Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kültür şokuEmin müsün daa ula sence benüm gibi biri o diziyü izlese neler olir bi düşün
Abe baryam sende benim kızı alacak maniy var mı şoparr
Ha![]()
ha
ha
abe gacıııKültür şokuEmin müsün daa ula sence benüm gibi biri o diziyü izlese neler olir bi düşün
Abe baryam sende benim kızı alacak maniy var mı şoparr
Ha![]()
ha
ha
abe gacıııHeee ettum oni, kültür şoki yaşayrun daa.Kültür şokuabe gacııı
ha
ha
haHmmm yabancı damatHeee ettum oni, kültür şoki yaşayrun daa.
Benü fabrika ayarlaruna döndurecek bir dizu var midur?
Sen oni dee baaa bacigardaşum
ha
ha
ha
yasak elma izledin mi?Aaa bak kanıt güzeldir ben tekrar tekrar izledim tv2 de geceleri çıkıyor keşke onun sezonlarını çekselerdiHmmm yabancı damat![]()
![]()
Şaka şaka kanıt izledin mi bn çok seviyorum tırssamda aradayasak elma izledin mi?
Ben kaç yıldır Türk dizileri izlemiyorum. Daha çok yabancı diziler bakıyorum. Geçen sene uzak şehir’e başladım o da sapıttı zamanla bak onu çok severek izliyordum sonra soğudum. Şimdi de taşacak bu denize bakayım dedim o da ayda 2 bölüm olduHeee ettum oni, kültür şoki yaşayrun daa.
ha
ha
ha
En iyisi ben yabancıya devam edeyim 
He ya sormaBen kaç yıldır Türk dizileri izlemiyorum. Daha çok yabancı diziler bakıyorum. Geçen sene uzak şehir’e başladım o da sapıttı zamanla bak onu çok severek izliyordum sonra soğudum. Şimdi de taşacak bu denize bakayım dedim o da ayda 2 bölüm olduEn iyisi ben yabancıya devam edeyim

Evet ya Bnde çok severdim hala arada denk geliyorum izliyorumAaa bak kanıt güzeldir ben tekrar tekrar izledim tv2 de geceleri çıkıyor keşke onun sezonlarını çekselerdi
Kore dizulerü izliyrum daa Korece öğrendimBen kaç yıldır Türk dizileri izlemiyorum. Daha çok yabancı diziler bakıyorum. Geçen sene uzak şehir’e başladım o da sapıttı zamanla bak onu çok severek izliyordum sonra soğudum. Şimdi de taşacak bu denize bakayım dedim o da ayda 2 bölüm olduEn iyisi ben yabancıya devam edeyim
ha
haYargı'yı izledin mi? Veliaht vardı yeni final yaptı. Bahar var (her ne kadar bir ara gıcık olsam da) o da final yaptıHeee ettum oni, kültür şoki yaşayrun daa.
ha
ha
ha
Yok yargıyı izlemedim. Çok övmüşlerdi iyi haturlattın daa.Yargı'yı izledin mi? Veliaht vardı yeni final yaptı. Bahar var (her ne kadar bir ara gıcık olsam da) o da final yaptı

Bölümlerini koymuşlar resmi kanalınaYok yargıyı izlemedim. Çok övmüşlerdi iyi haturlattın daa.
Bu bitsin başlıyorum
İzledim AdanalılarAile dizisi vardı Nur Sürer Serenay Sarıkaya'nın (karakter adlarını unuttum) banka hesabına gelin maaşı yatırıp delirtiyordu kızı
ha
ha
ha
haYargıyı hiç izlemeyen bi bn varım galibaYargı'yı izledin mi? Veliaht vardı yeni final yaptı. Bahar var (her ne kadar bir ara gıcık olsam da) o da final yaptı

Ayyy travmalık masumlar apartmanı ya hamam mı işletiyorsunuz diyordu su faturası yazan memurMasumlar Apartmanı vardı Safiyeciğim deterjanları bile deterjanla yıkıyordu taze fasulyeleri çitiliyorduSandık Kokusu'nu da sevmiştim ben Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ anne kızdı. Annesi kızın çocuğunu dikkatsizlik yüzünden kaybediyordu yıllarca konuşmuyorlardı sonra çocuk bulunuyordu falan diğer kızı da ayrı vukuattı

Yargı'da kızın ölümünü ballandırıp ballandırıp sonra abuk sabuk bir sebep sunmalarına gıcık olup bırakmıştım ama yine de tüm mantık hatalarına rağmen güzel yazılmış karşılıklı sahneler. Kaan ile Pınar gerçekten yaşıyor gibi oynuyorduYargıyı hiç izlemeyen bi bn varım galiba
Gerçi veliahtıda izlemedim
Baharı ara ara izlemiş olabilirim
Bir ailede bir tane normal insan olmaz mıydı yaAyyy travmalık masumlar apartmanı ya hamam mı işletiyorsunuz diyordu su faturası yazan memur