Yüz yüze olsun hani tartıya çıkayım yağımı katımı oranı mı göreyim istedim o yüzden eski diyetisyenime tekrar dönüş yapmadımSenin bana önerdiğine baişladım Bnde ilk haftam biraz kötü geçti bu hafta fena değil onunla konuş
Yüz yüze olsun hani tartıya çıkayım yağımı katımı oranı mı göreyim istedim o yüzden eski diyetisyenime tekrar dönüş yapmadımSenin bana önerdiğine baişladım Bnde ilk haftam biraz kötü geçti bu hafta fena değil onunla konuş
AGünü kapattım derken saat 7'de 2 tane çiğ köfteden yarim lavaşlı bir dürüm yedim![]()
![]()
![]()

Canın sağolsun örtmenimGünü kapattım derken saat 7'de 2 tane çiğ köfteden yarim lavaşlı bir dürüm yedim![]()
![]()
![]()
Taaam maşallah dicektimmmm çiğköfteye geçmişGünü kapattım derken saat 7'de 2 tane çiğ köfteden yarim lavaşlı bir dürüm yedim![]()
![]()
![]()

İlk günün kusuru olmaz dedim ne yapayım kalmıştı bozulacak diye yedimTaaam maşallah dicektimmmm çiğköfteye geçmiş
Hayırlı olsun cağnım topiğinaf buyur boyunuz kaç acep
bölgeselmi zayıflıyorsınuz yoksa
de mi ya ilk günden bir şey olmazCanın sağolsun örtmenim
Gecmis olsun buzdolabına aSabah buzdolabınmız bozuldu hem de bir anda . çalışmıyor elektrik var ama soğutmuyor buzluktakiler bile karlamaya başlamış buzdolabının ses gelmiyor öyle fark ettik.. çok da iyiydi dolabımız çok memnundu 15 senelik bir defa tık dememişti diyorum kahramanlar ayakta ölürmus bir anda gitti

Çok gecmis olsun canım esineBir de eşimin böbrek sancısı var böbrek taşı var dün acillik oldum akşam MR'a gitti sabah bir taraftan adam biraz buzdolabını tamir etmeye çalıştı elimden de gelir arkasını söktü etti falan YouTube'dan arızanın ne olduğunu anlamaya çalıştı motor arızası çıktı servis aradık 15.000 liraya mal olur dediler onda da garantisi yok çok 15 yıllık dolap olduğu için malzeme motoru falan bulunur bulunmaz elimizdekini takarız falan dediler
Öyle canım beyaz eşyayı alması değil de iyimi çıkacak kötü mü çıkacak memnun kalacakmışsın onlar sıkıntıGecmis olsun buzdolabına a
Yenisine sağlık diceksin
Sağ ol canım Allah razı olsun siz ne yaptınız bitti mi işlerÇok gecmis olsun canım esine
Incir sezonu kapandıSağ ol canım Allah razı olsun siz ne yaptınız bitti mi işlerSağ ol canım Allah razı olsun siz ne yaptınız bitti mi işler
O da sana az dinlen diyedir ..Incir sezonu kapandı
Simdi zeytinler dökülmüş dipler toplancak,kasımdada zeytin baslar,ama busene yok okadar zeytin