Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Ne anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..
Berna canım senden değerli mi icine attığım sorunlar kesinlikle konuş eşinle en sakın halinde. Kv tarafından gelen sorunlar da ikinizi yıprattı konusunca cozersiniz diye düşünüyorum.
benim 3.9 um vardı bir haftada :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Ne diyon ausum :eek:sen bildiğin ödemli hamile olmuşun neyse ki veriliyor onumde güzel bir orneksin :tatlim:
Allah kolaylık versin
bazen işyerinde olmayı seviyorum:selam: sırf bu işler yüzünden
Aynen ya hafta ici daha iyiyim sanki :teyzos:
:kaalp:1.GRUP JETGILLER :kaalp:
KAPTAN : @Elalis

@Elalis 64.4
@leylmira 79
@Zumrud_u anKa 76

@saydin78 61.8

@Nefs 53.7
@Ecemavi 69.6

:kaalp:2.GRUP CİLVELİ KAHVE:kaalp:
KAPTAN : @hippotalamus

@hippotalamus 68.6
@Gulbe seker 106.8
@neslelf165 bildirimde bulunmadı.
@pempikzx 72.9
@furkanlipek45 64.9
@matematik61 58.3

:kaalp:3.GRUP AFET-İ DEVRANLAR:kaalp:
KAPTAN : @MaliPina

@MaliPina 64.6
@hububatkraliçesi 101.4
@Çakıl80 87.4
@Mimu88 78

@Emel_ogretmen 60.3
@Melegim22 72.1
@masumm 73.4

:kaalp:4.GRUP FERİŞTAHLAR :kaalp:
KAPTAN : @igdedali

@igdedali 61.8
@Bonus 96.7
@hepfit 55
@kelebekolacam 76
@cileklidonut 68.9
@Ahu060812 77.5
@begüm75 60.7

:tatlim:KORUMA GRUBU :tatlim:
KAPTAN : @Floweroflife

@Floweroflife 53.6

@23Zeyno 53.2
@Kajupi ?
@D3S1R3 53.5
@Portakal Sulu Ordek 53.2
@koza99 66

@Whiteblacklife 54.3
@eflalim ?

:mor:HÜKÜMSÜZLER :mor:

@Tevolly 73.5

@Ausencia_ 79.4

@Miu 55.4

................

@Melegim22 ve @masumm

@MaliPina nın takımına yerleştirilmiştir efenim ...
Miu niye hükümsüz oldu :521:
Korumada olmamalı miydi her şeyi yemeye mi karar verdi :krizz:
Ayy o kramplar hamilelikten hatıra gece girdi genlesiyim derken, eşimin öğrettiği taktik çimdik atıyorum kramp giren yere
Ay eflalim çok fena cimdik ise yarıyorsa yapayım:( magnezyum u da aksattigimi fark ettim:(
Morti araniyooorr:para:
Sıkı morti ama:para:
Boy 1.72
kilo 72.1
hedef 65
Pazartesi senden zayıfmışım şimdi sorma :bayilacam:
@Tevolly hamilelikte olur diyorlar kaldı ki diğer hamileliklerdeki yasin ile suan bir mi o da etken bence inşallah en sagliklisindan fotolarıni göreceğiz burdan
Inşallah canım doğru diyorsun :kalp:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
canım moralini yüksek tut,moral motivasyon vücudumuzu çok etkiliyor,biz farkında değiliz sadece
inşallah bugünlerinde geçecek sen bebişinle aus gibi buraya gelip tekrardan kilo vermek için çabalıycaksın,inan buna:kanka:
burdanda kopma sakın burası insana ilaç gibi geliyor
:kalp::kaalp::kalp::papatya:
Elimden geldiğince sık geliyorum kafam da dağılıyor bugün pazara gittim elmalı ile inatlastim. 4 Tane elma alcagim adam seçtirmem dedi ben de almam dedim seç dedi sonra vermek istemedi ben de bırakırım sectirmezsen altı üstü 4 tane dedim adam da seç tamam ne yaparsan yap dedi 4 tane elma aldım rahatladim. Adamla ugrasmak bana iyi geldi piskopatlasiyor muyum neyim Teyzem yanımda soklarda seni hiç böyle piskopat gormemistim dedi. Ben çok rahatladım ve elmalarimi aldım geldim kendimi acaip iyi hissettim tavsiye ederim :teyzos:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Elimden geldiğince sık geliyorum kafam da dağılıyor bugün pazara gittim elmalı ile inatlastim. 4 Tane elma alcagim adam seçtirmem dedi ben de almam dedim seç dedi sonra vermek istemedi ben de bırakırım sectirmezsen altı üstü 4 tane dedim adam da seç tamam ne yaparsan yap dedi 4 tane elma aldım rahatladim. Adamla ugrasmak bana iyi geldi piskopatlasiyor muyum neyim Teyzem yanımda soklarda seni hiç böyle piskopat gormemistim dedi. Ben çok rahatladım ve elmalarimi aldım geldim kendimi acaip iyi hissettim tavsiye ederim :teyzos:

:165::165::165::165::165::165::165::521::165::165:
Zaferi sen kazanmissinnn ohhh iyi olmus:ponpon::ponpon::ponpon:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Çakııııl
Elmacıdan ne istedin
Adam kime çattık lee demiştir:kriz:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ben de öyle düşünüyorum.hele de şeker hastalığının beslenmeyle iyileştiğini öğrendikten sonra doktorlara pek güvenmiyorum açıkçası o konuda
Örnek ben sadece diyetle karaciğerim düzelmis doktor supper dedi kolestrolde düşerse ki bb 9 ayda onu da düşürecegim bomba gibi olacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar