Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Dr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.
Kuzum ya tamamen onunla alakalı olamaz buna inanmıyorum ben. Bağırsak floran düzelince çevrende sana sıkıntı verenlerde mi düzelecek ? Ruhsal sıkıntılara sebep olan şeyler genelde etrafında seni anlamayan yıpratan insanlar.

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Feriştahlar feriştahlar.
Bu iş nası olacak böyle?
Menüler yok gelmiyor.
Artı olan gelip söylemiyor Cuma günü herkesle beraber öğreniyorum. Telefon numaram yok mu? Her dakika gelmiyor muyum? @Bonus biz böyle mi anlaştık?
Ödemi olan son dakika söylüyor... @Ahu060812
1 hafta tartın ne diyor diyorum cevap yok @kelebekolacam
Her hafta böyle mi olacak bu?
Dün resmen tartılar bana da sürpriz oldu.

Tamam birinciyiz evet çok güzel ama listeden bir kişi artıdaysa o başarı eksik kalıyor işte.
Kendinize orti ayarlayın demiştim.
Bunun çabasına giren oldu mu?
@Ahu060812 ve @kelebekolacam siz ikiniz de ortisiniz artık... İkinizden biri bu hafta veremezse, sabit ya da artı gelirse sorumluluk sizde...

@cileklidonut çileğim Begüşü de menülerine etiketle. O da öyle yapacaktır.
Birbirinizin menülerine el atacaksınız...
@begüm75 senle cileği kertiyorum datlım

@hepfit im seni @Bonus ile kertiyorum balım. Eğer gözümden kaçan bi ortin varsa bilgilendirir misin?
Kuzum etiketler gelmiyor, ben hergün menü paylaşıyorum. Ortim yok mortim var. Ortim de bonus olsun tamam ama menü paylaşsın @Bonus um :lili: madem ortim sarıp sarmalayacagim onu:mavis:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
antidepresanı çakmasından iyidir be :bayilacam:
psikolog mu yazıyodu onu yoksa psikiyatrist mi.çerez gibi antidepresan yazıyolar be:ates:
Psikiatrist yazıyor bebeam bizim ilaç yazma ehliyetimiz yok
Acaba bizim sakinleştiricilere daha mı çok ihtiyacımız var eskiye göre:521:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
antidepresanlar ileriki yaşlarda alzaimere sebep oluyo diye biliyom.ben çok karşıyım antidepresana.yasal uyuşturucu resmen.Annem 20 yıldan fazladır kullanıyo geceleri uyuyamadığı için.bi ara ilacı bitti doktor yazmadı ,bağımlılar gibi titriyodu annem çenesi falan kasılıyodu :(
Canım ama seninki uyku ilacı antidepresan bu kadar uzun yıllar kullanılmaz zaten ara verilir
çok doğru.azaltarak bırakmama rağmen haftalarca yoksunluk belirtileri yaşadım.yarar zarar ilişkisine bakarım dedi adam.başka çarem kalmamıştı

Ben kendim kestim pat diye tabi ki çok yanlıştı kafam atınca. Bir hafta başımı elektrik çarpmış gibi gezdim, sağa sola bile çeviremiyordum başımı ,ani sesler de aynısı oluyordu, kulaklıkla gezdim o dönem müzik dinleyerek çocuklar konuştukça elektrik çarpıyor gibi oluyordu başımı

Son düzenleme:

igdedali

Tepki
19.308
@igdedali kaptanım ben menümü de bırakayım, cumaları dolu dolu yerim korkma emi :rujsigara:

08:30
3 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir
Domates -salatalık
10 tane siyah-yesil zeytin
1 dilim avakado

Ara duble şekersiz türk kahvesi

12:30
Begendili(patlıcan begendi) et sote 1 tabak
3 kasik pirinç pilavı

Bolca çay şekersiz

18:30
Fırın tavuk
Köz biberli yoğurt
Salata
Turşu

Yürüyüş 1 saat yaptım ama spor ekleyeceğim, iyi hissediyorum kendimi.
Su çok içiyorum ben, çok susuyorum yazmasam olur mu suyu:pardon:
Araya gitmiş ya la bu menü:kriz:
Epey dolu
o kadan dolu ki okurken acıktım:kriz:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Kuzum etiketler gelmiyor, ben hergün menü paylaşıyorum. Ortim yok mortim var. Ortim de bonus olsun tamam ama menü paylaşsın @Bonus um :lili: madem ortim sarıp sarmalayacagim onu:mavis:

Geldin miii laaa insan dışı şey :165::165::165::165:
Beniii kandirdinnn duygularimlaa oynadinnn insansin ,zannettimmm ne pohhh yiyecemmm simdiii:yildizlar::yildizlar::yildizlar::yildizlar:
Amaa düşündüm de senii yenerekk büyük bir zafere imza atmış olurummm:nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim:

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Jetgillll sporaa gidiyoreeee yuppiii eferinnnnnn :vecihi::vecihi:
hazırmısınızzz kopmayaaa Nefsle başbaşaaaaa :Haha:
Kuzum ya tamamen onunla alakalı olamaz buna inanmıyorum ben. Bağırsak floran düzelince çevrende sana sıkıntı verenlerde mi düzelecek ? Ruhsal sıkıntılara sebep olan şeyler genelde etrafında seni anlamayan yıpratan insanlar.

Sarı kantaron konuşulmuş kullandım, passiflora bitkisi var onu da kullandım hatta onun şurubu var doğal onu da. Melisa şu bu hepsini. Antidepresanlar bile bana fayda etmedi.

Normal değilim :521::521:

Sarı kantaron yine deniyim belki değişmiştir bedenim :düsün:
Eflalim canım şimdiii ben seni çok iyi anlıyorum derdi çeken bilir diyorumm..
Fakat ben mutsuz, üzgünsem bu kronikleşiyor sürekli hal alıyor.
Şöyle yapıyorum her gün ;
İlk içtiğim suya Felak Nas ve İnşirah okuyorum cumburlop mideye..

Sonra gün içinde sürekli Ya Vedud Ya Latif Ya Selam zikirlerini yapıyorum..

Her gün aksatmadan 1-2 sayfa Kuran okuyorum ve ev içinde devamlı Bakara Suresi dinliyorum..
Yemekleri salavatla yapıyorum..

Akşam yatmadan namaz tesbihatı yapıyorum ve uykuya dalarken Ya Fettah zikriyle uyuyorum..
Tabi namazlarımada çok sıkı sarılıyorum bilhassa üzgünsem yada çok sevinçliysem..

Bu kadar şey yapınca beni üzen şeyleri düşünmeyede haliyle vakit kalmıyor..
Denemek istersen diye gülüm :kalp:

igdedali

Tepki
19.308

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Geldin miii laaa insan dışı şey :165::165::165::165:
Beniii kandirdinnn duygularimlaa oynadinnn insansin ,zannettimmm ne pohhh yiyecemmm simdiii:yildizlar::yildizlar::yildizlar::yildizlar:
Amaa düşündüm de senii yenerekk büyük bir zafere imza atmış olurummm:nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim:
Hehe ne bileyim, biliyon zannettim:165: ben diyetteyken asla kaçamak yapmam ona göre beslen :165::para:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
hazırmısınızzz kopmayaaa Nefsle başbaşaaaaa :Haha:

Eflalim canım şimdiii ben seni çok iyi anlıyorum derdi çeken bilir diyorumm..
Fakat ben mutsuz, üzgünsem bu kronikleşiyor sürekli hal alıyor.
Şöyle yapıyorum her gün ;
İlk içtiğim suya Felak Nas ve İnşirah okuyorum cumburlop mideye..

Sonra gün içinde sürekli Ya Vedud Ya Latif Ya Selam zikirlerini yapıyorum..

Her gün aksatmadan 1-2 sayfa Kuran okuyorum ve ev içinde devamlı Bakara Suresi dinliyorum..
Yemekleri salavatla yapıyorum..

Akşam yatmadan namaz tesbihatı yapıyorum ve uykuya dalarken Ya Fettah zikriyle uyuyorum..
Tabi namazlarımada çok sıkı sarılıyorum bilhassa üzgünsem yada çok sevinçliysem..

Bu kadar şey yapınca beni üzen şeyleri düşünmeyede haliyle vakit kalmıyor..
Denemek istersen diye gülüm :kalp:
Ne güzel canım bir dönem öyleydim bende sonra bıraktım. .. ama tekrar başladım bakalım. Bu aralar çok şükür halime tek sıkıntım büyük oğlum, ona duaya yoğunlaşıcam inşaallah kendimden cok5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar