Gecmis olsun canimNeredeyse 15 gün sonra tekrar buradayım ailesel problemlerim vardı ve çok fena hasta oldum anca toparladım kendime geldim sahaları geri döndüm
Sağ ol canım sen nasılsın iyi misin bitti mi tarla bahçe işleriGecmis olsun canim
Hayırdır inşallah önemli bişey değil inşallahNeredeyse 15 gün sonra tekrar buradayım ailesel problemlerim vardı ve çok fena hasta oldum anca toparladım kendime geldim sahaları geri döndüm
Bnde xiamo var o da ölçüyorNormal çıkıp tartılırsan tartıda kilonu görüyorsun ön taraftaki çubuğu tuttuğum zaman yağını kasının suyunu proteinini öğrenebiliyorsun
Elhamdülillah çok şükür iyiyim bende,midemde yara çıktı çok ağrim var birhaftadırSağ ol canım sen nasılsın iyi misin bitti mi tarla bahçe işleri
Yara mı niye hiç demedinElhamdülillah çok şükür iyiyim bende,midemde yara çıktı çok ağrim var birhaftadır
Kasımda zeytine baslicaz kismetse
Çok geçmiş olsun kantaron yağı iç mide yaralarına birebir şifa olsunElhamdülillah çok şükür iyiyim bende,midemde yara çıktı çok ağrim var birhaftadır
Kasımda zeytine baslicaz kismetse
Ufak tefek şeyler ama birikince büyük sorunlar oluyor tipik kocasal , ailesel sıkıntılar geçti gitti diyelim bugünümüze şükürHayırdır inşallah önemli bişey değil inşallah
Geçmiş olsun
4000 lira falan da herhaldeBnde xiamo var o da ölçüyor
Buuu ne kadara aldın
Sagol canim anca gittim geldim napayim 1haftadir mide agrisinla ölüyorum resmenYara mı niye hiç demedin
Çok geçmiş olsun
İç aç karnına kahveleri
Amin canimÇok geçmiş olsun kantaron yağı iç mide yaralarına birebir şifa olsun
Siyah zeytin bizde kasımda başlarSiz daha kasımda mı atıyorsunuz zeytinin bizim burada toplandı hatta biz kurmaya bile başladık..
15 kilo aldım bugün bir 5 litreye kurduk
Gelmiş geçmiş olsunUfak tefek şeyler ama birikince büyük sorunlar oluyor tipik kocasal , ailesel sıkıntılar geçti gitti diyelim bugünümüze şükür
4000 lira falan da herhalde
Çok geçmiş olsunSagol canim anca gittim geldim napayim 1haftadir mide agrisinla ölüyorum resmen
Amin canim
Aaa siyah mi sizinki...biz hep yeşil alıyoruz burda...siyah uzun sürüyor ya yapımı hiç denemedikSiyah zeytin bizde kasımda başlar
Gelmiş geçmiş olsun
Allah razı olsun kizlarÇok geçmiş olsun
Sagol canimÇok geçmiş olsun
Yesil zeytin bizde satılmaz,tonla toplandıgi icin,siyah basılır mahsenlere bizdeAaa siyah mi sizinki...biz hep yeşil alıyoruz burda...siyah uzun sürüyor ya yapımı hiç denemedik
Allah razı olsun kizlar