Solotica lens kullananlar ve kullanmayı düşünenler,sizi buraya bekliyorum

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bende çok beğeniyorum bu rengi metisciğim. çok doğal bir kere.

idgul

Yeni Üye
Tepki
2
Merhabalar,
Bende en yakin zamanda Solotica almak istiyorum. Tenim beyaz ve gozler acik kahve saclarda. Soloticanin NC Quartz hosuma gidiyor amaaa.... Quartz kullanan hanimefendilerin gorusleri cok makbul olacak. Simdiden cok tesekkurler.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Merhabalar,
Bende en yakin zamanda Solotica almak istiyorum. Tenim beyaz ve gozler acik kahve saclarda. Soloticanin NC Quartz hosuma gidiyor amaaa.... Quartz kullanan hanimefendilerin gorusleri cok makbul olacak. Simdiden cok tesekkurler.

ben kullanıyorum. çok doğal bir lens. griyeşil... her renk gözün taşıyabileceği ve ona uyan bir renk..resmim var. ilk sayfada. gördümüzmü bilmem..

idgul

Yeni Üye
Tepki
2
Sayin Okypete,
sizin dogal goz renginiz her rengini dogal tasiyabilecek bir renk ve quartz cok yakismis. Quartz hakkindaki negative yorumlar cok acimasizdi kararsizligim bu yuzden. Acik tenli biri olarak siritirmi diye dusunuyorum gerci yazda kapida . Tercihim quartz olacak gerisini birazda sansa birakiyorum. Cevabiniza minettarim yorumlarinizi ilgiyle izlemekteyim.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Sayin Okypete,
sizin dogal goz renginiz her rengini dogal tasiyabilecek bir renk ve quartz cok yakismis. Quartz hakkindaki negative yorumlar cok acimasizdi kararsizligim bu yuzden. Acik tenli biri olarak siritirmi diye dusunuyorum gerci yazda kapida . Tercihim quartz olacak gerisini birazda sansa birakiyorum. Cevabiniza minettarim yorumlarinizi ilgiyle izlemekteyim.

göz rengim bal rengi.o yüzden genelde lensler bende doğal durur... ama şu varki bende beyaz tenliyim...bende sırıtmıyor,sizdede bu yüzden sırıtacağını düşünmüyorum...çoğu kişide doğal durduğunu gözlemledim...ama tabiiki benden başka quartzo takan bir tanıdığım yok. ama resimlerde çoğu kişide doğal duruyor... şu varli,solotica gerçekten şans işi. çünkü deneme şamsımız maalesef yok. mesela bu ara cor ice alayım diyorum. hare çok severim aslında. ama birde cor deneyim diye düşündüm.hiç cor almadım. ama cor'un gözüme tam uyup uymayacağını bende merak ediyorum. gözüme oturmazsa çöpe gidecek. maalesef. .

idgul

Yeni Üye
Tepki
2
göz rengim bal rengi.o yüzden genelde lensler bende doğal durur... ama şu varki bende beyaz tenliyim...bende sırıtmıyor,sizdede bu yüzden sırıtacağını düşünmüyorum...çoğu kişide doğal durduğunu gözlemledim...ama tabiiki benden başka quartzo takan bir tanıdığım yok. ama resimlerde çoğu kişide doğal duruyor... şu varli,solotica gerçekten şans işi. çünkü deneme şamsımız maalesef yok. mesela bu ara cor ice alayım diyorum. hare çok severim aslında. ama birde cor deneyim diye düşündüm.hiç cor almadım. ama cor'un gözüme tam uyup uymayacağını bende merak ediyorum. gözüme oturmazsa çöpe gidecek. maalesef. .

Sayin Okypete,

iki donem kullandigim B&L lenslerim haresiz seridendi ve inanilmaz dogal durmuslardi. Cor serisinide cok guzel tasiyacaginizi dusunuyorum. Gozun dogal rengi cok onemli ve gerisi geliyor zaten. Bal rengi her yonuyle ideal bir goz rengi. . iyi geceler

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Sayin Okypete,

iki donem kullandigim B&L lenslerim haresiz seridendi ve inanilmaz dogal durmuslardi. Cor serisinide cok guzel tasiyacaginizi dusunuyorum. Gozun dogal rengi cok onemli ve gerisi geliyor zaten. Bal rengi her yonuyle ideal bir goz rengi. Bu linkdeki bayanin gozleri acik kahve ve hidrocor ice takmis. bakmak isterseniz eger... iyi geceler

ne yazıkki youtube ı izleyemiyorum. ama bu sitedeki arkadaşımın gözleri bal. ve cor mel kullanıyor. çokta memnun. resimlerini gördüm. çok doğal durmuş. renkte sorun yaşsmamda çap olayından korkuyorum...

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Cor verde marine mi yoksa azul mu daha doğal sizce :huhuu:

cor hiç kullanmadım azulda... ama cor azulu kullanan arkadaşım onun oldukça dikkat çekici bir renk olduğunu söylüyor. çok fazla tutmadı. nc verde marineyi 1 kere aldım ama okadar başka seçenekler varken bir daha verde marine almam......

UglyBetty

Yeni Üye
Tepki
7
Aslında mavilerde çok da fazla şeçenek yok :sinifsinif: Grafite her zaman favorim:huhuu: ama biraz soluk gibi rengi .
O yüzden bu 2. favori lens arayışı. Biraz surata renk katsın, doğal olsun yeter benim için.

Mel,ocre,icemint ve opak serilerileri pek tutmadığım için,geriye sadece bellirli renkler kalıyor .Onlar arasında da tercih yapmak çok zor .Keşke grafiteye ile bir miktar azulu karıştırıp,yeni bir lens üretseler:huhuu:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
maviye yakın tonları bende çok severim.. o yüzden charm icedan çok memnunum....ice ı beğendim. cor ice alacağım bundan sonra. mel,topazio quartzo ,ice benim favorilerim....

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
canım soloticanın renk kotoloğuna nasıl bakabilirim benim baktıklarımda 1 kaç renk var onlarıda tam anlayamadım 1 ay sonra almak istiyorum freslooktu önceki lensim yeşil düşünüyorum

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
canım bunlar charm serisi yanı koyu kalın hareli olan,
solhidcharm.jpg

bunlar natural colors serisi yine hare amadaha ince ve grimsi,
soloticanaturalcolorswm.jpg

soloticanaturalcolorssm.jpg

ve cor serisi haresiz olan
solhidrocor1.jpg

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bu nclerden natural colorstan topazio,quartzo ve esmeralda en opak seridir. 3 tanedir ve bunların pupil boşluğu daha küçüktür..diğer natural colors renklerinden bu üçü doku ve pupil olarak farklıdır....

Tepki
19
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,okeypte seni gördüğüme sevindim lenslere senin gözünde duruşuna bakıyorum hep çünkü göz rengimiz aynı ama ben 2 lens aldım ikisindede yanıldım cor serisi aldım mel ve graffiti ikiside çok açık oldu bende ,şuanda ocre alsam die düşünüyorum sen ocre kullandın mı yada denedin mi hiç tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ama bi tutturamadım gitti bana yardımcı olabilirsen sevinirim görüşürüz..

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,okeypte seni gördüğüme sevindim lenslere senin gözünde duruşuna bakıyorum hep çünkü göz rengimiz aynı ama ben 2 lens aldım ikisindede yanıldım cor serisi aldım mel ve graffiti ikiside çok açık oldu bende ,şuanda ocre alsam die düşünüyorum sen ocre kullandın mı yada denedin mi hiç tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ama bi tutturamadım gitti bana yardımcı olabilirsen sevinirim görüşürüz..

selam,hoşgeldin,
cor serisi hiç kullanmadım. hare çok sevdiğim için o da.ama charm grafite bayağı koyu durdu bende. yalnız yeni seri oldukça açıkmış. soloticanın bu renk farklılıkları sorunu oldukça kötü. esmeraldada bunu yaşadım. arkadaşımdaki esmeralda daha koyuyken benim aldığım oldukça canlı ve daha yeşildi...
ocre kullanmadım.ama mel kullandım. nc mel. ve çok doğal elayeşil bir renk. ocre alacaksanız charm yada nc alın.. cor ocre hakkında fikrim yok. ama charm ocrenin bizim tonlardaki gözlerde çok hoş durduğunu resimlerde gördüm.. ben ocreyi beğeniyorum. ama gözlerime yakın diye düşünmedim.ha,alırsam cor almam. charm alırım,onuda göz irisini daha büyütmek için alırım...renkte çok fark olacağını düşünmüyorum..

Tepki
19
teşekkür ederim okeypty ben graffitiyi 3 ay önce aldım baya bir açık durdu solisyonda beklettim falan biraz koyulaştı ama gene istediğim tonda durmadı, ben açık renk gözlerde hiç ocre görmedim sen nereden baktın bende bir baksamda ona göre alsam ,yardımların için teşekkür ederim görüşmek üzere..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar