Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Ben de bu ara bunalimda gibiyim surekli bi aglama hali dokunsan yaslar dökülecek durumda ama hep icime atiyorum.gecen okulda nobetciydim bahcede dolasirken farkinda degilim yas akmis gozumden diger nobetci hoca geldi ya berna baksana burnum tıkandı kotuyum napcam fln derken cat diye sen niye agliyosun bakim dedi ben koyverdim gitti utanmasam adama sarilacaktim.
Sari kantaron onerdi o da.nasi bisey bu gecici cozum mu cok mal oluyoz mu @igdedali
Kendimi cok yalniz hissediyorum burda.oturup konuşup dertlesebilecegim kimsem yok.
Acikcasi eskisehirde psikolog arayisina girdim kendim bas edemicem galiba.şöyle beni de esimi de kimseyi tabimayan birine ne var ne yok dokulesim var.

:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:
Alltta yatan başka bir sıkıntı mi varr bernammm..
Okuldayken ben her derdimi sıkıntımı unutuyorum..
Eğer orda bile gözünden yaş aktiysa kendini iyice kapatmis olabilirsin icine.
Buraya da yaz. Belki biraz rahatlarsın..
Yanlizgin tadini.cikarmaya bskk biraz.. nasil olsa yakjnda yeni arkadaslar olur mutlaka olur.
:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Berna kuzum anlatmak istersen dinlerim sorun tam olarak ne yani yanlız kalmak mı adapte olamamak mi yoksa eşin ile mi sorunların var kuzum

:mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:
Alltta yatan başka bir sıkıntı mi varr bernammm..
Okuldayken ben her derdimi sıkıntımı unutuyorum..
Eğer orda bile gözünden yaş aktiysa kendini iyice kapatmis olabilirsin icine.
Buraya da yaz. Belki biraz rahatlarsın..
Yanlizgin tadini.cikarmaya bskk biraz.. nasil olsa yakjnda yeni arkadaslar olur mutlaka olur.
:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
Ne anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Oysa benim bütün çabam bir gülücük içindi. Şimdi onda da adapte olamiyorum diete dönemiyorum. Sanki üstünde tonlarca baskı hissediyorum. Kizginim neden bunu daha önce söylemediler diye neden 5 yıl önce ameliyat lol demediler neden 38 yaşi beklediler bunun için. Sanırım bebek için çok geç kaldım :aglama:

Bugün benimle bisiklette kapışacak.babayigit var mi ey ahaliiii

Ben takip ettiğim konuları bulamıyor. Takıp ettiğim konular diye arama yeri yok mu

Çakılım son sorun sağ üstte forum yazıyor onu tıkla ..izlediğiniz konular var.:capkinbito:

bisiklette kapışırım ama akşam :mor::mor::mor::mor:

38 yaş hiçte geç değil ..her şey çok güzel olacak inan bak , sende harika bir anne olacaksın . Arkadaşlarının kafası 1 milyonken bahçede 1.5 saat bebek pışpışlayan insandan kötü ana mı olur lan :ninni::kaalp::kaalp::kaalp::ninni:

Dün korkudan tartılmadım ama.simdi senin mesajı görünce rımmm rımm rımm :bayilacam:
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 73.5

Fark + 1.3 hiç normal değil :cirla:

benim 3.9 um vardı bir haftada :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Özge canım sen kv ile yalnız konuşmayı denedin mi? Eşin olmadan tatlı tatlı bir dene istersen belki işe yarar

eflal,benimde başımdan bazı sıkıntılar geçti kv ile,eşim anlamayınca gittim kv ile konuşrum oda gitti kaynıma anlattı,çocukluğunu bildiğim uşaktan anamdan babamdan duymadığım lafları,hakaretleri duydum...
demek istediğim ne yapacakları da belli olmuyor,söz konusu çocukları olunca hiçbirşeyi gözleri görmüyor
Rabbime havale ettim bundan sonrası onda

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Gunaydin, mutlu haftasonlari:kaalp:

90 dk ise 270 puan @begüm75 :lili:

Tesekkur ederim kaptanim:kanka:

Sensiz ne yapiyorlar, nasil yasiyorlar cok merak ediyorum:teyzos:

Gec degil kuzum, Rabbim hayirli zamanla nasip eder insallah. Keskelerle hayat gecmez. Onune bakman lazim. Tedavine odaklan. Adim adim gogusle hayati:kanka:

@Elalis kaptanimmmm:mutluyum:

Dogum gunu kutlu olsun canim, Allah yuvaniza huzur&mutluluk versin:kalp:

Kuzucuk nasil, bir sonraki randevu ne zamana?

5 puan fazla koymusum:pardon:
Diyorum ama kaptana @Miu su kosu bandini ayri bi madde olarak koy listeye 3 puanla. Dinlemiyor:cilgin:

heps, kond.bisikleti değildi , egzersize vardı canım .. o yüzden 226 puan

Ceptede kalmadı be koca ausssssssssssss

:mor::mor::mor::mor:@Ausencia_ nin ergenlik hali bu emoji:kopkop::kopkop::kopkop:

valla aynı beeen

o kafa mavi de oldu .. mor da .... peeeeeh gençlik :rujsigara:

Geçen cuma 72.0
Güncel 72.100
Fark 100 Gr

Kimin grubunda olacammm çok meraklardaymmm:hopp: @Ausencia_

hemen yerleştiriyorum meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:521::521::521::521::521::521:
Benim aylık bile 900 eksimm hiccc olmadiiii kiiiii:aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak:
Kesinlikle insannn olmadiginj düşünüyorum şu an @hepfit in :bayik::bayik::bayik::bayik::bayik:

bence aayda 900 bile veremediğini kaptanında duymalı :selam::selam::selam::selam::selam::selam::selam::selam: nihhahahahahhahahhahahahhh hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha @Elalis naber canım :huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

Nehirim nilim bu senmisinn :D
Canlarım ciğerlerim geldim şükür Cümleten Selamun aleyküm..
ne zormuş sizsiz diyet yapma(ma)k :mad:
@Ausencia_ böyük kaptanım artı oldu ama mutlaka telafi ediciim siz yokken onumu yesem bunumu derken her ikisine yiyip artıya geçtim :(
şimdi elimde iki tane liste var hangisini uygulasam diye düşünüyorum.. :neydiya:
bitanesini zaten seni ve diğer kaptanları etiketleyip paylaştım
diğerinide isterseniz özelden atayım diğer arkadaşların aklı karışmasınn..
bir sorumda streçle ilgili spor sırasında falan streç sarmak zayıflamaya etkisi varmı?

at bi bakalım listeleri ... burdan at .. yorumlarımızı da okurlar ..bilgi bilgidir :zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Teşekkür ederim datlım

Belini kalçanı al karşına konuş bu böyle olmaz de
Ne ustası ulan tadilata mı başladın

Sarı kantaronu duydum da ne işe yarar bilmiyorum...
Mevsimsel diyip geçiştirmese bari psikolog
antidepresanı çakmasından iyidir be :bayilacam:
psikolog mu yazıyodu onu yoksa psikiyatrist mi.çerez gibi antidepresan yazıyolar be:ates:

Nefs

Tepki
8.361
Ne anlatacagimi bilmiyorum ki..hepsi birden var buraya alisamadim kimsem yok esimle çok sık tartisir olduk o da agresiflesti buraya geldigimizden beri ufak ufak aman tadimiz kacmasin diye kenara attigim seyler habire gozumun onune gelmeye basladi doldum tasiyorum sanirim..
Biriktirme o birikimler sonradan cok kötü patliyor..
Yanlizlik gecici onu unut.
Eşinle ise sıcağı sıcağına konus erteleme csnimm..
Veee bizz varizzz niye yanlizz olasinkii:kavga::kavga::kavga:
Bidee opemm:mavis::mavis::mavis:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571

valla aynı beeen

bence aayda 900 bile veremediğini kaptanında duymalı :selam::selam::selam::selam::selam::selam::selam::selam: nihhahahahahhahahhahahahhh hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha @Elalis naber canım :huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri::huri:

at bi bakalım listeleri ... burdan at .. yorumlarımızı da okurlar ..bilgi bilgidir :zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:
Aus yerleştiriyoooo :165:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
O mümkün olsaydı keşke ama mümkün değil canım anlamaz da Bi de üstüne kızına oğluna herkese abartma abartma anlatır sonra eşim duyar olay farklı boyut alır ben şunu düşündüm spor salonuna yazılıcam pazartesi çarşamba perşembe gidicem geri kalan günlerde evinde olmasını isti em kuzu daha bişey konuşmadan tansiyonu yükseldi çok içine atıyor eşim ben de oynayamıyorum mutsuzum belli ediyorum çabalıyorum ama olmuyor eşim sağlığından olacak zorla düşürdük tansiyonunu çok uğraştık insan bunu düşünmez mi ama yok o kaynanası dan bunu görmüş benşmki de aşırı yufka yürekli ben at demiyorum elbette gidilecek gelecek ama konuşursam kv ile sanki atıyorum gibi gelicek zaten ikisi de farkında soğuk davranıyorum gece sayıklıyormuşum
aha işte anlatmak istediğim buydu
benim kv gitti kaynıma anlattı sonra bizim evde kavga gürültü,olmadık laflar....
canım en güzelini yaparsın kendini başka uğraşlara ver,bu sıralar spor en güzeli gerçekten
bu arada çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede ve olumlu şekilde yoluna girer herşey,yaşananlardan ders alır bazı gereksizler:cevapver:

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.190

valla aynı beeen

Bekliyorummm:arina:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Dün öküz gibi yediğim için kahvaltı yapmadım

Pazar gidip 1 hıyar
2 mandalina yedim sadece

Arkadaşı bekliyorum o gelecek
Yöresel bir yemek yapacaz hamurlu tavuklu filan ben sadece tavuktan yerim

kilonu bildir ... gruba yazacam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:silakonda::silakonda::silakonda::silakonda::silakonda:

zaten biliyorum zorla yazarım bak :süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

Evet kızlar şuraya su notu ekleyeyim

Kitap kurdu bölümünde çok büyük emekler var
Ve okudugum 3 kitap hakkında yorum da ekleyeyim
@nk83 şahane yazmışsın öncelikle bunu söylemek isterim emeklerine sağlık:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
İlk öncelik
Son mektup: Şahane bir aşk umut ve umutsuzluk üstüne şahane bir duygu akışı ile yazılmış bir kitap kesinlikle okumanizi tavsiye ederim
Adını Kalbine Yaz: hem komik hem atışması hem romantik biraz da sapsik bir kitap olmuş devamını bekliyorum
Gecmisin Gölgesinde: Hem dramatik Hem romantik Hem aksiyon asla aklına gelmeyecek bir sona doğru ulaşan bir kitap olmuş final bölümünü bekliyorum:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp:

sen buralara az gel ...git hikaye oku he miiiiiiiiiiiii :hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh::hııh:

ben eksi ikiyüzüm :danscıkiz:

:nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim::nededintatlim:sen zaten harikasın her daim bebeğimmmm

Aus beni beğenüyür:interest::interest:

yine çok güzel yazmışsın napim :interest::interest::interest:

Nefs

Tepki
8.361

valla aynı beeen

Vayyyyy anasınaaa beee:aglak::aglak::aglak::aglak::aglak:
Ausss seyimi de yirtsammm benden en fazla 500-600 cikarrr...
O zamsnn dua edeyimm lopettt kiloo alsinnn odem tutsunnn..:165::165::165::165:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar