❤
Senin alintinda gördüm malinin yazdığını ve ilk defa duydummm
Senii burda görmek cokkk guzelll eflalimmm
❤
Senin alintinda gördüm malinin yazdığını ve ilk defa duydummm
Senii burda görmek cokkk guzelll eflalimmm
Rabbim içine ferahlık versin insaAllahNe anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..
depresyon ilacı kullanmıyom deneyebilirim belki öfkemde azalma olurkızlar bizede eczacı söyledi
pamuk gibi yumuş yumuş yapar ama uykuda yapıyomuş akşam yatarken için dedi
birde sinirleri yumuşatıyomuş işte ama depresyon ilacı kullanan asla kullanamaz bilginiz olsun
Alıntılar gelmedi1.GRUP JETGILLER
KAPTAN : @Elalis
@Elalis 64.4
@leylmira 79
@Zumrud_u anKa 76
@saydin78 61.8
@Nefs 53.7
@Ecemavi 69.6
2.GRUP CİLVELİ KAHVE
KAPTAN : @hippotalamus
@hippotalamus 68.6
@Gulbe seker 106.8
@neslelf165 89.1
@pempikzx 72.9
@furkanlipek45 64.9
@matematik61 58.3
3.GRUP AFET-İ DEVRANLAR
KAPTAN : @MaliPina
@MaliPina 64.6
@hububatkraliçesi 101.4
@Çakıl80 87.4
@Mimu88 78
@Emel_ogretmen 60.3
@Melegim22 72.1
@masumm 73.4
4.GRUP FERİŞTAHLAR
KAPTAN : @igdedali
@igdedali 61.8
@Bonus 96.7
@hepfit 55
@kelebekolacam 76
@cileklidonut 68.9
@Ahu060812 77.5
@begüm75 60.7
KORUMA GRUBU
KAPTAN : @Floweroflife
@Floweroflife 53.6
@23Zeyno 53.2
@Kajupi ?
@D3S1R3 53.5
@Portakal Sulu Ordek 53.2
@koza99 66
@Whiteblacklife 54.3
@eflalim ?
HÜKÜMSÜZLER
@Tevolly 73.5
@Ausencia_ 79.4
@Miu 55.4
................
@Melegim22 ve @masumm
@MaliPina nın takımına yerleştirilmiştir efenim ...
1.GRUP JETGILLER
@Elalis 64.4
@leylmira 79
@Zumrud_u anKa 76
@saydin78 61.8
@Nefs 53.7
@Ecemavi 69.6
2.GRUP CİLVELİ KAHVE
@hippotalamus 68.6
@Gulbe seker 106.8
@neslelf165 89.1
@pempikzx 72.9
@furkanlipek45 64.9
@matematik61 58.3
3.GRUP AFET-İ DEVRANLAR
@MaliPina 64.6
@hububatkraliçesi 101.4
@Çakıl80 87.4
@Mimu88 78
@Emel_ogretmen 60.3
@Melegim22 72.1
@masumm 73.4
4.GRUP FERİŞTAHLAR
@igdedali 61.8
@Bonus 96.7
@hepfit 55
@kelebekolacam 76
@cileklidonut 68.9
@Ahu060812 77.5
@begüm75 60.7
KORUMA GRUBU
@Floweroflife 53.6
@23Zeyno 53.2
@Kajupi ?
@D3S1R3 53.5
@koza99 66
@Whiteblacklife 54.3
@eflalim ?
HÜKÜMSÜZLER
@Tevolly 73.5
@Ausencia_ 79.4
@Miu 55.4
................
@Melegim22 ve @masumm
canım çayını dene istersen ama akşam iç uyku yapıyomuşBen de bu ara bunalimda gibiyim surekli bi aglama hali dokunsan yaslar dökülecek durumda ama hep icime atiyorum.gecen okulda nobetciydim bahcede dolasirken farkinda degilim yas akmis gozumden diger nobetci hoca geldi ya berna baksana burnum tıkandı kotuyum napcam fln derken cat diye sen niye agliyosun bakim dedi ben koyverdim gitti utanmasam adama sarilacaktim.
Sari kantaron onerdi o da.nasi bisey bu gecici cozum mu cok mal oluyoz mu @igdedali
Kendimi cok yalniz hissediyorum burda.oturup konuşup dertlesebilecegim kimsem yok.
Acikcasi eskisehirde psikolog arayisina girdim kendim bas edemicem galiba.şöyle beni de esimi de kimseyi tabimayan birine ne var ne yok dokulesim var.
antidepresanlar ileriki yaşlarda alzaimere sebep oluyo diye biliyom.ben çok karşıyım antidepresana.yasal uyuşturucu resmen.Annem 20 yıldan fazladır kullanıyo geceleri uyuyamadığı için.bi ara ilacı bitti doktor yazmadı ,bağımlılar gibi titriyodu annem çenesi falan kasılıyodubenim bağırsak porblemi antidepresanla çözüldü.prof direk antidepresana başlattı.
gel bebeğimm gel bana doğru geell dikenli kollarıma geell
flom neyini kullandınSarı kantaronu ben bir süre kullandım, yatıştırıcı , rahatlatıcı bir çay ama hamilelikte ve başka bir psikiyatrik ilaçla asla kullanılmaması gerek.. bana baya yardımcı olmuştu,ben de ilk buraya geldiğimde yalnızlık çektim, kendimi toparlamama yardımcı oldu.. doğal zaten bir zararı yok
Anladım canım inşaallah bir orta yol bulursunuzO mümkün olsaydı keşke ama mümkün değil canım anlamaz da Bi de üstüne kızına oğluna herkese abartma abartma anlatır sonra eşim duyar olay farklı boyut alır ben şunu düşündüm spor salonuna yazılıcam pazartesi çarşamba perşembe gidicem geri kalan günlerde evinde olmasını isti em kuzu daha bişey konuşmadan tansiyonu yükseldi çok içine atıyor eşim ben de oynayamıyorum mutsuzum belli ediyorum çabalıyorum ama olmuyor eşim sağlığından olacak zorla düşürdük tansiyonunu çok uğraştık insan bunu düşünmez mi ama yok o kaynanası dan bunu görmüş benşmki de aşırı yufka yürekli ben at demiyorum elbette gidilecek gelecek ama konuşursam kv ile sanki atıyorum gibi gelicek zaten ikisi de farkında soğuk davranıyorum gece sayıklıyormuşum
çok geçmiş olsun maliantidepresanlar ileriki yaşlarda alzaimere sebep oluyo diye biliyom.ben çok karşıyım antidepresana.yasal uyuşturucu resmen.Annem 20 yıldan fazladır kullanıyo geceleri uyuyamadığı için.bi ara ilacı bitti doktor yazmadı ,bağımlılar gibi titriyodu annem çenesi falan kasılıyodu
teşekkür ederim meleği bana verdiğin için kaptişim1.GRUP JETGILLER
@Elalis 64.4
@leylmira 79
@Zumrud_u anKa 76
@saydin78 61.8
@Nefs 53.7
@Ecemavi 69.6
2.GRUP CİLVELİ KAHVE
@hippotalamus 68.6
@Gulbe seker 106.8
@neslelf165 89.1
@pempikzx 72.9
@furkanlipek45 64.9
@matematik61 58.3
3.GRUP AFET-İ DEVRANLAR
@MaliPina 64.6
@hububatkraliçesi 101.4
@Çakıl80 87.4
@Mimu88 78
@Emel_ogretmen 60.3
@Melegim22 72.1
@masumm 73.4
4.GRUP FERİŞTAHLAR
@igdedali 61.8
@Bonus 96.7
@hepfit 55
@kelebekolacam 76
@cileklidonut 68.9
@Ahu060812 77.5
@begüm75 60.7
KORUMA GRUBU
@Floweroflife 53.6
@23Zeyno 53.2
@Kajupi ?
@D3S1R3 53.5
@koza99 66
@Whiteblacklife 54.3
@eflalim ?
HÜKÜMSÜZLER
@Tevolly 73.5
@Ausencia_ 79.4
@Miu 55.4
................
@Melegim22 ve @masumm
dün tartıldım 89.1 geldim dedi kuzum.akşam tartılmış amaAlıntılar gelmediama neslinin kilosunada yanlışlık olmuş.. en son pazartesi 81.1di.. sonra tartı bildirmedi cuma günü..
Annem sordu ne getireyim diye, sadece 1 lahmacun ve 1 porsiyon çip köfte istedim
Şöbiyet ? Diye sordu ittemem didim
Gözümden bir yaş süzüldü vallahi
yav günde bi tane yesen bişey olmicak da sen her öğün ikişer tane yiyon
gerçi ben sabah uyanır uyanmaz bile yerim
çok doğru.azaltarak bırakmama rağmen haftalarca yoksunluk belirtileri yaşadım.yarar zarar ilişkisine bakarım dedi adam.başka çarem kalmamıştıantidepresanlar ileriki yaşlarda alzaimere sebep oluyo diye biliyom.ben çok karşıyım antidepresana.yasal uyuşturucu resmen.Annem 20 yıldan fazladır kullanıyo geceleri uyuyamadığı için.bi ara ilacı bitti doktor yazmadı ,bağımlılar gibi titriyodu annem çenesi falan kasılıyodu
çabaladık ama nafile.doktor bi süre normal uyku ilacı verdi.annem uyuyamıyorum beni uyutmuyo bu diye yeniden o ilaca başladı hala içiyo işte.çok geçmiş olsun mali
toparlayınca bıraktırsaydı keşke doktoru uzun süre kullanınca gerçekten bağımlı oluyor insan
anladım maliçabaladık ama nafile.doktor bi süre normal uyku ilacı verdi.annem uyuyamıyorum beni uyutmuyo bu diye yeniden o ilaca başladı hala içiyo işte.
Arabaşı mı? Kırnış mı? Biz de şimdi kırnış yapıcaz ablamlaDün öküz gibi yediğim için kahvaltı yapmadım
Pazar gidip 1 hıyar
2 mandalina yedim sadece
Arkadaşı bekliyorum o gelecek
Yöresel bir yemek yapacaz hamurlu tavuklu filan ben sadece tavuktan yerim