ben yesem de o yatağa aç karınla girersem bu iş tamamYemezsin sen

ben yesem de o yatağa aç karınla girersem bu iş tamamYemezsin sen
Vayy bende gelemmi söz az yerim![]()
Eksi 2 gelirsen beni kurtarırsinYuh ama o kadarda değil![]()
Ama güzel eksim var cepte bugünde iftarı kazasız belasız atlatırsam değmeyin keyfime![]()
![]()
![]()
Ama kaptiş sende beni sopalaya sopalaya bir hâl oldu heee
Etkiliyor eksi olarak artı gelenlerin yüzdesi toplu yuzdeden çıkarma işlemi ile eksi oluyor ve yüzde kaç kişi varsa takımda bölünüyorArtılar yüzdeyi etkilemiyorsa biz kazanacaz...etkiliyorsa yandık
inşallah herkeze bol bol eksiler olsunCanım kızlar
Herkese hayırli kandiller
Cuma deyince aklınıza ne geliyor duyar gibiyim
tabiki tartı
Yarin saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Oruçlu olanlar saat 16.00 kadar atarsanız sevinirim.
Yarışmaya devam edicekler var korumaya gecicekler var,devam edenlerle yola devam,yarın tartıyla bildiriniz...
Herkese bol eksiler
@_DeryaSultan_
@Maya.
@wakeful
@Bitttoooo
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@Seçilmiş
@Cheesecake
@Sekerpareeee
@Hazalın yeni dünyası
Sizde devam edicekseniz
@fitmomm
@_cikiLeta
Valla canım dur bakalım ben bir gün ayarlayacagim@fitmomm yarın işimizi Allahın izniyle halledersek gönder zeynebi gelsin bize
Cuma deyince açlık geliyor aklımaCanım kızlar
Herkese hayırli kandiller
Cuma deyince aklınıza ne geliyor duyar gibiyim
tabiki tartı
Yarin saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Oruçlu olanlar saat 16.00 kadar atarsanız sevinirim.
Yarışmaya devam edicekler var korumaya gecicekler var,devam edenlerle yola devam,yarın tartıyla bildiriniz...
Herkese bol eksiler
@_DeryaSultan_
@Maya.
@wakeful
@Bitttoooo
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@Seçilmiş
@Cheesecake
@Sekerpareeee
@Hazalın yeni dünyası
Sizde devam edicekseniz
@fitmomm
@_cikiLeta
Bencede baya fark ediyorwc problemi olanlar 2 öğüne geçin farkı görün
Zor randevun varken erteliyosun alemsinHafta sonu şehir dışına çıkacam. Eltim doğum yapacak yanına gidecem. Tartı varsa orda devam ederim yoksa da döndüğümde katılırım3 şubatta hastane işim de yalan oldu ya. Birden bire fikir değişti. Kimse gitmiyor yanına mesafeliler. Ben gidecem. Artık döndüğümde doktora giderim
Ne olcağı belli degil diye dedim,bizim bu doktor işimizde,çocuk istiyordu ondan dedimValla canım dur bakalım ben bir gün ayarlayacagim
Yalnız değilsin gece bile parmak ucunda gidiyorum ağlıyor 6. His 52467734. His olmuş artıkÖyle sadece hissiyat olarak değil ...çoraplarımi dizime kadar çekip ,kalın battaniyeme gömülüp ,depresif ağlamaklı film izleyip ve cips ve cikolataya gömülmek gibisinden.tuvallette bile yalnız kalamiyorum daaa
Bnde sana güveniyoreeeGelebülür ona güveniyore
İvetBanami ben kendime güvenmiyomki![]()