Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Dr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.

tıp okusaydım fitoterapi alanına yönelirdim bende
seviyorum böyle şeyleri
aslında haklılar ama bizde nerde öyle uzun süre o modda beslenebilecek ....
evde yapsan işyerinde bozuyosun komşuda annende bozuyosun, çevrende çeldirici ortam çok,bizde meyilliyiz zaten:bsmagryr:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
benim bağırsak porblemi antidepresanla çözüldü.prof direk antidepresana başlattı.

ela kardeşimdede vardı bağırsak problemi,probiyotik hap aldı,yine meşhur bilindik bi haptı
1 seneye yakın belli aralıklarla kullandım şimdi çok iyiyim diyor
inşallah birdaha olmazda olursa aklında bulunsun,antidepresandan önce probiyotik ilaç kullan
eczanede sıkıntını anlatıyosun sana uygun olanını veriyolar ama bu işi bilen bi eczaneye git, her eczacı anlamıyo

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
tıp okusaydım fitoterapi alanına yönelirdim bende
seviyorum böyle şeyleri
aslında haklılar ama bizde nerde öyle uzun süre o modda beslenebilecek ....
evde yapsan işyerinde bozuyosun komşuda annende bozuyosun, çevrende çeldirici ortam çok,bizde meyilliyiz zaten:bsmagryr:
köy yerinde yaşican ki adam akıllı doğal beslenicen yoksa zor.çok aramak lazım.çoğu insan 2 3 ay yapıyo sonra eski düzene devam.napsın adam da haklı.bi var bi yok diye uğraşacağına amaaan sende diyip vazgeçiyo :artist:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Özellikle senden bu hafta süper eksi bekliyorum pempik.. 2 haftadır rölantide takılıyoruz senle.. günü erken kapat bol su ve spor :huri: en az 1 kg gitmeli :miyagi:
İnşallah kaptanim evet erken kapatacam sonrada sporumu yapacam şimdiye kadar toto yer görmedi evi topla çamaşır katla kışları çıkar çamaşır at yemek yap yoruldum 16 da kapatacam inşallah esime kizlari verip bı güzel spor yapacam

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
kilonu bildir ... gruba yazacam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda:

zaten biliyorum zorla yazarım bak :süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

sen buralara az gel ...git hikaye oku he miiiiiiiiiiiii :hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh:

:nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim:sen zaten harikasın her daim bebeğimmmm

yine çok güzel yazmışsın napim :interest::interest::interest:
Ahhh ve aus ne şartlar altında giriyorum buraya miu biliyor konuşurken bile net çekmiyor telefon evden internet tek balkonda çekiyor yada mutfağın tek bir köşesinden yani buraya yazarken ya balkondayim yada mutfağın o köşesinde rezillik yani bu ara az gelmemin en büyük sebebi de bu zaten önceden balkon da rahatdi şimdi bı taraflarimda buz donuyor:aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
upload_2018-9-29_15-8-38.jpeg

cumartesi sensiz yarımım ballı lokmam @23Zeyno

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar