Yaprak Dökümü - Kanal D

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
ayy şımdıden heyecanla beklıyorumm saat gelsede ızlesek çok ozledım dızımı:D
:yandanyandan:Ay inan bende baya heyecanlıyım hele Necla ablasına gözyaşları ile ben eski ablamı özledim diyor ya bittim oraya ben ya,bir an evvel akşam olsun.Bizde ekran başında olalım tabş:beyazbayrak:
gözümüz aydın arkadaşlar yaprak dökümü bu akşam yeni yayın dönemine başlıyor ama aynı zamanda bu sezonda final var yaaa keşke hiç bitmese gerçekten çok çok severek izlediğim bir dizi hadi bakalım iftardan sonra çaylar demlensin ekran başına arkadaşlar....

Evet süslü bu sezon son olucak ki bende bağımlılık yapan ve her hafta hiç kaçırmadan izlediğim bir diziydi bittikten sonra ben ne yaparım bilmiyorum:dusun:Artık bu sezonu doyasıya izleyeceğiz ve tadını çıkaracağız..:uc:
 

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.531
Tepki
752
Puan
113
Konum
yok
ya ben izleyemedim az bucuk izleyebildim başka bir dizi vardı onu izliyoruz biz ama bende çok seviyorum yaprak dökümünü
 
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
76
Tepki
64
Puan
18
Yaş
54
Konum
İSTANBUL
arkadaşlar akşam yaprak dökümü yine süperdi soluksuz izledim valla ferhunde cadısını şevketin sözleri şok etti çok iyi oldu ona
gitgide felakete sürükleniyorlar haftaya fikretin kaynanası ali rıza beye çok ağır sözler söylüyor galiba fikrette kocasına eve dönmiyceğini söylüyordu yazık onlarında yuvası bozulmasa bari neyse izleyip göreceğiz gerçi az çok sonunu kitabından biliyoruz ama çok ta değiştirmişler
 
G

GuL_CiCeGi

Misafir
gercekten cok harıka bı dizi dün aksam pek izleyemedım sahurda tekrarı vardı orda sonuna baka bıldım ve baktıgım kadarıyla olaylı gectı şevketın sözleri gercekten ferhundeyi soke etti ama ferhundede bu sefer inada bindi bosanmıcam dedı... bakalım haftaya ne olcak bence işler cok karısıcak son bölümlerde...
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
08092008020815.jpg


82. Bölüm


Ali Rıza Bey’in evine haciz memurları geliyor

Ödenmeyen kredi borcu nedeniyle Ali Rıza Bey’in evine haciz memurları geliyor.
Necla, Cem’in evlenme teklifinin şaşkınlığını yaşamaktadır. Yaşananlar henüz çok tazeyken gelen teklif, Ali Rıza Bey’i çok tedirgin eder. Necla’nın sadece Cem istediği için evet dediğini düşünerek bu evliliğin yürümeyeceğine karar verir.
Cem’in ailesinin de bu karardan henüz haberi yoktur. Aşkın gücü tüm yaşananları unuttursa da, evlat sevgisi, aşk gibi gözükara değildir.
Tesadüfler bazen tesadüf değildir. Oğuz, koğuşunda yaşanan bazı olaylar yüzünden Şevket'in kaldığı koğuşa nakledilir. Bu gelişme ikisinin hayatında da önemli gelişmelere neden olacaktır.
Ali Rıza Bey’in evine ödenemeyen kredi borcu nedeniyle haciz memurları tespit için gelir. Borcun yirmi dört saat içinde ödenmemesi halinde haciz işlemi gerçekleşecektir. Çaresizlik Fikret’e yanlış bir adım attırır.
Şevket’in boşanma davası açtığını öğrenen Ferhunde, mağlubiyet duygusundan kurtulmak için Şevket ile görüşmeye gider. Görüşme Ferhunde’nin istediği gibi geçmez. Ama Ferhunde’nin bu görüşme sonrası alacağı karar, herkesi şoke edecektir.
 

niha55

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1.307
Tepki
1.156
Puan
113
Yaş
51
Konum
samsun
Yine harikaydı yine herkesi tv başına kitledi reklam araları hariç tıpkı şahmaranla ben gibi:))
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
evet dızı guzel ama uzuluyorum ben ya ınsanın başına bu kadar şey gelırmı? üst üste yazık sureklu yuzum asık dudaklarım buzujuk ağlamaklı ızlıyorum :(
bıraz ınsanları sevındırecek bolumlerıde olsun yaf
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
15092008025842.jpg


83. Bölüm


Aile’ye Ferhunde şoku!

Ferhunde yenilgiyi hazmedememiş, Şevket’ten boşanmaktan vazgeçmiştir. Bu durum Ali Rıza Bey ve ailesini çok üzer. Ferhunde’nin adını bile duymak istemeyen aile, belli ki uzun süre daha onunla uğraşmak zorunda kalacaktır.

Öte yandan Cevriye Hanım parasının Ali Rıza Beyler’in haciz işlemini durdurmak için kullanıldığını öğrenir ve büyük olay çıkar.

Aslı ile Ferhunde arasındaki ipler gün geçtikçe gerilmektedir. Levent’i elde etmek Ferhunde için artık gurur meselesi haline gelir.

Necla’nın evlilik haberini Şevket’ten öğrenen Oğuz yıkılır. Oğuz için bunu atlatmak hiç kolay olmayacaktır.

Necla, Cem’in ailesinin, evliliklerinin önünde büyük bir engel olacağına artık çok emindir ve yol yakınken daha fazla üzülmeden bu karardan vazgeçer.

Babasına bu kararı açıklamaya cesareti yoktur.
 

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.531
Tepki
752
Puan
113
Konum
yok
izledim az bucuk güzeldi heleki cevriye hanım parayı fikretin ödünç aldıgını duyunca:gul:
 
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
76
Tepki
64
Puan
18
Yaş
54
Konum
İSTANBUL
yine bugün süperdi valla fikrete çok üzüldüm kızcağız nasıl kötü oldu yaa kızlar benim öyle kaynanam olsa katil olurdum heralde ne biçim kadın o ya dizi olduğunu bildiğim halde hırslanıyorum kadına resmen ekran karşısında söyleniyorum
allah düşmanıma öyle kaynana vermesin haftaya necla gelinlik giyiyor ama bakalım nikah kıyılacakmı
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
22092008052054.jpg


84. Bölüm


Necla ile Cem evleniyor

Necla ile Cem evleniyor. Ancak nikahları hiç unutulmayacak olaylara sahne oluyor. Cem’in ailesi bir vazifeyi yerine getirir gibi Necla’yı istemeye gelirler sonunda.Geçmişteki yaralar henüz taze olduğu için iki tarafın da onaylamadığı bir evlilik kararı alınmış olur. Herkes için mücadele bundan sonra başlayacaktır. Ali Rıza Bey üçüncü kez bu evden bir gelin uğurlayacaktır. Ama ilk kez, gönüllü olmasa da, kızını kendi rızası ile evlendirecektir. Necla’nın gelin olması, Leyla’yı bir başka şekilde etkileyecektir. Kardeşine hiç unutamayacağı bir hediye hazırlar. Necla yeni hayatının altına imza atmaya hazırlanırken Oğuz da zincirlerinden kurtulmak için mahkemede umut arar. Necla’nın nikahı hiç unutulmayacak olaylara sahne olur. Oğuz’un bir davadan tahliye haberi nikah salonuna kadar gelir. Tesadüfler tesadüf değildir bazen. Aynı kapının eşiğinde aynı hatalardan geçmiş üç insan yüzleşmek zorunda kalır.

 

KheChi

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
689
Tepki
1.030
Puan
93
Konum
KartoffeLLand/München
ne derler ona aklimaa gelmedi,Necla cok sansli hep affedildi bundada basinda biraz zorluk ceksede sonunda galip cikacakdir diye düsünüyorum
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
DiziDetay.aspx


85. Bölüm


Şüphe, Cem’i esir alıyor...

Cem’in askere gideceği gün, Oğuz hapisten çıkar. Aynı kapının eşiğinde, aynı hatalardan geçmiş üç insan birbiriyle yüzleşir. Oğuz özgürlüğe kavuşurken, Cem’i şüpheler esir alır. Şevket de şüpheler içindedir. Oğuz’un tekrar Necla’nın peşinde dolaşmasını engellemek için kendince bir yol bulur.

Oğuz eski hesaplarını bir bir kapatmak derdindedir. Önce Ferhunde’den başlar.

Borç yüküyle omuzları çöken Ali Rıza Bey, dik durmak için daha çok çalışmak zorundadır. Cevriye Hanım’ın tüm kaprisine sabırla göğüs geren Fikret sonunda büyük bir patlama yaşar. Şevket ile Ferhunde boşanmak için hakim karşısına çıkarlar. Sözüm ona, hakkı için savaşan Ferhunde, Şevket ve ailesine karşı hangi silahı kullanacağını çok iyi bilmektedir.
 

niha55

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1.307
Tepki
1.156
Puan
113
Yaş
51
Konum
samsun
Çok seviyorum bu diziyi.Ben leylaya sinir oluyorum çokmu sütten çıkmış ak kaşıkki nejlada hatalı tabi leylada en az onun kadar hatalı olan alirıza beye oluyo babama benzetiyorum onu.
 
OP
chatlack

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
13102008040108.jpg


86. Bölüm


Leyla acılar içinde

Oğuz’u hiç beklemediği bir anda karşısında gören Leyla’nın, yaraları yeniden kanamaya başlar.
Ferhunde’nin Şevket’ten boşanmak istememesi Ali Rıza Bey ve ailesini sıkıntıya sokarken, Şevket, Ferhunde’nin hislerini sorgulamaya başlar.
Oğuz yeni işindeki başarısının karşılığını yavaş yavaş almaktadır. Geçmişte kalan tüm borçlarını kapatmak için önce Yaman’a gider. Oğuz’u hiç beklemediği bir anda karşısında gören Leyla’nın yaraları yeniden kanamaya başlar.
Yaman’nın verdiği iş yemeği Ferhunde ve Aslı’yı karşı karşıya getirir. Aslı’nın Ferhunde hakkında bildikleri çoğalırken, gecenin sonu her ikisi için de hayal kırıklığı olacaktır.
Şüphelerin esiri olan Şevket, Ferhunde’nin gerçek yüzünü görmek için Leyla’dan yardım ister.
Oysa Leyla vücuduna saplanan oktan kurtulmaya çalışmaktadır. Leyla’nın feryadı, Ali Rıza Bey’e hiç beklenmeyen bir telefonla ulaşır.
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
Yarın yine çok önemli sahneler var belli.Ferhundenin ne mal olduğunu patronu da anlamaya başladı yavaş yavaş.Çok merakla bekliyorum...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst