Aaaa bol sarımsaklı.. ayy tansiyonun düşer onu yersen... bende çok güzel yaparım onu ve severim.. yemeyeli 3 sene oldu amaYok cnm bi Çerkez yemeği gınnış diye bir şey
ben eksi ikiyüzümHu huuuuuuuuu
Şahane hafta sonları efenimmmmmmmm
Herkes iyi di miiiiiiiiiiiiiiiiii
Ve düne göre eksi 200 sünüz en az di miiiiiiiiiiiiii
60
şöbiyete baklavaya gömülmezsen sıkıntı yok
Giymeyeydim bu Yusuf Yusuf sesleriyle 50 olurdum korkudan
Teşekkür ederim datlımRabbim ferahlik versin, selamete cikartsin canim
Metroda var burada, normal marketlerde yok. Tum satmiyorlar zaten. Tavuk gibi ayni. Gogus, izgaralik kemikli, kemiksiz ayri ayri satiliyor. Tavugu nasil yapiyorsan bu da ayni, bir farki yok. Sadece eti kirmizi et gibi daha lezzetli.
Belini kalçanı al karşına konuş bu böyle olmaz deGünaydın
Mutlu haftasonları
@igdedali dün ustalarsan sonra okul sonrada kv de idim. Aşure yapmışlardı gece çıktım eve.
Belim kalçam çok ağrıdı giremedim.
Kusuruma bakma güzel gözlerinden öperin
Neden ağrılarımın azdığınıda biliyorum zaten herkeste biliyor.
Sarı kantaronu duydum da ne işe yarar bilmiyorum...Ben de bu ara bunalimda gibiyim surekli bi aglama hali dokunsan yaslar dökülecek durumda ama hep icime atiyorum.gecen okulda nobetciydim bahcede dolasirken farkinda degilim yas akmis gozumden diger nobetci hoca geldi ya berna baksana burnum tıkandı kotuyum napcam fln derken cat diye sen niye agliyosun bakim dedi ben koyverdim gitti utanmasam adama sarilacaktim.
Sari kantaron onerdi o da.nasi bisey bu gecici cozum mu cok mal oluyoz mu @igdedali
Kendimi cok yalniz hissediyorum burda.oturup konuşup dertlesebilecegim kimsem yok.
Acikcasi eskisehirde psikolog arayisina girdim kendim bas edemicem galiba.şöyle beni de esimi de kimseyi tabimayan birine ne var ne yok dokulesim var.
Annem sordu ne getireyim diye, sadece 1 lahmacun ve 1 porsiyon çip köfte istedimşöbiyete baklavaya gömülmezsen sıkıntı yok
yav günde bi tane yesen bişey olmicak da sen her öğün ikişer tane yiyonAnnem sordu ne getireyim diye, sadece 1 lahmacun ve 1 porsiyon çip köfte istedim
Şöbiyet ? Diye sordu ittemem didim
Gözümden bir yaş süzüldü vallahi
Kuzu sarı kantaron çok hafif bir sakinleştirici.. Melisa çayının uyku getirmeden sakinleştireni gibi birşey..ben 1 sene ata ara çayını içtim, bana çok faydası oldu..Teşekkür ederim datlım
Belini kalçanı al karşına konuş bu böyle olmaz de
Ne ustası ulan tadilata mı başladın
Sarı kantaronu duydum da ne işe yarar bilmiyorum...
Mevsimsel diyip geçiştirmese bari psikolog
Berna kuzum anlatmak istersen dinlerim sorun tam olarak ne yani yanlız kalmak mı adapte olamamak mi yoksa eşin ile mi sorunların var kuzumBen de bu ara bunalimda gibiyim surekli bi aglama hali dokunsan yaslar dökülecek durumda ama hep icime atiyorum.gecen okulda nobetciydim bahcede dolasirken farkinda degilim yas akmis gozumden diger nobetci hoca geldi ya berna baksana burnum tıkandı kotuyum napcam fln derken cat diye sen niye agliyosun bakim dedi ben koyverdim gitti utanmasam adama sarilacaktim.
Sari kantaron onerdi o da.nasi bisey bu gecici cozum mu cok mal oluyoz mu @igdedali
Kendimi cok yalniz hissediyorum burda.oturup konuşup dertlesebilecegim kimsem yok.
Acikcasi eskisehirde psikolog arayisina girdim kendim bas edemicem galiba.şöyle beni de esimi de kimseyi tabimayan birine ne var ne yok dokulesim var.
Ya aklımda kalıyor, bir an önce bitsin istiyorum çünkü aklıma geliyor varlığıyav günde bi tane yesen bişey olmicak da sen her öğün ikişer tane yiyon
gerçi ben sabah uyanır uyanmaz bile yerim
Nereye gidiyonn sen babyss...
hepimiz aynıyız üzülmeYa aklımda kalıyor, bir an önce bitsin istiyorum çünkü aklıma geliyor varlığı