni dünyası

Sizde devam edicekseniz

@fitmomm
@_cikiLeta
Hocam birşey sormak istiyorum diyelim ben yarısmadakilerden daha eksiyle geldim nolicik o zaman :düsün: :neee:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.410
Eltimgiller İstanbul dan köye gelmişler...küçük kaynima haber etmisler o gitmiş biz başkasından duyduk ve tabiki gitmedik :skandal::skandal::skandal::şok::şok::şok: eşim adına üzülürken kendi adıma mutluyum sanki
Aman belki dank eder eşine de kaynın gelince sesi çıkar fazla kalmasına müsade etmez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar