igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Dur bu menü görmeme işine çözüm bulacaz. Böyle olmuyor. Durduk yere sinirleniyorumLan bi de menü vermiyor diye kızıyım bana![]()
Cuma günleri dolu dolu yiyomama bugün sabitim sen hesapla benim metayi
Dur bu menü görmeme işine çözüm bulacaz. Böyle olmuyor. Durduk yere sinirleniyorumLan bi de menü vermiyor diye kızıyım bana![]()
sevdim seni maykGeldin miii laaa insan dışı şey
Beniii kandirdinnn duygularimlaa oynadinnn insansin ,zannettimmm ne pohhh yiyecemmm simdiii
Amaa düşündüm de senii yenerekk büyük bir zafere imza atmış olurummm
Diyecektim hafta başı sen hayırdır fötümle baş edemen diye ama hevesini kırmak istemedim
Lan bi de menü vermiyor diye kızıyım bana
Versin biz vermesin demiyoruz. Hobi olarak yine versin ama senden %0,0000000001 az versin
Hayırlı yolculuklar canımKızlar ben Yola çıkıyorum
Sağlıcakla kalın çok yemeyin gözüm arkada kalmasın
canım istersen haberleşerek yapalım hem toplu dua inşallah daha tesirli olur Rabbim kimin duasını kime nasip edecek hiç belli olmazNe güzel canım bir dönem öyleydim bende sonra bıraktım. .. ama tekrar başladım bakalım. Bu aralar çok şükür halime tek sıkıntım büyük oğlum, ona duaya yoğunlaşıcam inşaallah kendimden cok5
Hehe ne bileyim, biliyon zannettimben diyetteyken asla kaçamak yapmam ona göre beslen
Benim etiket yoksa bi şüphelen kız, kızma hemenDur bu menü görmeme işine çözüm bulacaz. Böyle olmuyor. Durduk yere sinirleniyorum
Konuş konuş bana gaz lazimO benii sectiii..
Kendii topuğuna sıkacak haberi yokkk
Arada korkuyommm gibiii yapiyommm caktirmaaa
Ben de minder koyuyorum yoksa çok acıyor vallaInce bir minder koy altina
Ah bebegim geçen hafta +600 den (pzt) cumaya -900 le geldimBen eksiyimm yavrumm sende benimkini hesaplaa
Hayrolsun Eflalim..Ne güzel canım bir dönem öyleydim bende sonra bıraktım. .. ama tekrar başladım bakalım. Bu aralar çok şükür halime tek sıkıntım büyük oğlum, ona duaya yoğunlaşıcam inşaallah kendimden cok5
Canım acı gerçek ama senin kilo vermek fitin yanında az kalır sen hep ortalama 500 veriyordun değil mi? Fit oooo çok veriyorGeldin miii laaa insan dışı şey
Beniii kandirdinnn duygularimlaa oynadinnn insansin ,zannettimmm ne pohhh yiyecemmm simdiii
Amaa düşündüm de senii yenerekk büyük bir zafere imza atmış olurummm
Tek haftalık morti mi olur![]()
![]()
![]()
Neee 3 haftasiii delii ömrümü seninle mi gecirecemm..
Tek haftalikk iliskiler yasarimm benn
Ah bebegim geçen hafta +600 den (pzt) cumaya -900 le geldimverebilcen mi 1.5 kilo
sen 1.5 ver iki verecem
Keşke burda da fat secret daki gibi öğün programı olsa yine böyle size ama herkes yediklerini oraya kaydedebiliyor mobil uygulama ama sohbeti de varsaat sınırı olunca olmuyo kuzu denedik elimizde patladı