Bebeyim hoşgeldin çiğ bademimCanım acı gerçek ama senin kilo vermek fitin yanında az kalır sen hep ortalama 500 veriyordun değil mi? Fit oooo çok veriyor

Bebeyim hoşgeldin çiğ bademimCanım acı gerçek ama senin kilo vermek fitin yanında az kalır sen hep ortalama 500 veriyordun değil mi? Fit oooo çok veriyor
Zaten 1.5 u mortisiz vermiştim kiŞu deliyii biri pistten alabilir mii acabaa
Heeee verecemmm 1.5 kilooo verr ulennn 2 hadiii bakayim
canım istersen haberleşerek yapalım hem toplu dua inşallah daha tesirli olur Rabbim kimin duasını kime nasip edecek hiç belli olmaz
oğlunun nesi var hayırmı ?
Hayrolsun Eflalim..
Okulla mi ilgili sıkıntınız..
Rabbim kolaylastirsinn.
Canım acı gerçek ama senin kilo vermek fitin yanında az kalır sen hep ortalama 500 veriyordun değil mi? Fit oooo çok veriyor
Hoş buldum canımBebeyim hoşgeldin çiğ bademim
Yok kuzum ben taraf tutmuyorum ama yanlış morti seçmişsin, senin kilo vermene yakın biri olabilirdi misal @FloweroflifeSerefsizimmmm kahrimdannn verecemm kiloo..
Sende mii Laa Eflalimm..
Ortalama 200 -300 du kizzz
Baslamam LAZIM diye düşünme, zorunluluk hissetme kuzum. Zorunluluk hissettin mi stresine stres ekliyorsun. Hazır olunca başla tam başlaHoş buldum canımbenimde başlamam lazım sağlıklı beslenmeye, spora
Berna canım senden değerli mi icine attığım sorunlar kesinlikle konuş eşinle en sakın halinde. Kv tarafından gelen sorunlar da ikinizi yıprattı konusunca cozersiniz diye düşünüyorum.Ne anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..
Ne diyon ausumbenim 3.9 um vardı bir haftada
Aynen ya hafta ici daha iyiyim sankiAllah kolaylık versin
bazen işyerinde olmayı seviyorumsırf bu işler yüzünden
Miu niye hükümsüz oldu1.GRUP JETGILLER
KAPTAN : @Elalis
@Elalis 64.4
@leylmira 79
@Zumrud_u anKa 76
@saydin78 61.8
@Nefs 53.7
@Ecemavi 69.6
2.GRUP CİLVELİ KAHVE
KAPTAN : @hippotalamus
@hippotalamus 68.6
@Gulbe seker 106.8
@neslelf165 bildirimde bulunmadı.
@pempikzx 72.9
@furkanlipek45 64.9
@matematik61 58.3
3.GRUP AFET-İ DEVRANLAR
KAPTAN : @MaliPina
@MaliPina 64.6
@hububatkraliçesi 101.4
@Çakıl80 87.4
@Mimu88 78
@Emel_ogretmen 60.3
@Melegim22 72.1
@masumm 73.4
4.GRUP FERİŞTAHLAR
KAPTAN : @igdedali
@igdedali 61.8
@Bonus 96.7
@hepfit 55
@kelebekolacam 76
@cileklidonut 68.9
@Ahu060812 77.5
@begüm75 60.7
KORUMA GRUBU
KAPTAN : @Floweroflife
@Floweroflife 53.6
@23Zeyno 53.2
@Kajupi ?
@D3S1R3 53.5
@Portakal Sulu Ordek 53.2
@koza99 66
@Whiteblacklife 54.3
@eflalim ?
HÜKÜMSÜZLER
@Tevolly 73.5
@Ausencia_ 79.4
@Miu 55.4
................
@Melegim22 ve @masumm
@MaliPina nın takımına yerleştirilmiştir efenim ...
Ay eflalim çok fena cimdik ise yarıyorsa yapayımAyy o kramplar hamilelikten hatıra gece girdi genlesiyim derken, eşimin öğrettiği taktik çimdik atıyorum kramp giren yere
Pazartesi senden zayıfmışım şimdi sormaMorti araniyooorr
Sıkı morti ama
Boy 1.72
kilo 72.1
hedef 65
Inşallah canım doğru diyorsun@Tevolly hamilelikte olur diyorlar kaldı ki diğer hamileliklerdeki yasin ile suan bir mi o da etken bence inşallah en sagliklisindan fotolarıni göreceğiz burdan
Elimden geldiğince sık geliyorum kafam da dağılıyor bugün pazara gittim elmalı ile inatlastim. 4 Tane elma alcagim adam seçtirmem dedi ben de almam dedim seç dedi sonra vermek istemedi ben de bırakırım sectirmezsen altı üstü 4 tane dedim adam da seç tamam ne yaparsan yap dedi 4 tane elma aldım rahatladim. Adamla ugrasmak bana iyi geldi piskopatlasiyor muyum neyim Teyzem yanımda soklarda seni hiç böyle piskopat gormemistim dedi. Ben çok rahatladım ve elmalarimi aldım geldim kendimi acaip iyi hissettim tavsiye ederimcanım moralini yüksek tut,moral motivasyon vücudumuzu çok etkiliyor,biz farkında değiliz sadece
inşallah bugünlerinde geçecek sen bebişinle aus gibi buraya gelip tekrardan kilo vermek için çabalıycaksın,inan buna
burdanda kopma sakın burası insana ilaç gibi geliyor
Yiyorum ya çook. Devam edersem 65 olurum ama spora bahane bulmamalıyım en azından spor yapayım da kilo almıyım dur bakalımBaslamam LAZIM diye düşünme, zorunluluk hissetme kuzum. Zorunluluk hissettin mi stresine stres ekliyorsun. Hazır olunca başla tam başla
Yok kuzum ben taraf tutmuyorum ama yanlış morti seçmişsin, senin kilo vermene yakın biri olabilirdi misal @Floweroflife
Elimden geldiğince sık geliyorum kafam da dağılıyor bugün pazara gittim elmalı ile inatlastim. 4 Tane elma alcagim adam seçtirmem dedi ben de almam dedim seç dedi sonra vermek istemedi ben de bırakırım sectirmezsen altı üstü 4 tane dedim adam da seç tamam ne yaparsan yap dedi 4 tane elma aldım rahatladim. Adamla ugrasmak bana iyi geldi piskopatlasiyor muyum neyim Teyzem yanımda soklarda seni hiç böyle piskopat gormemistim dedi. Ben çok rahatladım ve elmalarimi aldım geldim kendimi acaip iyi hissettim tavsiye ederim
Heee fit de az manyak değildirO beni sectiii Eflalim..
Zaten delilerr hep beni bulur
Bu tam msnyakk ciktii..
Ama bas koydum ölümüne yiyecemm onu
ÇakıııılElimden geldiğince sık geliyorum kafam da dağılıyor bugün pazara gittim elmalı ile inatlastim. 4 Tane elma alcagim adam seçtirmem dedi ben de almam dedim seç dedi sonra vermek istemedi ben de bırakırım sectirmezsen altı üstü 4 tane dedim adam da seç tamam ne yaparsan yap dedi 4 tane elma aldım rahatladim. Adamla ugrasmak bana iyi geldi piskopatlasiyor muyum neyim Teyzem yanımda soklarda seni hiç böyle piskopat gormemistim dedi. Ben çok rahatladım ve elmalarimi aldım geldim kendimi acaip iyi hissettim tavsiye ederim
Yiyorum ya çook. Devam edersem 65 olurum ama spora bahane bulmamalıyım en azından spor yapayım da kilo almıyım dur bakalım
Örnek ben sadece diyetle karaciğerim düzelmis doktor supper dedi kolestrolde düşerse ki bb 9 ayda onu da düşürecegim bomba gibi olacağımBen de öyle düşünüyorum.hele de şeker hastalığının beslenmeyle iyileştiğini öğrendikten sonra doktorlara pek güvenmiyorum açıkçası o konuda
Bence geçici bir durumdur bu kadar canını sıkma kardeşi çokmu küçük oynamıyorlarmı?mira bakalım ne okunabilir ona araştırayım da.
Oğlumun sıkıntısı şu : Genel huysuz
Ben ne kaçırdım neler oluyoryaaa ördekim
içimden geçenleri anlatamıycam boğazımda düğümlendi gel sadece sarılayım sanave
O zaman sağlıklı beslenicem de, sakın detoks falan yapma. Vücut bi unutsun detoksuYiyorum ya çook. Devam edersem 65 olurum ama spora bahane bulmamalıyım en azından spor yapayım da kilo almıyım dur bakalım