Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Hepiniz, çocuğu olan, hamile olan, bebe isteyen hepiniz baş tacısınız...:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
Okudum yazdıklarınızı... Bu yüzden anaların hakkı ödenmiyor işte... Tepemizde taşısak da ödeyemiyoruz...:lili::lili::lili::lili::lili:

@Gulbe seker yetemiyorum izi kalır gibi düşünme. Kalsaydı bende kalırdı çok ciddiyim. Kız kardeşimle aramız 1 yaş 9 ay. Ben sürekli ateşlenen kusan bir bebe 6 yaşına kadar. Bacım anne karnında zehirli dizanteri, sonrası 5 yıl hep tedaviler. E onun durumu ciddi olunca en çok ilgi ona mecburen... Yemesi içmesi her haltı özel olmak zorunda... Ailede adı babasının asil kızıydı. O kadar el bebek gül bebek. O ara babamın bi süre hapse girmesi kv görümce herkesin her halta karışması.. Bütün aile anamın başında...Ama kardeşler anlıyor be. O zamanlar tam idrak edemesem de biraz büyüyünce ilk okulda filan anlamıştım onun daha çok ihtiyacı olduğunu, hatırlıyorum...
He kıskançlık küçükken olurmuş. 2 kez boğmaya kalkmışım misal. Bebenin üstüne yastık koyup oturmuşum tepesine. Anam sorunca da rahat ediyorum dermişim:165:
Şunu gördüm bizim validede. Bebek gözünü 10 dk yumdu mu hoop anam da uyuyordu. Hiç öyle temizliğe girişeyim iş yapayım yoktu. Veya alırdı kahvesini tv başında keyif yapardı. Evi mok götürsün canımdan kıymetli mi derdi. Doğru olan bu gibi geliyor. Ya da bizimki accık gamsız:kedim:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Iki gecedir bu saate kaliyo menu isi kusura bakmayin.Ama can sıkıntım gecmiyo oglumu uyuturken uyuyorum sonra kalkiyorum es kisisi yatiyo ben de anca ortaligi topla spor yap derken bu saat oluyo.Valla icimden hic yatmak gelmiyo.Sabah erken kalkmayacak olsam yatmam..
:kanka::kanka::kanka::kanka::kanka:
Geçecek. Zor bi süreç ama geçecek Berna sen de biliyorsun bunu.
Alışma evresi, üst üste sıkıntılar, misafirler... Onların acısı çıkıyor ama bitecek
İçine atma. Buraya anlat en azından

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
pazarteside işyerinde kuru fasulye günü ama evde başka yapmam
birde kilo verene kadar akşamları tavuk yemeye karar verdim, sebzeyle doymuyorum çünkü
Tavuk artı salata yap beğüş, sen de benim gibi gece canavarısın, akşam yemeğinde sağlam protein(karbonhidrat olmadan) yemek bizim tek çözümümüz, canavarı kontrol etme yöntemi
:)

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Ben de çok sık almıyorum.zaten tadı da yavan oluyo.köy tavuğu bulsak ne güzel olur.köy tavuğu diye satılanlar bile hindi kadar büyük oluyo:(
Öhööööm zamanında 50 tane köy tavuğu yetiştirmiş biri olarak diyorum ki cinsine göre büyük olması normal. O tavuklar yumurtlamayan cinsten(geç yumurtluyor, yumurtlayacak kadar kesiliyor), ergen irisi, cinsi öyle, 6 ayda dana kadar oluyorlar, köy tavuğunun eti kart olur, o yüzden genelde bu cinsten yetiştiriliyor erken büyüsün ki eti kart olmadan kesilsin diye, bir de çok yemek yiyiorlar.Bizim 50 canavar tavuk sıfır hormon, sıfır yemle, geze geze 6 ayda hindi boyutuna gelmişti..

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
İyi geceler flo. İyi yolculuklar...:mavis::mavis::mavis::mavis:
Bol bol dinlen. Bu yıl hırpaladı seni de accık
Varınca haber et meraklanırız bizi bilirsin:kanka:

@Floweroflife
Sağol kuzum
Servisi bekliyorum şimdi
10 gün temizlik yok
:gülsemmi::marilyn:
Ay evet zor bir yıldı, ama güzeldi beee :) şimdi dönünce amelelik yine başlayacak
:mutluyum:
Özledim
:kopkop:
Sana da iyi geceler
Bı arada artık aynı saat dilimindeyim
:heyecan:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Mali Dr lar alternatif tıp tan yana değiller pek ben Pko iken 70 80 gün idi Regli araligim ve ben civanpercemi içtim çok düzene girdi ama Dr hayır olmaz öyle şey demişti kabul etmiyorlar
Ben de pko mağduruydum, Doğum kontrol hapı verip gönderdiler, 1 yıl kullandım töbe ettim, sonra Hindistan’da alternatif tıp arayışına girdim ve hastanede(orada alternatif tıp hastaneleri var devlet tarafından açılan) tedavi oldum ve reglim düzene girdi 10 seneden sonra (önceleri 2-3 ayda bir iken düzenli 35 güne inmişti)
Bir de alerji için de yine başka bir alternatif tıp hastanesinde tedavi oldum(homeopati) ve seneler sonra alerjiden kurtuldum(önceleri her baharda kriz geçirir uyuyamazdım)
Ve tüm bu tedaviler sıfır yan etkiyle oldu..
İmkanım olsa okulunu okurum o kadar inanıyorum..
Ve bunu senelerce ilaç kullanmış bir doktor çocuğu olarak söylüyorum. Şimdi annem de alternatif tıpa yöneldi benden duya duya ve bizzat etkisini görerek

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
hepimiz aynıyız üzülme :D
aklım kalır da gelip gidip sürekli yerim diye evde tatlı yapmıyom ben :D
Ben de
Bir de Benim eş kişisi herşeyi yemez, bir tatlı yapıyorum değişik birşeyler, bizimle değılsın diyip ağzına koymuyor,hepsi bana kalıyor
:bayilacam:
Ben de yapmıyorum
:cilgin:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Dr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.
Bunu ben de okudum, bağırsaklar ikinci beyin diyorlar, bağırsak florasını dengede tutmak çok önemli.. probiyotik çözeltiler yardımcı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar