Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor

Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok

Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum

Sizden dua istiyorum annem için

Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim

Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor

Yaaa zor günler geçiriyorsunuz Rabbim önce Annene saglik şifa versin.
Kolaylık saglasin islerinizde.
Geçecek canım insallah bu günler.
Size sabır ve güç versin en hızlı şekilde. :kalp::kalp::kalp::kalp:

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor

Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok

Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum

Sizden dua istiyorum annem için

Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim

Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor
Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Tez zamanda feraha kavuşun. Çok üzüldüm gerçekten.

Nefs

Tepki
8.361
Doktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde

Cakilimm Rabbim mutlaka en hayırlı olani nasip eder..
Biz sadece dua edebiliriz..
Inşallah gonlundekini hayırlı bi sekilde versin :mavis::mavis::mavis:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Cilveli kahvelerim :huri:

Toparlanma ,listeleri sallama zamanı gelmedi mi :cilgin:

Hadi artık silkelenip kendimize gelelim.. bu haftasonunu da iyi değerlendirelim ve pazartesi ye 100 gr bile olsa eksi ile girelim :heyecan:

Lütfen menüleri düzenli verelim.. ertesi güne kalmasın:miyagi: iyi de olsa kötü de olsa menüleri bildirelim ki aa kaptanım bu artı nerden geldi demeyelim bilelim bize ne yarıyor ne yaramıyor.. ne iyi geliyor :pardon:

@Gulbe seker @matematik61 @pempikzx @furkanlipek45 @neslelf165

Nefs

Tepki
8.361
Dün öküz gibi yediğim için kahvaltı yapmadım

Pazar gidip 1 hıyar
2 mandalina yedim sadece

Arkadaşı bekliyorum o gelecek
Yöresel bir yemek yapacaz hamurlu tavuklu filan ben sadece tavuktan yerim

Arabasi mi yapcanizzz...
Ilk defa bende gecen gün tadjna baktım.hanimishanimis
Güzeldi acili bii çorba gibiydi. Sadece tavugundan yedim.

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Evet kızlar şuraya su notu ekleyeyim

Kitap kurdu bölümünde çok büyük emekler var
Ve okudugum 3 kitap hakkında yorum da ekleyeyim
@nk83 şahane yazmışsın öncelikle bunu söylemek isterim emeklerine sağlık:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
İlk öncelik
Son mektup: Şahane bir aşk umut ve umutsuzluk üstüne şahane bir duygu akışı ile yazılmış bir kitap kesinlikle okumanizi tavsiye ederim
Adını Kalbine Yaz: hem komik hem atışması hem romantik biraz da sapsik bir kitap olmuş devamını bekliyorum
Gecmisin Gölgesinde: Hem dramatik Hem romantik Hem aksiyon asla aklına gelmeyecek bir sona doğru ulaşan bir kitap olmuş final bölümünü bekliyorum:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar