takılalım mıkilonu bildir ... gruba yazacam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zaten biliyorum zorla yazarım bak
sen buralara az gel ...git hikaye oku he miiiiiiiiiiiii
sen zaten harikasın her daim bebeğimmmm
yine çok güzel yazmışsın napim
anlaşıldı kaptanimCilveli kahvelerim
Toparlanma ,listeleri sallama zamanı gelmedi mi
Hadi artık silkelenip kendimize gelelim.. bu haftasonunu da iyi değerlendirelim ve pazartesi ye 100 gr bile olsa eksi ile girelim
Lütfen menüleri düzenli verelim.. ertesi güne kalmasıniyi de olsa kötü de olsa menüleri bildirelim ki aa kaptanım bu artı nerden geldi demeyelim bilelim bize ne yarıyor ne yaramıyor.. ne iyi geliyor
@Gulbe seker @matematik61 @pempikzx @furkanlipek45 @neslelf165
sarı kantoronu içince kafamız güzel mi oluyomuşSarı kantaronu sigara bıraktırıyor diye duymuştu eşim 10 sene önce.. aldı dedi bi deneyelim.. demledik içti ben hamileydim o zmn içemedim.. Allahım adam resmen pamuk oldu..konuşmaya bile mecali yoktudur aldırimde içsin
Özellikle senden bu hafta süper eksi bekliyorum pempik.. 2 haftadır rölantide takılıyoruz senle.. günü erken kapat bol su ve sporanlaşıldı kaptanim
Kahvaltı
çamaşır
yer silme
bulaşık
Sol baldirda ki kramp
Bir yandan çocuklarla mücadele
Çok zevk alıyorum harika
Kuzum uzun bı tatil dönüşü misafir eş arkana kv biraz kendi evinizde birbirinize zaman ayirsaniz oturup konuşarak belki cozum bulunurNe anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..
Onun kafası güzel olmuştu vallasarı kantoronu içince kafamız güzel mi oluyomuş
uyanda balığa gidekGünaydıııın
600 e göbek atmazsam ben de noliimm nefsVayyyyy anasınaaa beee
Ausss seyimi de yirtsammm benden en fazla 500-600 cikarrr...
O zamsnn dua edeyimm lopettt kiloo alsinnn odem tutsunnn..
benim bağırsak porblemi antidepresanla çözüldü.prof direk antidepresana başlattı.Dr. Ümit Aktaş'ın dediğine göre depresyon aslında bi barsak hastalığıymış.barsak florası ne kadar kötüyse depresyona eğilim o kadar artıyomuş.ne kadar karbonhidrat ve şeker tüketilirse flora o kadar bozuluyomuş.bol bol D vitamini alıp tamamen doğal beslenmeyle flora düzeliyomuş ve depresyon belirtileri kayboluyomuş.
O çukurovadaki kızz varyaaa.. 167 boya 49 kiloymuş600 e göbek atmazsam ben de noliimm nefs
Olur canım kimse için yapmaz demem ben zaten . En güvendiklerin neler yapıyor doğrudur.eflal,benimde başımdan bazı sıkıntılar geçti kv ile,eşim anlamayınca gittim kv ile konuşrum oda gitti kaynıma anlattı,çocukluğunu bildiğim uşaktan anamdan babamdan duymadığım lafları,hakaretleri duydum...
demek istediğim ne yapacakları da belli olmuyor,söz konusu çocukları olunca hiçbirşeyi gözleri görmüyor
Rabbime havale ettim bundan sonrası onda
Sarı kantaronu sigara bıraktırıyor diye duymuştu eşim 10 sene önce.. aldı dedi bi deneyelim.. demledik içti ben hamileydim o zmn içemedim.. Allahım adam resmen pamuk oldu..konuşmaya bile mecali yoktudur aldırimde içsin
sarı kantoronu içince kafamız güzel mi oluyomuş