Menü vermemezlik etme yolarım saçını başınıŞanslı şey seniiii
Kuzum ya tamamen onunla alakalı olamaz buna inanmıyorum ben. Bağırsak floran düzelince çevrende sana sıkıntı verenlerde mi düzelecek ? Ruhsal sıkıntılara sebep olan şeyler genelde etrafında seni anlamayan yıpratan insanlar.Dr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.
Hippo başın nasil olduu gecti miiGeldin haa melekşükürler olsun
Paylaştım kuzum ben menü
nabıyon gıızzzz
Ooo çok iddialı en sevdigim
Ozaman mortimsin
sözünü tuttum veee evde yaptım sporumuu morticimmmKesin spora gidiyo yürüyüş yapacakmortim havalar soğudu çok oyalanma emi
Kuzum etiketler gelmiyor, ben hergün menü paylaşıyorum. Ortim yok mortim var. Ortim de bonus olsun tamam ama menü paylaşsın @Bonus umFeriştahlar feriştahlar.@Ahu060812 ve @kelebekolacam siz ikiniz de ortisiniz artık... İkinizden biri bu hafta veremezse, sabit ya da artı gelirse sorumluluk sizde...
Bu iş nası olacak böyle?
Menüler yok gelmiyor.
Artı olan gelip söylemiyor Cuma günü herkesle beraber öğreniyorum. Telefon numaram yok mu? Her dakika gelmiyor muyum? @Bonus biz böyle mi anlaştık?
Ödemi olan son dakika söylüyor... @Ahu060812
1 hafta tartın ne diyor diyorum cevap yok @kelebekolacam
Her hafta böyle mi olacak bu?
Dün resmen tartılar bana da sürpriz oldu.
Tamam birinciyiz evet çok güzel ama listeden bir kişi artıdaysa o başarı eksik kalıyor işte.
Kendinize orti ayarlayın demiştim.
Bunun çabasına giren oldu mu?
@cileklidonut çileğim Begüşü de menülerine etiketle. O da öyle yapacaktır.
Birbirinizin menülerine el atacaksınız...
@begüm75 senle cileği kertiyorum datlım
@hepfit im seni @Bonus ile kertiyorum balım. Eğer gözümden kaçan bi ortin varsa bilgilendirir misin?
Psikiatrist yazıyor bebeam bizim ilaç yazma ehliyetimiz yokantidepresanı çakmasından iyidir be
psikolog mu yazıyodu onu yoksa psikiyatrist mi.çerez gibi antidepresan yazıyolar be
Canım ama seninki uyku ilacı antidepresan bu kadar uzun yıllar kullanılmaz zaten ara verilirantidepresanlar ileriki yaşlarda alzaimere sebep oluyo diye biliyom.ben çok karşıyım antidepresana.yasal uyuşturucu resmen.Annem 20 yıldan fazladır kullanıyo geceleri uyuyamadığı için.bi ara ilacı bitti doktor yazmadı ,bağımlılar gibi titriyodu annem çenesi falan kasılıyodu
çok doğru.azaltarak bırakmama rağmen haftalarca yoksunluk belirtileri yaşadım.yarar zarar ilişkisine bakarım dedi adam.başka çarem kalmamıştı
Araya gitmiş ya la bu menü@igdedali kaptanım ben menümü de bırakayım, cumaları dolu dolu yerim korkma emi
08:30
3 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir
Domates -salatalık
10 tane siyah-yesil zeytin
1 dilim avakado
Ara duble şekersiz türk kahvesi
12:30
Begendili(patlıcan begendi) et sote 1 tabak
3 kasik pirinç pilavı
Bolca çay şekersiz
18:30
Fırın tavuk
Köz biberli yoğurt
Salata
Turşu
Yürüyüş 1 saat yaptım ama spor ekleyeceğim, iyi hissediyorum kendimi.
Su çok içiyorum ben, çok susuyorum yazmasam olur mu suyu
Kuzum etiketler gelmiyor, ben hergün menü paylaşıyorum. Ortim yok mortim var. Ortim de bonus olsun tamam ama menü paylaşsın @Bonus ummadem ortim sarıp sarmalayacagim onu
hazırmısınızzz kopmayaaa Nefsle başbaşaaaaa :Haha:Jetgillll sporaa gidiyoreeee yuppiii eferinnnnnn
Kuzum ya tamamen onunla alakalı olamaz buna inanmıyorum ben. Bağırsak floran düzelince çevrende sana sıkıntı verenlerde mi düzelecek ? Ruhsal sıkıntılara sebep olan şeyler genelde etrafında seni anlamayan yıpratan insanlar.
Eflalim canım şimdiii ben seni çok iyi anlıyorum derdi çeken bilir diyorumm..Sarı kantaron konuşulmuş kullandım, passiflora bitkisi var onu da kullandım hatta onun şurubu var doğal onu da. Melisa şu bu hepsini. Antidepresanlar bile bana fayda etmedi.
Normal değilim
Sarı kantaron yine deniyim belki değişmiştir bedenim
Geldin miii laaa insan dışı şey
Beniii kandirdinnn duygularimlaa oynadinnn insansin ,zannettimmm ne pohhh yiyecemmm simdiii
Amaa düşündüm de senii yenerekk büyük bir zafere imza atmış olurummm
Lan bi de menü vermiyor diye kızıyım banaAraya gitmiş ya la bu menü
Epey dolu
o kadan dolu ki okurken acıktım
Hehe ne bileyim, biliyon zannettimGeldin miii laaa insan dışı şey
Beniii kandirdinnn duygularimlaa oynadinnn insansin ,zannettimmm ne pohhh yiyecemmm simdiii
Amaa düşündüm de senii yenerekk büyük bir zafere imza atmış olurummm
Nefs en fazla kiloyu bu üç hafta da verecek dimi @NefsDiyecektim hafta başı sen hayırdır fötümle baş edemen diye ama hevesini kırmak istemedim
Ne güzel canım bir dönem öyleydim bende sonra bıraktım. .. ama tekrar başladım bakalım. Bu aralar çok şükür halime tek sıkıntım büyük oğlum, ona duaya yoğunlaşıcam inşaallah kendimden cok5hazırmısınızzz kopmayaaa Nefsle başbaşaaaaa :Haha:
Eflalim canım şimdiii ben seni çok iyi anlıyorum derdi çeken bilir diyorumm..
Fakat ben mutsuz, üzgünsem bu kronikleşiyor sürekli hal alıyor.
Şöyle yapıyorum her gün ;
İlk içtiğim suya Felak Nas ve İnşirah okuyorum cumburlop mideye..
Sonra gün içinde sürekli Ya Vedud Ya Latif Ya Selam zikirlerini yapıyorum..
Her gün aksatmadan 1-2 sayfa Kuran okuyorum ve ev içinde devamlı Bakara Suresi dinliyorum..
Yemekleri salavatla yapıyorum..
Akşam yatmadan namaz tesbihatı yapıyorum ve uykuya dalarken Ya Fettah zikriyle uyuyorum..
Tabi namazlarımada çok sıkı sarılıyorum bilhassa üzgünsem yada çok sevinçliysem..
Bu kadar şey yapınca beni üzen şeyleri düşünmeyede haliyle vakit kalmıyor..
Denemek istersen diye gülüm