Insallshh begüm yiyecemmm onuuu
Cumaya mutlu olacaksinnnn inşallah
gözüm çok pis üzerinde ona göre
Insallshh begüm yiyecemmm onuuu
Cumaya mutlu olacaksinnnn inşallah
Çakıl canım Allah kalbine ferahlık versin, sıkıntına şifa versin, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin.Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum
Özge canım sen kv ile yalnız konuşmayı denedin mi? Eşin olmadan tatlı tatlı bir dene istersen belki işe yararCanım regl oldum çok sancılı oldu az da duygusal evdeki problemleri biliyorsun zaten devam ediyor şimdi de eşimin tansiyonu yükseldi aramızda kaldı anasıyla daha konuşmadım bile konuşsam nolacak bilemiyorum iyice sevdiğim kadından gıcık almaya başladım bildiğin nefret ediyorum
Sonuç itibariyle hem ağrılı hem depresif özge hiç çekilmiyor
Offf mali ya başım zonklarken güldürdünKarbonu ye ye sonra gel bi de dayak at
Bi laf var, erkek kedi gibi hem şaapıyo hem bağırıyo diye
öpim de geçsinOfff mali ya başım zonklarken güldürdün
Canım ben dolmayı hep bulgurla yaparım etli etsiz farketmez yaniAyy etli dolma hiç yapmadım, yemez bizimkiler. Olmazsa pirinç bulgur karışık yapayım. En olmadı ben yemeyiveririm ya
Geçer geçer her şey geçer gün gelir ömür de geçer biteröpim de geçsin
zaten geçecek ömür,var sen gel tadına varalımGeçer geçer her şey geçer gün gelir ömür de geçer biter
Bana kalsa gelirim kiiaman gelme
bende boş yer var diyom sanaBana kalsa gelirim kii
Ozaman austa sana verir benibende boş yer var diyom sana
Begusum bir seferoglu olarak bildirmekten onur duyarım
gözüm çok pis üzerinde ona göre
O mümkün olsaydı keşke ama mümkün değil canım anlamaz da Bi de üstüne kızına oğluna herkese abartma abartma anlatır sonra eşim duyar olay farklı boyut alır ben şunu düşündüm spor salonuna yazılıcam pazartesi çarşamba perşembe gidicem geri kalan günlerde evinde olmasını isti em kuzu daha bişey konuşmadan tansiyonu yükseldi çok içine atıyor eşim ben de oynayamıyorum mutsuzum belli ediyorum çabalıyorum ama olmuyor eşim sağlığından olacak zorla düşürdük tansiyonunu çok uğraştık insan bunu düşünmez mi ama yok o kaynanası dan bunu görmüş benşmki de aşırı yufka yürekli ben at demiyorum elbette gidilecek gelecek ama konuşursam kv ile sanki atıyorum gibi gelicek zaten ikisi de farkında soğuk davranıyorum gece sayıklıyormuşumÖzge canım sen kv ile yalnız konuşmayı denedin mi? Eşin olmadan tatlı tatlı bir dene istersen belki işe yarar
Nehirim nilim bu senmisinnEkli dosyayı görüntüle 24113
Yürüyün tellioğullarıSeferoğullarına yeşil vadinin kime ait olduğunu gösterme zamanı
@Bonus @igdedali @leylmira @hububatkraliçesi @Çakıl80 @MaliPina @Miu @hepfit @Zumrud_u anKa @Elalis