İyi geceler canimHerkese iyi geceler
Saat sınırı olmasın bence de ama gün sınırı koyalım, o günün menüsü aynı gün içinde verilsinsaat sınırı olunca olmuyo kuzu denedik elimizde patladı
Iki gecedir bu saate kaliyo menu isi kusura bakmayin.Ama can sıkıntım gecmiyo oglumu uyuturken uyuyorum sonra kalkiyorum es kisisi yatiyo ben de anca ortaligi topla spor yap derken bu saat oluyo.Valla icimden hic yatmak gelmiyo.Sabah erken kalkmayacak olsam yatmam..
Bana dimi?sütü taşırdım
aşık mıyım ne
Öyle işte kızlar
Rabbim büyük bunda da var bir hayr diyebiliyorum canlae tek tesellim o onun varlığına inanmak ondan gelene iman etmek isyan etmiyorum etmedim de gücüm kalmadı
Tavuk artı salata yap beğüş, sen de benim gibi gece canavarısın, akşam yemeğinde sağlam protein(karbonhidrat olmadan) yemek bizim tek çözümümüz, canavarı kontrol etme yöntemipazarteside işyerinde kuru fasulye günü ama evde başka yapmam
birde kilo verene kadar akşamları tavuk yemeye karar verdim, sebzeyle doymuyorum çünkü
Öhööööm zamanında 50 tane köy tavuğu yetiştirmiş biri olarak diyorum ki cinsine göre büyük olması normal. O tavuklar yumurtlamayan cinsten(geç yumurtluyor, yumurtlayacak kadar kesiliyor), ergen irisi, cinsi öyle, 6 ayda dana kadar oluyorlar, köy tavuğunun eti kart olur, o yüzden genelde bu cinsten yetiştiriliyor erken büyüsün ki eti kart olmadan kesilsin diye, bir de çok yemek yiyiorlar.Bizim 50 canavar tavuk sıfır hormon, sıfır yemle, geze geze 6 ayda hindi boyutuna gelmişti..Ben de çok sık almıyorum.zaten tadı da yavan oluyo.köy tavuğu bulsak ne güzel olur.köy tavuğu diye satılanlar bile hindi kadar büyük oluyo
Sağol kuzumİyi geceler flo. İyi yolculuklar...
Bol bol dinlen. Bu yıl hırpaladı seni de accık
Varınca haber et meraklanırız bizi bilirsin
@Floweroflife
Ben de pko mağduruydum, Doğum kontrol hapı verip gönderdiler, 1 yıl kullandım töbe ettim, sonra Hindistan’da alternatif tıp arayışına girdim ve hastanede(orada alternatif tıp hastaneleri var devlet tarafından açılan) tedavi oldum ve reglim düzene girdi 10 seneden sonra (önceleri 2-3 ayda bir iken düzenli 35 güne inmişti)Mali Dr lar alternatif tıp tan yana değiller pek ben Pko iken 70 80 gün idi Regli araligim ve ben civanpercemi içtim çok düzene girdi ama Dr hayır olmaz öyle şey demişti kabul etmiyorlar
Maşallah ehli keyif hatunu dediğin böyle olur işteeeeBegusum bir seferoglu olarak bildirmekten onur duyarım
Cuma günü
100 dk tempolu yürüyüş ;250 point
15 dk normal yürüyüş :15 point
Toplam :265 point
@begüm75 @Ausencia_ @Miu @Floweroflife
KeşkeNereye gidiyonn sen babyss...
Yoksamm vatana mi geliyonn
Ben dehepimiz aynıyız üzülme
aklım kalır da gelip gidip sürekli yerim diye evde tatlı yapmıyom ben
Bunu ben de okudum, bağırsaklar ikinci beyin diyorlar, bağırsak florasını dengede tutmak çok önemli.. probiyotik çözeltiler yardımcı oluyorDr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.