Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ay o kadarını hatırlamıyorum ama normal gözüken oyduO da kollarını yara yapana kadar kaşıyordu ya

Ay o kadarını hatırlamıyorum ama normal gözüken oyduO da kollarını yara yapana kadar kaşıyordu ya

Ispanağı yıkamamız 2 gün sürer diyen GülbenBir ailede bir tane normal insan olmaz mıydı ya

Kötünün iyisiAy o kadarını hatırlamıyorum ama normal gözüken oydu

Aman ya o ıspanak/kıvırcık vs yıkama bizde de uzun sürüyorIspanağı yıkamamız 2 gün sürer diyen Gülben
Yine kısa yoldan o evden iyi kurtuldu

Evet doğru vallaAman ya o ıspanak/kıvırcık vs yıkama bizde de uzun sürüyor
Yalnız pandemi sebebiyle Safiye'nin o her şeyi yıkama halini normal bulup ee bizde böyle yapıyoruz olmuştuk ülkecek

Bende üçünü izlemedim tek değilsinYargıyı hiç izlemeyen bi bn varım galiba
Gerçi veliahtıda izlemedim
Baharı ara ara izlemiş olabilirim

Masumlar ı biraz izledim. Diğerlerinede bakacamMasumlar Apartmanı vardı Safiyeciğim deterjanları bile deterjanla yıkıyordu taze fasulyeleri çitiliyorduSandık Kokusu'nu da sevmiştim ben Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ anne kızdı. Annesi kızın çocuğunu dikkatsizlik yüzünden kaybediyordu yıllarca konuşmuyorlardı sonra çocuk bulunuyordu falan diğer kızı da ayrı vukuattı
Bende izlemedimBende üçünü izlemedim tek değilsin
Geçen yargı’nın bir bölümünü paylaşmışlar o zaman gördüm güzele benziyor ama işte Türk dizileri izlemiyorum ben. Yargı değişik ama kanıtı izledim bak geceleri denk gelirsem izlerim güzeldirBende izlemedim
Bende izledim kanıtı, dediğin gibi denk geldikçe. Ben tv izlemiyorum zaten, tüm hayatım youtube ve netflixGeçen yargı’nın bir bölümünü paylaşmışlar o zaman gördüm güzele benziyor ama işte Türk dizileri izlemiyorum ben. Yargı değişik ama kanıtı izledim bak geceleri denk gelirsem izlerim güzeldir
Bende seviyorum kore dizilerini şimdi Kore yapımı izdivaç programlarına sardımBende izledim kanıtı, dediğin gibi denk geldikçe. Ben tv izlemiyorum zaten, tüm hayatım youtube ve netflix
Netflix de sapıttı artık midem bulanıyor ya, müstehcen sahne görmekten. Hele o İspanyol dizileri, Allah affetsin kimsenin cinsel tercihiyle ilgilenmem ama her dizide kadın mı, erkek mı olduğu belli olmayan tipler ve erotik sahneler, insanların gözüne gözüne sokuyorlar.
Bende netflix de sadece Kore dizisi izliyorum, bizim kültürümüze daha yakın, bir sınır var hiç değilse
Kore polisiye suç dizilerini daha çok seviyorumSinyal ı izledin mi? İzlemediysen mutlaka izle polisiyeBende seviyorum kore dizilerini şimdi Kore yapımı izdivaç programlarına sardımKore polisiye suç dizilerini daha çok seviyorum

Ben artık bu insanlar birbirini öğrenene kadar izlemicemBn dün izlemeyi unuttum
Dizinin olduğunu da unuttum
Ooo benden kaçar mı izledim onu geçmişe giden polis çok güzeldiSinyal ı izledin mi? İzlemediysen mutlaka izle polisiye
Sezon donuna kadar öğrenmez bnceBen artık bu insanlar birbirini öğrenene kadar izlemicemtoplu şekilde 24 bölümü izledim. Şimdi final yapıp izlemeyi bekliyorum
Konuyu sündürüyorlar. Eleni, adil ve esme birbirinin annesi, babası, çocuğu olduklarını öğrenene kadar bir daha fragman dahi izlemem

Timur benim anladığım hani Rusya ve Gürcistan tarafında bir mafya lideri bir şey kaçak altın bir şeyler kaçak götürüyor
Bu Timur'un vasfı ne oldu anlamadım ben"Esmenin hayatının üstüne mi kuracaz biz o güzel hayatı" diyor ama Adil niye başından beri baba olarak hiç kaile alınmıyor anlamıyorum sanki tek çocuğunu kaybeden Esme'ydi Adil konu dışıydı
Eleni'nin satıldığı dönemden bir belge çıkacakmış ortaya ama Esme'nin imzası var demişler o değil bir de Adil'in yıktığı yer de o parayla yapılmıştı Eleni'yi Esme satmış gibi görünmesin ya