Bilmiyorum ki ama değildir inş.. şakaklarım değil alnımın ortasında zonklama oluyo ..migren mi hippo?
ensene şakallarına masaj yap biraz olsun rahatlarsın
geçmiş olsun
Bilmiyorum ki ama değildir inş.. şakaklarım değil alnımın ortasında zonklama oluyo ..migren mi hippo?
ensene şakallarına masaj yap biraz olsun rahatlarsın
geçmiş olsun
tok olduğunu göze alırsan +2 ondan olabilir deee 6 kiloyu ben de anlayamadımYaa yanlış mı yazdı naptı?? 4 günde 8 kilo mu almış?
yeni öğle yemeği yiycem ben pırasa yemeği yoğurt salata bakalm kararsızlıktan kilo alıcam bu gidişle@leylmira kuzu listeleri inceledim.sana kilo aldırır net.öğle,akşam ve akşamdam sonra ara öğüne meyve koymuş,sakın kalpten giderimilla ki meyve olacaksa sabah kahvaltıda yiyebilirsin.
öğün araları çok az.leptine hiç fırsat kalmıyorhele akşam 19:00 ana öğününden sonraki aralar
kaldım.
abla kaç kiloyla başlamış bilemiyorum ama bana göre emziren anne ya da 100+ diyeti bu.
kullandım kuzum kullanmamm mıela kardeşimdede vardı bağırsak problemi,probiyotik hap aldı,yine meşhur bilindik bi haptı
1 seneye yakın belli aralıklarla kullandım şimdi çok iyiyim diyor
inşallah birdaha olmazda olursa aklında bulunsun,antidepresandan önce probiyotik ilaç kullan
eczanede sıkıntını anlatıyosun sana uygun olanını veriyolar ama bu işi bilen bi eczaneye git, her eczacı anlamıyo
karasız kalma,sor buraya ben olmasam bile illa ki cevap veren olur.bi zaman sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten.yeni öğle yemeği yiycem ben pırasa yemeği yoğurt salata bakalm kararsızlıktan kilo alıcam bu gidişle
şu saat için öğle yemeği geç mesela.sen yiyene kadar saat 16:00 olur.sen buna akşam yemeği de.akşam 19:00 gibi ayran,yoğurt,salatalık bişey atıştırırsın bitti gittiyeni öğle yemeği yiycem ben pırasa yemeği yoğurt salata bakalm kararsızlıktan kilo alıcam bu gidişle
sen baya bi üst levelsin o zamankullandım kuzum kullanmamm mı2 seneye yakın 9 aylık hamile gibi gezdim.hiç inmeden.nefes alamıyordum.gezmediğim dr kalmadı.endoskopi,kolonoskopi vs.tüp tüp kanlar alındı.araştırma hastanesi 3 ay araştırdı.en son bi profa gittim.antidepresan+ glutensiz beslenme çözdü derdimi.
bıraktım bıraktım çok şükür.kefir ve glıutensiz beslenme çözüyor sorunumusen baya bi üst levelsin o zaman
o lanet hapı bıraktın mı peki? ya bide bazı doktorlar bu probiyotik haplara mesafeliler,sen yeni çıkanlardan araştır yinede
senin boy kaçtı
aa tamam o zaman süperbıraktım bıraktım çok şükür.kefir ve glıutensiz beslenme çözüyor sorunumu
Benim pek öğlen yemeği kültürüm yok.. mesela sabah 7de kalkıyorum yineds öğlen yemiyorum.. alışkanlık .. şöle uyanır uyanmaz 1 saat kendime gelemem.. sonraki 1 saat çocukları yedir kahvaltı hazırla 10gibi yaparım .. akşamı da 17de kapatsam süper olurşu saat için öğle yemeği geç mesela.sen yiyene kadar saat 16:00 olur.sen buna akşam yemeği de.akşam 19:00 gibi ayran,yoğurt,salatalık bişey atıştırırsın bitti gitti
tamam sorarım..karasız kalma,sor buraya ben olmasam bile illa ki cevap veren olur.bi zaman sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten.
bak mesela ben bu sabah dolma pişirdim,bulgurlu.onu yiyecektim akşama.sabah kahvaltıda esti yulaf kepekli krep yedim bu yüzden akşam bulgurlu dolmayı yemekten vazgeçtim mesela.aynı gün iki öğün karbon olmaz.akşamı protein+salata olarak tamamlarım
600 e göbek atmazsam ben de noliimm nefs
yiyorum şuan canımşu saat için öğle yemeği geç mesela.sen yiyene kadar saat 16:00 olur.sen buna akşam yemeği de.akşam 19:00 gibi ayran,yoğurt,salatalık bişey atıştırırsın bitti gitti
ben senin üstüne çok gitmişim kuzum yaaa
Bendee anajetimm bendee atarim..
Boyumm 1.60 gaptanimm