Taşacak Bu Deniz (Trt1)

AystLL

Daimi Üye
Tepki
35.146
Heee ettum oni, kültür şoki yaşayrun daa.
Benü fabrika ayarlaruna döndurecek bir dizu var midur?
Sen oni dee baaa bacigardaşum :D
hahaha hahaha hahaha
Ben kaç yıldır Türk dizileri izlemiyorum. Daha çok yabancı diziler bakıyorum. Geçen sene uzak şehir’e başladım o da sapıttı zamanla bak onu çok severek izliyordum sonra soğudum. Şimdi de taşacak bu denize bakayım dedim o da ayda 2 bölüm oldu :krizz: En iyisi ben yabancıya devam edeyim :krizz:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
116.811
Ben kaç yıldır Türk dizileri izlemiyorum. Daha çok yabancı diziler bakıyorum. Geçen sene uzak şehir’e başladım o da sapıttı zamanla bak onu çok severek izliyordum sonra soğudum. Şimdi de taşacak bu denize bakayım dedim o da ayda 2 bölüm oldu :krizz: En iyisi ben yabancıya devam edeyim :krizz:
He ya sorma haha

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.391
Kore dizulerü izliyrum daa Korece öğrendim :D hahaha hahaha

Kanıt evet onu seviyorum. İzlemediğim çok bölümü vardır. Şu diziyi bitip ona başlicam :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.193
Heee ettum oni, kültür şoki yaşayrun daa.
Benü fabrika ayarlaruna döndurecek bir dizu var midur?
Sen oni dee baaa bacigardaşum :D
hahaha hahaha hahaha
Yargı'yı izledin mi? Veliaht vardı yeni final yaptı. Bahar var (her ne kadar bir ara gıcık olsam da) o da final yaptı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.193
Aile dizisi vardı Nur Sürer Serenay Sarıkaya'nın (karakter adlarını unuttum) banka hesabına gelin maaşı yatırıp delirtiyordu kızı
:krizz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.193
Masumlar Apartmanı vardı Safiyeciğim deterjanları bile deterjanla yıkıyordu taze fasulyeleri çitiliyordu :kriz: Sandık Kokusu'nu da sevmiştim ben Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ anne kızdı. Annesi kızın çocuğunu dikkatsizlik yüzünden kaybediyordu yıllarca konuşmuyorlardı sonra çocuk bulunuyordu falan diğer kızı da ayrı vukuattı :bayilacam:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
116.811
Masumlar Apartmanı vardı Safiyeciğim deterjanları bile deterjanla yıkıyordu taze fasulyeleri çitiliyordu :kriz: Sandık Kokusu'nu da sevmiştim ben Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ anne kızdı. Annesi kızın çocuğunu dikkatsizlik yüzünden kaybediyordu yıllarca konuşmuyorlardı sonra çocuk bulunuyordu falan diğer kızı da ayrı vukuattı :bayilacam:
Ayyy travmalık masumlar apartmanı ya hamam mı işletiyorsunuz diyordu su faturası yazan memur haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.193
Yargıyı hiç izlemeyen bi bn varım galiba
Gerçi veliahtıda izlemedim
Baharı ara ara izlemiş olabilirim haha
Yargı'da kızın ölümünü ballandırıp ballandırıp sonra abuk sabuk bir sebep sunmalarına gıcık olup bırakmıştım ama yine de tüm mantık hatalarına rağmen güzel yazılmış karşılıklı sahneler. Kaan ile Pınar gerçekten yaşıyor gibi oynuyordu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar