Şulişin Günlüğü

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Artık diyetisyene de gerek kalmadı bundan sonra yeni Tarti siparişi verdim yağımı kasimı ölçen diyetisyenlerin kullandığı bir tartıymış yorumlarda iyiymiş bakalım Bir de onu deneyeceğim.. motivasyonumu buradan sağlayacağım inşallah tartıdaki değişimimi de yeni tartımdan takip edersem artık kimseyle sinir harbi yaşamama gerek kalmayacak kavga etmeme gerek yok

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Taaam maşallah dicektimmmm çiğköfteye geçmiş hahahaha
Hayırlı olsun cağnım topiğin :D af buyur boyunuz kaç acep :interest: bölgeselmi zayıflıyorsınuz yoksa
İlk günün kusuru olmaz dedim ne yapayım kalmıştı bozulacak diye yedim :amin

Boyum 1.60 bölgesel zayıflamak isterdim maalesef olmuyor göbeğim ve midem var bildim bileli kendimi.onun için de zaten spor yapıyorum

İşte menopoza girmeden önce kilo vermek o kiloda kalmak istiyorum aslında henüz başaramadım bunu

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Sabah buzdolabınmız bozuldu hem de bir anda . çalışmıyor elektrik var ama soğutmuyor buzluktakiler bile karlamaya başlamış buzdolabının ses gelmiyor öyle fark ettik.. çok da iyiydi dolabımız çok memnundu 15 senelik bir defa tık dememişti diyorum kahramanlar ayakta ölürmus bir anda gitti

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Bir de eşimin böbrek sancısı var böbrek taşı var dün acillik oldum akşam MR'a gitti sabah bir taraftan adam biraz buzdolabını tamir etmeye çalıştı elimden de gelir arkasını söktü etti falan YouTube'dan arızanın ne olduğunu anlamaya çalıştı motor arızası çıktı servis aradık 15.000 liraya mal olur dediler onda da garantisi yok çok 15 yıllık dolap olduğu için malzeme motoru falan bulunur bulunmaz elimizdekini takarız falan dediler

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
145.209
Sabah buzdolabınmız bozuldu hem de bir anda . çalışmıyor elektrik var ama soğutmuyor buzluktakiler bile karlamaya başlamış buzdolabının ses gelmiyor öyle fark ettik.. çok da iyiydi dolabımız çok memnundu 15 senelik bir defa tık dememişti diyorum kahramanlar ayakta ölürmus bir anda gitti
Gecmis olsun buzdolabına ahaha
Yenisine sağlık diceksin

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
145.209
Bir de eşimin böbrek sancısı var böbrek taşı var dün acillik oldum akşam MR'a gitti sabah bir taraftan adam biraz buzdolabını tamir etmeye çalıştı elimden de gelir arkasını söktü etti falan YouTube'dan arızanın ne olduğunu anlamaya çalıştı motor arızası çıktı servis aradık 15.000 liraya mal olur dediler onda da garantisi yok çok 15 yıllık dolap olduğu için malzeme motoru falan bulunur bulunmaz elimizdekini takarız falan dediler
Çok gecmis olsun canım esine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar