Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum :aglama:
Çakıl canım Allah kalbine ferahlık versin, sıkıntına şifa versin, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin.

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Canım regl oldum çok sancılı oldu az da duygusal evdeki problemleri biliyorsun zaten devam ediyor şimdi de eşimin tansiyonu yükseldi aramızda kaldı anasıyla daha konuşmadım bile konuşsam nolacak bilemiyorum iyice sevdiğim kadından gıcık almaya başladım bildiğin nefret ediyorum
Sonuç itibariyle hem ağrılı hem depresif özge hiç çekilmiyor
Özge canım sen kv ile yalnız konuşmayı denedin mi? Eşin olmadan tatlı tatlı bir dene istersen belki işe yarar

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Özge canım sen kv ile yalnız konuşmayı denedin mi? Eşin olmadan tatlı tatlı bir dene istersen belki işe yarar
O mümkün olsaydı keşke ama mümkün değil canım anlamaz da Bi de üstüne kızına oğluna herkese abartma abartma anlatır sonra eşim duyar olay farklı boyut alır ben şunu düşündüm spor salonuna yazılıcam pazartesi çarşamba perşembe gidicem geri kalan günlerde evinde olmasını isti em kuzu daha bişey konuşmadan tansiyonu yükseldi çok içine atıyor eşim ben de oynayamıyorum mutsuzum belli ediyorum çabalıyorum ama olmuyor eşim sağlığından olacak zorla düşürdük tansiyonunu çok uğraştık insan bunu düşünmez mi ama yok o kaynanası dan bunu görmüş benşmki de aşırı yufka yürekli ben at demiyorum elbette gidilecek gelecek ama konuşursam kv ile sanki atıyorum gibi gelicek zaten ikisi de farkında soğuk davranıyorum gece sayıklıyormuşum

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Çok tanımadığın için metanı bilemiyorum ama şu an gördüğüm eksi 900 gayeeeeeet :mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum:

hahahanimishahahanimishahahanimis mortisiz eksi 900 diyor @Nefs senin bi aylık eksi bildirimin :krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz:

hepfitciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :hopp::hopp::hopp::hopp:

:521::521::521::521::521::521:
Benim aylık bile 900 eksimm hiccc olmadiiii kiiiii:aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak::aglak:
Kesinlikle insannn olmadiginj düşünüyorum şu an @hepfit in :bayik::bayik::bayik::bayik::bayik:

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Ekli dosyayı görüntüle 24113

Yürüyün tellioğulları :bengeldim:Seferoğullarına yeşil vadinin kime ait olduğunu gösterme zamanı :eskrim:

@Bonus @igdedali @leylmira @hububatkraliçesi @Çakıl80 @MaliPina @Miu @hepfit @Zumrud_u anKa @Elalis
Nehirim nilim bu senmisinn :D
Canlarım ciğerlerim geldim şükür Cümleten Selamun aleyküm..
ne zormuş sizsiz diyet yapma(ma)k :mad:
@Ausencia_ böyük kaptanım artı oldu ama mutlaka telafi ediciim siz yokken onumu yesem bunumu derken her ikisine yiyip artıya geçtim :(
şimdi elimde iki tane liste var hangisini uygulasam diye düşünüyorum.. :neydiya:
bitanesini zaten seni ve diğer kaptanları etiketleyip paylaştım
diğerinide isterseniz özelden atayım diğer arkadaşların aklı karışmasınn..
bir sorumda streçle ilgili spor sırasında falan streç sarmak zayıflamaya etkisi varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar