Taşacak Bu Deniz (Trt1)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.530
Ispanağı yıkamamız 2 gün sürer diyen Gülben
Yine kısa yoldan o evden iyi kurtuldu haha
Aman ya o ıspanak/kıvırcık vs yıkama bizde de uzun sürüyor :krizz:

Yalnız pandemi sebebiyle Safiye'nin o her şeyi yıkama halini normal bulup ee bizde böyle yapıyoruz olmuştuk ülkecek haha

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.745
Masumlar Apartmanı vardı Safiyeciğim deterjanları bile deterjanla yıkıyordu taze fasulyeleri çitiliyordu :kriz: Sandık Kokusu'nu da sevmiştim ben Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ anne kızdı. Annesi kızın çocuğunu dikkatsizlik yüzünden kaybediyordu yıllarca konuşmuyorlardı sonra çocuk bulunuyordu falan diğer kızı da ayrı vukuattı :bayilacam:
Masumlar ı biraz izledim. Diğerlerinede bakacam :D

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.745
Geçen yargı’nın bir bölümünü paylaşmışlar o zaman gördüm güzele benziyor ama işte Türk dizileri izlemiyorum ben. Yargı değişik ama kanıtı izledim bak geceleri denk gelirsem izlerim güzeldir
Bende izledim kanıtı, dediğin gibi denk geldikçe. Ben tv izlemiyorum zaten, tüm hayatım youtube ve netflix :)
Netflix de sapıttı artık midem bulanıyor ya, müstehcen sahne görmekten. Hele o İspanyol dizileri, Allah affetsin kimsenin cinsel tercihiyle ilgilenmem ama her dizide kadın mı, erkek mı olduğu belli olmayan tipler ve erotik sahneler, insanların gözüne gözüne sokuyorlar.

Bende netflix de sadece Kore dizisi izliyorum, bizim kültürümüze daha yakın, bir sınır var hiç değilse :)

AystLL

Daimi Üye
Tepki
36.056
Bende izledim kanıtı, dediğin gibi denk geldikçe. Ben tv izlemiyorum zaten, tüm hayatım youtube ve netflix :)
Netflix de sapıttı artık midem bulanıyor ya, müstehcen sahne görmekten. Hele o İspanyol dizileri, Allah affetsin kimsenin cinsel tercihiyle ilgilenmem ama her dizide kadın mı, erkek mı olduğu belli olmayan tipler ve erotik sahneler, insanların gözüne gözüne sokuyorlar.

Bende netflix de sadece Kore dizisi izliyorum, bizim kültürümüze daha yakın, bir sınır var hiç değilse :)
Bende seviyorum kore dizilerini şimdi Kore yapımı izdivaç programlarına sardım :amin Kore polisiye suç dizilerini daha çok seviyorum

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.745
Bn dün izlemeyi unuttum
Dizinin olduğunu da unuttum haha
Ben artık bu insanlar birbirini öğrenene kadar izlemicem:D toplu şekilde 24 bölümü izledim. Şimdi final yapıp izlemeyi bekliyorum:D
Konuyu sündürüyorlar. Eleni, adil ve esme birbirinin annesi, babası, çocuğu olduklarını öğrenene kadar bir daha fragman dahi izlemem :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
118.864
Ben artık bu insanlar birbirini öğrenene kadar izlemicem:D toplu şekilde 24 bölümü izledim. Şimdi final yapıp izlemeyi bekliyorum:D
Konuyu sündürüyorlar. Eleni, adil ve esme birbirinin annesi, babası, çocuğu olduklarını öğrenene kadar bir daha fragman dahi izlemem :D
Sezon donuna kadar öğrenmez bnce haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.530

Bu Timur'un vasfı ne oldu anlamadım ben :durbun: "Esmenin hayatının üstüne mi kuracaz biz o güzel hayatı" diyor ama Adil niye başından beri baba olarak hiç kaile alınmıyor anlamıyorum sanki tek çocuğunu kaybeden Esme'ydi Adil konu dışıydı

Eleni'nin satıldığı dönemden bir belge çıkacakmış ortaya ama Esme'nin imzası var demişler o değil bir de Adil'in yıktığı yer de o parayla yapılmıştı Eleni'yi Esme satmış gibi görünmesin ya:olamaaaz:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
118.864

Bu Timur'un vasfı ne oldu anlamadım ben :durbun: "Esmenin hayatının üstüne mi kuracaz biz o güzel hayatı" diyor ama Adil niye başından beri baba olarak hiç kaile alınmıyor anlamıyorum sanki tek çocuğunu kaybeden Esme'ydi Adil konu dışıydı

Eleni'nin satıldığı dönemden bir belge çıkacakmış ortaya ama Esme'nin imzası var demişler o değil bir de Adil'in yıktığı yer de o parayla yapılmıştı Eleni'yi Esme satmış gibi görünmesin ya:olamaaaz:
Timur benim anladığım hani Rusya ve Gürcistan tarafında bir mafya lideri bir şey kaçak altın bir şeyler kaçak götürüyor
Eleni kaçırıldı ya hani bulabileceğini düşündüğü için zaten çıkıyormuş işte sezon finalinde

Evet Adili baba olarak haklı olduğunu görmüyorlar hep esmeyi görüyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar