MaLii
Kasabın Karısı
çok geçmiş olsun kuzum.inşallah bırakmışsındır.bırakmadıysan da bırakırsın inşallahçok doğru.azaltarak bırakmama rağmen haftalarca yoksunluk belirtileri yaşadım.yarar zarar ilişkisine bakarım dedi adam.başka çarem kalmamıştı

çok geçmiş olsun kuzum.inşallah bırakmışsındır.bırakmadıysan da bırakırsın inşallahçok doğru.azaltarak bırakmama rağmen haftalarca yoksunluk belirtileri yaşadım.yarar zarar ilişkisine bakarım dedi adam.başka çarem kalmamıştı
A ha gördüm cevabı kırnısmışYok cnm bi Çerkez yemeği gınnış diye bir şey
evet malesef.ama kendisine söylediğimiz zaman ne bağımlılığı yapcakki falan diyo.biz de bişey diyemiyozanladım mali
çoktan bağımlısı olmuş
Çayını sadece..flom neyini kullandın
çayınımı hapınımı
Vayyyyy anasınaaa beee
Ausss seyimi de yirtsammm benden en fazla 500-600 cikarrr...
O zamsnn dua edeyimm lopettt kiloo alsinnn odem tutsunnn..
sinyal mi çakıyon sen bana güzelim
Ayy o kramplar hamilelikten hatıra gece girdi genlesiyim derken, eşimin öğrettiği taktik çimdik atıyorum kramp giren yereKahvaltı
çamaşır
yer silme
bulaşık
Sol baldirda ki kramp
Bir yandan çocuklarla mücadele
Çok zevk alıyorum harika
Dr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.
Yaa yanlış mı yazdı naptı?? 4 günde 8 kilo mu almış?dün tartıldım 89.1 geldim dedi kuzum.akşam tartılmış ama
Kramp giren bacağının ayağını gerdir cnm geçiyo hemen..Ayy o kramplar hamilelikten hatıra gece girdi genlesiyim derken, eşimin öğrettiği taktik çimdik atıyorum kramp giren yere
benim bağırsak porblemi antidepresanla çözüldü.prof direk antidepresana başlattı.
köy yerinde yaşican ki adam akıllı doğal beslenicen yoksa zor.çok aramak lazım.çoğu insan 2 3 ay yapıyo sonra eski düzene devam.napsın adam da haklı.bi var bi yok diye uğraşacağına amaaan sende diyip vazgeçiyotıp okusaydım fitoterapi alanına yönelirdim bende
seviyorum böyle şeyleri
aslında haklılar ama bizde nerde öyle uzun süre o modda beslenebilecek ....
evde yapsan işyerinde bozuyosun komşuda annende bozuyosun, çevrende çeldirici ortam çok,bizde meyilliyiz zaten
İnşallah kaptanim evet erken kapatacam sonrada sporumu yapacam şimdiye kadar toto yer görmedi evi topla çamaşır katla kışları çıkar çamaşır at yemek yap yoruldum 16 da kapatacam inşallah esime kizlari verip bı güzel spor yapacamÖzellikle senden bu hafta süper eksi bekliyorum pempik.. 2 haftadır rölantide takılıyoruz senle.. günü erken kapat bol su ve sporen az 1 kg gitmeli
Ahhh ve aus ne şartlar altında giriyorum buraya miu biliyor konuşurken bile net çekmiyor telefon evden internet tek balkonda çekiyor yada mutfağın tek bir köşesinden yani buraya yazarken ya balkondayim yada mutfağın o köşesinde rezillik yani bu ara az gelmemin en büyük sebebi de bu zaten önceden balkon da rahatdi şimdi bı taraflarimda buz donuyorkilonu bildir ... gruba yazacam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zaten biliyorum zorla yazarım bak
sen buralara az gel ...git hikaye oku he miiiiiiiiiiiii
sen zaten harikasın her daim bebeğimmmm
yine çok güzel yazmışsın napim
geçmiş olsun kuzum.migren sanırım bikaç gün sürdüğüne göre100 ip zor atladım.. başım çatlıyorbi geçmedi kaç gündür ...
migren mi hippo?100 ip zor atladım.. başım çatlıyorbi geçmedi kaç gündür ...
İnş değildir yaa.. stresten olduğunu düşünüyorumgeçmiş olsun kuzum.migren sanırım bikaç gün sürdüğüne göre
sus duymak istemiyorumO çukurovadaki kızz varyaaa.. 167 boya 49 kiloymuşbikinili resimlerini gördüm varyaa... incecik