Merhabalar,
Bende en yakin zamanda Solotica almak istiyorum. Tenim beyaz ve gozler acik kahve saclarda. Soloticanin NC Quartz hosuma gidiyor amaaa.... Quartz kullanan hanimefendilerin gorusleri cok makbul olacak. Simdiden cok tesekkurler.
Sayin Okypete,
sizin dogal goz renginiz her rengini dogal tasiyabilecek bir renk ve quartz cok yakismis. Quartz hakkindaki negative yorumlar cok acimasizdi kararsizligim bu yuzden. Acik tenli biri olarak siritirmi diye dusunuyorum gerci yazda kapida . Tercihim quartz olacak gerisini birazda sansa birakiyorum. Cevabiniza minettarim yorumlarinizi ilgiyle izlemekteyim.
lens renklerine bayildim canim
hepside cok dogal durmuslar
güle güle kullan
göz rengim bal rengi.o yüzden genelde lensler bende doğal durur... ama şu varki bende beyaz tenliyim...bende sırıtmıyor,sizdede bu yüzden sırıtacağını düşünmüyorum...çoğu kişide doğal durduğunu gözlemledim...ama tabiiki benden başka quartzo takan bir tanıdığım yok. ama resimlerde çoğu kişide doğal duruyor... şu varli,solotica gerçekten şans işi. çünkü deneme şamsımız maalesef yok. mesela bu ara cor ice alayım diyorum. hare çok severim aslında. ama birde cor deneyim diye düşündüm.hiç cor almadım. ama cor'un gözüme tam uyup uymayacağını bende merak ediyorum. gözüme oturmazsa çöpe gidecek. maalesef. .
Sayin Okypete,
iki donem kullandigim B&L lenslerim haresiz seridendi ve inanilmaz dogal durmuslardi. Cor serisinide cok guzel tasiyacaginizi dusunuyorum. Gozun dogal rengi cok onemli ve gerisi geliyor zaten. Bal rengi her yonuyle ideal bir goz rengi. Bu linkdeki bayanin gozleri acik kahve ve hidrocor ice takmis.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bakmak isterseniz eger... iyi geceler
Cor verde marine mi yoksa azul mu daha doğal sizce
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,okeypte seni gördüğüme sevindim lenslere senin gözünde duruşuna bakıyorum hep çünkü göz rengimiz aynı ama ben 2 lens aldım ikisindede yanıldım cor serisi aldım mel ve graffiti ikiside çok açık oldu bende ,şuanda ocre alsam die düşünüyorum sen ocre kullandın mı yada denedin mi hiç tuba büyüküstünün göz rengi gibi dursun istiyorum ama bi tutturamadım gitti bana yardımcı olabilirsen sevinirim görüşürüz..