Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor
Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok
Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum
Sizden dua istiyorum annem için
Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim
Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor
gözüm çok pis üzerinde ona göre
Offf mali ya başım zonklarken güldürdün
Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Tez zamanda feraha kavuşun. Çok üzüldüm gerçekten.Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor
Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok
Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum
Sizden dua istiyorum annem için
Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim
Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor
Doktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde
bu eksiyi nefs e yakıştıramadımmmmmmmmmmm
YOK ARTIK YAHU
ÇOK AYIP AMA!
HİÇ YAKIŞMADI BU! @leylmiraçok kızdım.
ipek böcüğümmm üzülme olsun yine de güzel eksi beee
Dün öküz gibi yediğim için kahvaltı yapmadım
Pazar gidip 1 hıyar
2 mandalina yedim sadece
Arkadaşı bekliyorum o gelecek
Yöresel bir yemek yapacaz hamurlu tavuklu filan ben sadece tavuktan yerim
Haydi bismillah :ucak:Bu hafta takimi sirtlamizz lazimm jetgilimm..
Hadii bakalimm anajetimizi gururlsndiralimmm
Arabasi mi yapcanizzz...
Ilk defa bende gecen gün tadjna baktım.![]()
Güzeldi acili bii çorba gibiydi. Sadece tavugundan yedim.
Hu huuuuuuuuu
Şahane hafta sonları efenimmmmmmmm
Herkes iyi di miiiiiiiiiiiiiiiiii
Ve düne göre eksi 200 sünüz en az di miiiiiiiiiiiiii
Dün öküz gibi yediğim için kahvaltı yapmadım
Pazar gidip 1 hıyar
2 mandalina yedim sadece
Arkadaşı bekliyorum o gelecek
Yöresel bir yemek yapacaz hamurlu tavuklu filan ben sadece tavuktan yerim