Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@leylmira kuzu listeleri inceledim.sana kilo aldırır net.öğle,akşam ve akşamdam sonra ara öğüne meyve koymuş,sakın kalpten giderim :bayilacam::bayilacam::bayilacam: illa ki meyve olacaksa sabah kahvaltıda yiyebilirsin.

öğün araları çok az.leptine hiç fırsat kalmıyor :( hele akşam 19:00 ana öğününden sonraki aralar :şok: kaldım.

abla kaç kiloyla başlamış bilemiyorum ama bana göre emziren anne ya da 100+ diyeti bu.

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
@leylmira kuzu listeleri inceledim.sana kilo aldırır net.öğle,akşam ve akşamdam sonra ara öğüne meyve koymuş,sakın kalpten giderim :bayilacam::bayilacam::bayilacam: illa ki meyve olacaksa sabah kahvaltıda yiyebilirsin.

öğün araları çok az.leptine hiç fırsat kalmıyor :( hele akşam 19:00 ana öğününden sonraki aralar :şok: kaldım.

abla kaç kiloyla başlamış bilemiyorum ama bana göre emziren anne ya da 100+ diyeti bu.
yeni öğle yemeği yiycem ben pırasa yemeği yoğurt salata bakalm kararsızlıktan kilo alıcam bu gidişle

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
ela kardeşimdede vardı bağırsak problemi,probiyotik hap aldı,yine meşhur bilindik bi haptı
1 seneye yakın belli aralıklarla kullandım şimdi çok iyiyim diyor
inşallah birdaha olmazda olursa aklında bulunsun,antidepresandan önce probiyotik ilaç kullan
eczanede sıkıntını anlatıyosun sana uygun olanını veriyolar ama bu işi bilen bi eczaneye git, her eczacı anlamıyo
kullandım kuzum kullanmamm mı :( 2 seneye yakın 9 aylık hamile gibi gezdim.hiç inmeden.nefes alamıyordum.gezmediğim dr kalmadı.endoskopi,kolonoskopi vs.tüp tüp kanlar alındı.araştırma hastanesi 3 ay araştırdı.en son bi profa gittim.antidepresan+ glutensiz beslenme çözdü derdimi.

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
yeni öğle yemeği yiycem ben pırasa yemeği yoğurt salata bakalm kararsızlıktan kilo alıcam bu gidişle
karasız kalma,sor buraya ben olmasam bile illa ki cevap veren olur.bi zaman sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten.

bak mesela ben bu sabah dolma pişirdim,bulgurlu.onu yiyecektim akşama.sabah kahvaltıda esti yulaf kepekli krep yedim bu yüzden akşam bulgurlu dolmayı yemekten vazgeçtim mesela.aynı gün iki öğün karbon olmaz.akşamı protein+salata olarak tamamlarım

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
kullandım kuzum kullanmamm mı :( 2 seneye yakın 9 aylık hamile gibi gezdim.hiç inmeden.nefes alamıyordum.gezmediğim dr kalmadı.endoskopi,kolonoskopi vs.tüp tüp kanlar alındı.araştırma hastanesi 3 ay araştırdı.en son bi profa gittim.antidepresan+ glutensiz beslenme çözdü derdimi.
sen baya bi üst levelsin o zaman
o lanet hapı bıraktın mı peki? ya bide bazı doktorlar bu probiyotik haplara mesafeliler,sen yeni çıkanlardan araştır yinede

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
şu saat için öğle yemeği geç mesela.sen yiyene kadar saat 16:00 olur.sen buna akşam yemeği de.akşam 19:00 gibi ayran,yoğurt,salatalık bişey atıştırırsın bitti gitti
Benim pek öğlen yemeği kültürüm yok.. mesela sabah 7de kalkıyorum yineds öğlen yemiyorum.. alışkanlık .. şöle uyanır uyanmaz 1 saat kendime gelemem.. sonraki 1 saat çocukları yedir kahvaltı hazırla 10gibi yaparım .. akşamı da 17de kapatsam süper olur :)

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
karasız kalma,sor buraya ben olmasam bile illa ki cevap veren olur.bi zaman sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten.

bak mesela ben bu sabah dolma pişirdim,bulgurlu.onu yiyecektim akşama.sabah kahvaltıda esti yulaf kepekli krep yedim bu yüzden akşam bulgurlu dolmayı yemekten vazgeçtim mesela.aynı gün iki öğün karbon olmaz.akşamı protein+salata olarak tamamlarım
tamam sorarım..
bende akşam köfte salata düşünüyorum

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@leylmira canım listelere baktım , ben buna benzer hatta ekmek sayısı daha çok diyetisyen listesi ile 9 ayda 38 kilo vermiştim vakti zamanında . Ayda ortalama 4-5 kilo verdim hiç duraksamadan .
100 75 e inince ufak değişiklikler yapmıştı.
8 dlm ekmeği 6 dlm e indirmek gibi...

Fakaaat ...

Sizler diyettesiniz zaten , bir takım detokslarla vücudu kısıtladınız.
Şimdi bunları yersen kilo alacağını düşünüyorum senin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar