Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Be
29 EYLÜL MENÜ
SAAT 11:00
1.5 yumurtali omlet t.yaginda
Peynirr dom. Sal . Biber.
2 ceviz
Çay
Limonlu su küçük bitter

SAAT 14:00
Yarım kelek
5-6 yer fıstığı

SAAT 16:30
Et kavurma
1 kase k.mercimek çorbası
K.lahana salatasi

Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum...

@Elalis :panter::panter::pardon:
@hepfit :hııh::hııh::hııh:
n çok beğendim, tam benlik menü
(Bitter hariç)

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
Hepiniz, çocuğu olan, hamile olan, bebe isteyen hepiniz baş tacısınız...:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
Okudum yazdıklarınızı... Bu yüzden anaların hakkı ödenmiyor işte... Tepemizde taşısak da ödeyemiyoruz...:lili::lili::lili::lili::lili:

@Gulbe seker yetemiyorum izi kalır gibi düşünme. Kalsaydı bende kalırdı çok ciddiyim. Kız kardeşimle aramız 1 yaş 9 ay. Ben sürekli ateşlenen kusan bir bebe 6 yaşına kadar. Bacım anne karnında zehirli dizanteri, sonrası 5 yıl hep tedaviler. E onun durumu ciddi olunca en çok ilgi ona mecburen... Yemesi içmesi her haltı özel olmak zorunda... Ailede adı babasının asil kızıydı. O kadar el bebek gül bebek. O ara babamın bi süre hapse girmesi kv görümce herkesin her halta karışması.. Bütün aile anamın başında...Ama kardeşler anlıyor be. O zamanlar tam idrak edemesem de biraz büyüyünce ilk okulda filan anlamıştım onun daha çok ihtiyacı olduğunu, hatırlıyorum...
He kıskançlık küçükken olurmuş. 2 kez boğmaya kalkmışım misal. Bebenin üstüne yastık koyup oturmuşum tepesine. Anam sorunca da rahat ediyorum dermişim:165:
Şunu gördüm bizim validede. Bebek gözünü 10 dk yumdu mu hoop anam da uyuyordu. Hiç öyle temizliğe girişeyim iş yapayım yoktu. Veya alırdı kahvesini tv başında keyif yapardı. Evi mok götürsün canımdan kıymetli mi derdi. Doğru olan bu gibi geliyor. Ya da bizimki accık gamsız:kedim:

Yastığı bende yapmışım oturmamışım ama sadece beşikteyken üstünü örtüyomuşum usulca :dislek:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Ausencia_
Benimkini 53.5 alır mısın? Bugün sabah o kadar çıktım
:)

Tamamdır flommm :kaalp:

Biz böyle hissedermiydik bilmem ki :)

Kardeşim 2 yaş küçük benden çok kıskanmışım o emeklediği zaman eline basıyomuşum :dislek:
Daha neler neler.... belki bu yüzden kilo aldım ulan travmaya bak :eek:

:yildizlar::yildizlar::yildizlar::yildizlar::yildizlar::yildizlar::yildizlar:

Iki gecedir bu saate kaliyo menu isi kusura bakmayin.Ama can sıkıntım gecmiyo oglumu uyuturken uyuyorum sonra kalkiyorum es kisisi yatiyo ben de anca ortaligi topla spor yap derken bu saat oluyo.Valla icimden hic yatmak gelmiyo.Sabah erken kalkmayacak olsam yatmam..

:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:öyle işte.

Hepiniz, çocuğu olan, hamile olan, bebe isteyen hepiniz baş tacısınız...:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
Okudum yazdıklarınızı... Bu yüzden anaların hakkı ödenmiyor işte... Tepemizde taşısak da ödeyemiyoruz...:lili::lili::lili::lili::lili:

@Gulbe seker yetemiyorum izi kalır gibi düşünme. Kalsaydı bende kalırdı çok ciddiyim. Kız kardeşimle aramız 1 yaş 9 ay. Ben sürekli ateşlenen kusan bir bebe 6 yaşına kadar. Bacım anne karnında zehirli dizanteri, sonrası 5 yıl hep tedaviler. E onun durumu ciddi olunca en çok ilgi ona mecburen... Yemesi içmesi her haltı özel olmak zorunda... Ailede adı babasının asil kızıydı. O kadar el bebek gül bebek. O ara babamın bi süre hapse girmesi kv görümce herkesin her halta karışması.. Bütün aile anamın başında...Ama kardeşler anlıyor be. O zamanlar tam idrak edemesem de biraz büyüyünce ilk okulda filan anlamıştım onun daha çok ihtiyacı olduğunu, hatırlıyorum...
He kıskançlık küçükken olurmuş. 2 kez boğmaya kalkmışım misal. Bebenin üstüne yastık koyup oturmuşum tepesine. Anam sorunca da rahat ediyorum dermişim:165:
Şunu gördüm bizim validede. Bebek gözünü 10 dk yumdu mu hoop anam da uyuyordu. Hiç öyle temizliğe girişeyim iş yapayım yoktu. Veya alırdı kahvesini tv başında keyif yapardı. Evi mok götürsün canımdan kıymetli mi derdi. Doğru olan bu gibi geliyor. Ya da bizimki accık gamsız:kedim:

Anan haklı , dağılabilirizz :huri:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
29.09.2018 menü @MaliPina @Ausencia_

Sabah
Kaşarlı, sucuklu omlet
Kk peynir, domates, salatalık
Yarım dilim çikolatalı ekmek

Öğle
Doğum günü partisinde bir sürü karbon
İki küçük zeytinli poğaça
Bir dilim tiramisu
Bir dilim pasta

Akşam
Yoğurt kürümü yapıcam

Spor 3mil Leslie yapılacak

Su
Az oldu bugün 1 lt
Bir lt daha içicem

Sopalamayın yarın bugün aldıklarımın hepsini yakıcam. Pazartesi artısız gelicem. Eksi gelirdim de dün gece de dışardaydık. Yine parti gibi bişeydi. Hafta sonu kötü geldi ama toparlayacağım

:eyvah::eyvah::eyvah:
Bu neeee
:521:
Aklımda deli sorular
Emel öğretmen böyle diyet yapıyorsa , normalde nasıl besleniyor?
:165:
Sütten kaptan olsam da olarak yorum yapmazsam olmaz,
Çok kötü bir menü, o kadar sağlıksız şeyler yenmiş ki, hayır diyet için değil sağlık için de çok kötü
Öğle yediklerin tam bir felaket

Bonus

Tepki
2.993
Cumartesi

9:00
2 yumurta sosisli
1 dilim çavdar
10 tane zeytin
2 küp peynir
Domates

10:00
2 hurma+süt

13:00
3 kaşık kadar haşlanmış et

15:30
5 i bi yerde ve yeşil çay
3 galete, krem peynir

18:30
2 si bir arada kahve

20:00
1 kase dolu kuru fasulye
Minik 1-2 lokma ekmek

Misafirle 2-3 tane kurabiye kaçırdım.

Su baya az içtim spor yapamadım.
@igdedali @Ausencia_

Kurabiyeden sonra öküz gibi pişman oldum.
Bide oturunca midem sıkıştı iyice bi sinir geldi dellendim.
Millet gitti o hırsla nasıl topladım ortalığı bilmiyorum.
Çocukları yatırdım uzun süre kulaklığımla sakinleştim burayada öyle geldim.

Yok bu durumdan kurtulucam bi şekilde otururken kendimden huylanmak istemiyorum artık.
Normal bir insan bedeni istiyorum sadece.
Aynı zamanda bir deve gibi yemekte istiyorum.

Bonus

Tepki
2.993
41386992_1809841179065587_8748217618759942144_n.jpg

"İnsanlar sana kapıyı gösteriyor, sen gidip hala pencerelerine çiçek koyuyorsun"

Bunu kim dediyse bana dedi kesin.
Herkes kendisi gibi davranıyor yapacak bişey yok.

Kendime not:
Sen sen ol değiş bonus çiçeğini git hakedenlerin penceresine koy. Her sevdiğin çiçeği haketmiyor çünkü.

Sizde kendinize kıssadan hisse alabilirsiniz ((( :

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menu
Sahur
Hurma ve süt

İftar
Et köfte
Salata ve ayran

Mandalina ve taze antep fıstıgı
3 kupa cay

Su: 1 L şimdilik
Egzersiz: 1 saat tempolu 150 puan
300 bölgesel 50 puan
Toplam 200 puan @begüm75

@Floweroflife kaptanımızın yokluğunda nasıl yapalım, büyük kaptanım @Ausencia_

Cabucak atlatır inşallah kuzum. Ders notunda boğuluyorum, bitecek bu gece, inat ettim:teyzos:

Ne kadar şanslısın. Çok severim yaşlılarla sohbet etmeyi, onların anılarını dinlemeyi. Trt de bir program var... Ömür Dediğin... favorim:kaalp:

Öyle oluyor. Gereksiz bir vakitte, canın gereksiz bir şey çektiğinde egzersize koş. Açlık falan kalmaz:zipla:
Ben burdayım kuzu, netim olacak bakarım menülere akşamları.. yalnız etiket gelmiyooruuu tesadüfen buluyorum menüleri
:asikk:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menu
Sahur
Hurma ve süt

İftar
Et köfte
Salata ve ayran

Mandalina ve taze antep fıstıgı
3 kupa cay

Su: 1 L şimdilik
Egzersiz: 1 saat tempolu 150 puan
300 bölgesel 50 puan
Toplam 200 puan @begüm75

@Floweroflife kaptanımızın yokluğunda nasıl yapalım, büyük kaptanım @Ausencia_

Cabucak atlatır inşallah kuzum. Ders notunda boğuluyorum, bitecek bu gece, inat ettim:teyzos:

Ne kadar şanslısın. Çok severim yaşlılarla sohbet etmeyi, onların anılarını dinlemeyi. Trt de bir program var... Ömür Dediğin... favorim:kaalp:

Öyle oluyor. Gereksiz bir vakitte, canın gereksiz bir şey çektiğinde egzersize koş. Açlık falan kalmaz:zipla:
Menü güzel ama bir soru, sadece süt ve hurmayla acıkmadın mı? Sahura yine eskisi gibi çeşit koy bence(smooty’ni aradı gözüm)akşam güzel olmuş, afiyet olsun, pazartesi eksi gelecek gibi görünüyor

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Canım senin kadar içim kıpır kıpır oldu valla :mutluyum::mutluyum: mutlu git ..çok daha mutlu dön .... seni fit gönderdik fit gel :mavis::mavis:

menünü de gördüm , salamlı sandviçi de :lala::lala::lala::lala:

Yok canım ödemsizdim , hiç şişmedim ... bildiğin yedim :521::521::521:

@Miu artık benim gözetimimde:521::521::521::521::521::521::521::521:

ben çok beğendim çakıl ... evet karbonlu ama beğendim :bengeldim:sporunda vardır epey :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

köfte kalsaydı da eriştenin tadına bakılmasa idi daha iyimiş ....

onun dışında güzel mirayım :mor::mor::mor::mor: sporunu arttır ama senin ilacın bu

geçmiş olsun seferoğullarından pempikim :mavis::mavis::mavis::mavis: spor puanına bayıldım çekirgem :huri:

Bu gerçekten çok kötü bir menü .

Geçen dediklerimi hoooooooooooooooooooooooooooooop geri alıyorum ... evet verebiliyorsun ... evet kaçamakla da veriyorsun ... ama bu menü çok sağlıksız ...
kilo verirsin evet 700 gr daha eksi de görürsün belki ama yağlı kalırsın bu menülerle .
60 kilo iki insan aynı görüntüde olmaz ya , işte o hesap .

Ayrıca burada bireysellik dışında bir grup mantığı var ... bu kadar kaçamak diğerlerinin motivasyonunu da kötü etkiler . Geçmişte hep böyle oldu .

Benim verebilen çok kasmasından kastım , belki makarnası ... belki bir kase aşuresi ... belki belki belki ..... ama bu menü ASLA değil Emel .
Hiç istemeyerek yedim o sandviçi zaten uzun zamandır o kadar ekmek yememiştim, beni uçakta bir güzel uyuttu, fazla karbonhidrat etkisi
:165:
Şu saat oldu hala ayaktayım, erimiştir diye umut ediyorum
Fit gittim daha da fit geleceeeüm
:mutluyum::mutluyum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar