Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Ben de bu ara bunalimda gibiyim surekli bi aglama hali dokunsan yaslar dökülecek durumda ama hep icime atiyorum.gecen okulda nobetciydim bahcede dolasirken farkinda degilim yas akmis gozumden diger nobetci hoca geldi ya berna baksana burnum tıkandı kotuyum napcam fln derken cat diye sen niye agliyosun bakim dedi ben koyverdim gitti utanmasam adama sarilacaktim.
Sari kantaron onerdi o da.nasi bisey bu gecici cozum mu cok mal oluyoz mu @igdedali
Kendimi cok yalniz hissediyorum burda.oturup konuşup dertlesebilecegim kimsem yok.
Acikcasi eskisehirde psikolog arayisina girdim kendim bas edemicem galiba.şöyle beni de esimi de kimseyi tabimayan birine ne var ne yok dokulesim var.

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Sarı kantaronu ben bir süre kullandım, yatıştırıcı , rahatlatıcı bir çay ama hamilelikte ve başka bir psikiyatrik ilaçla asla kullanılmaması gerek.. bana baya yardımcı olmuştu,ben de ilk buraya geldiğimde yalnızlık çektim, kendimi toparlamama yardımcı oldu.. doğal zaten bir zararı yok

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Rabbim ferahlik versin, selamete cikartsin canim:kaalp:

Metroda var burada, normal marketlerde yok. Tum satmiyorlar zaten. Tavuk gibi ayni. Gogus, izgaralik kemikli, kemiksiz ayri ayri satiliyor. Tavugu nasil yapiyorsan bu da ayni, bir farki yok. Sadece eti kirmizi et gibi daha lezzetli.
Teşekkür ederim datlım

Günaydın :kaalp:

Mutlu haftasonları :kaalp:

@igdedali dün ustalarsan sonra okul sonrada kv de idim. Aşure yapmışlardı gece çıktım eve.
Belim kalçam çok ağrıdı giremedim.
Kusuruma bakma güzel gözlerinden öperin :öpücük:

Neden ağrılarımın azdığınıda biliyorum zaten herkeste biliyor.
Belini kalçanı al karşına konuş bu böyle olmaz de
Ne ustası ulan tadilata mı başladın

Ben de bu ara bunalimda gibiyim surekli bi aglama hali dokunsan yaslar dökülecek durumda ama hep icime atiyorum.gecen okulda nobetciydim bahcede dolasirken farkinda degilim yas akmis gozumden diger nobetci hoca geldi ya berna baksana burnum tıkandı kotuyum napcam fln derken cat diye sen niye agliyosun bakim dedi ben koyverdim gitti utanmasam adama sarilacaktim.
Sari kantaron onerdi o da.nasi bisey bu gecici cozum mu cok mal oluyoz mu @igdedali
Kendimi cok yalniz hissediyorum burda.oturup konuşup dertlesebilecegim kimsem yok.
Acikcasi eskisehirde psikolog arayisina girdim kendim bas edemicem galiba.şöyle beni de esimi de kimseyi tabimayan birine ne var ne yok dokulesim var.
Sarı kantaronu duydum da ne işe yarar bilmiyorum...
Mevsimsel diyip geçiştirmese bari psikolog

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Annem sordu ne getireyim diye, sadece 1 lahmacun ve 1 porsiyon çip köfte istedim
Şöbiyet ? Diye sordu ittemem didim
Gözümden bir yaş süzüldü vallahi
yav günde bi tane yesen bişey olmicak da sen her öğün ikişer tane yiyon :kopkop:
gerçi ben sabah uyanır uyanmaz bile yerim:asikk:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Teşekkür ederim datlım

Belini kalçanı al karşına konuş bu böyle olmaz de
Ne ustası ulan tadilata mı başladın

Sarı kantaronu duydum da ne işe yarar bilmiyorum...
Mevsimsel diyip geçiştirmese bari psikolog
Kuzu sarı kantaron çok hafif bir sakinleştirici.. Melisa çayının uyku getirmeden sakinleştireni gibi birşey..ben 1 sene ata ara çayını içtim, bana çok faydası oldu..

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Berna kuzum anlatmak istersen dinlerim sorun tam olarak ne yani yanlız kalmak mı adapte olamamak mi yoksa eşin ile mi sorunların var kuzum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar