Elif_Eylul
Daimi Üye
- #21.621
Nekadan güzel110 liraya aldığım krem şanti 150 lira olmuş
Nekadan güzel110 liraya aldığım krem şanti 150 lira olmuş
Süt de arttı bu hafta... Allah tan babam bana hediye bir çuval şeker almış....çok romantikNekadan güzel
En kısa ben miyim topikte yavvvBenimde 58
Evet 5kilo süt 85tl verdim bende geçenSüt de arttı bu hafta... Allah tan babam bana hediye bir çuval şeker almış....çok romantik![]()
Valla ne alırsak değerlenecekEvet 5kilo süt 85tl verdim bende geçen
Iyi sekerden kardasın
Benim kocada gider gelir,seker,bulgur,nohut,fasulye,un alip.alip gelir
Bizde zeytiniValla ne alırsak değerlenecekyemezsek bozdururuz illaki satılır
Duymasin ¹.⁵²Sevindim
Evet evet biz ev sahibinden alıyoruz..bu seninkine 120 dediBizde zeytini
40,50,60 arasi satıyoruz
Zetlytinyag
125 tl
Yani herkes hakli
Biz gecen senekinide 120 satiyozEvet evet biz ev sahibinden alıyoruz..bu seninkine 120 dedi
Geçen seneden kalandan aldık 80 yaptı
ben de türk kahvesiNescafe iciyor olabilirim
Allah kabul etsin ablaaammmBiz gecen senekinide 120 satiyoz
İnşallahHe kuzum bugün de oruçluyum nasipse ramazana kadar tutmayı düşünüyorum bakalım inşallah tutarım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah olursun canım bnm diyetisyenler falan abartı diyor 52 kg diyor da bana 58-60 tam zayıf oluyordu tabi hamilelik öncesi şimdi kaç kg beni zayıf gösterir bilemiyorum haziranda bi 62 kga kadar düşmüştüm oraya bile bi gelsem gitgide zorlaşıyor her sene bir öncesinden daha zor oluyor ya1,56 benim boy.senin gibi 66 olsam keşke
Afiyet olsun kahvesiz olmazben de türk kahvesiresmen beynim zonkladı 2 gündür
Nescafe iciyor olabilirim
Sen ilk önce 80 ve 70leri gör 52 neymisinşallah olursun canım bnm diyetisyenler falan abartı diyor 52 kg diyor da bana 58-60 tam zayıf oluyordu tabi hamilelik öncesi şimdi kaç kg beni zayıf gösterir bilemiyorum haziranda bi 62 kga kadar düşmüştüm oraya bile bi gelsem gitgide zorlaşıyor her sene bir öncesinden daha zor oluyor ya