Kız direk kırlent koydum dana gibi. Popom çok narin benimInce bir minder koy altina
Ona bi çözüm bulsam teprsinden inmiycem ama
Kız direk kırlent koydum dana gibi. Popom çok narin benimInce bir minder koy altina
saat sınırı olunca olmuyo kuzu denedik elimizde patladıKaptan olarak ben de katılıyorum. Menü işine bi düzen getirmek şart. Saat mi koysak acaba?
Ayy etli dolma hiç yapmadım, yemez bizimkiler. Olmazsa pirinç bulgur karışık yapayım. En olmadı ben yemeyiveririm yaBulgur pirinc et karisimi yapan gordum, fena degildi. Sadece bulgurla nasil olur bilmiyorum. Bol et az pirinc denesen?
evet ben de dün tartı gününde bildirimle öğrendim artı olduğunu.çok kopukluk var bi bütünlük sağlanamıyoMazeretsiz 3 gün mü diyelim. Uymayana uyarı filan verelim.
Aslında benim aklıma spor yaptırmak
Dün cinlerim tepelere kadan çıktı.
Takımımda artısı olan var haberim yok.
Kelebeğin ne yediğini yeme tarzını hala daha bilmiyorum...
Kendimi sorguluyorum
La ben o menüyü uyku arasında yorumladım zaar
Begüşe 10 vermişim baksana
(birinizi etiketleyince diğer isimler de otomatik geliyor)
Ama menünü çok beğendim. Bu hafta çok güzel geçecek Begüş. Sende o kararlılığı görüyorum. Sakın bozma
Ben o zaman da düzenli verdiğim için kaptanımsaat sınırı olunca olmuyo kuzu denedik elimizde patladı
Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor
Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok
Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum
Sizden dua istiyorum annem için
Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim
Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor
@Melegim22 gelmişsin nihayet , hoşgeldin ... hemen gruplara alalım seni ... yarın bir tartıl hele ...
@masumm canom sende tartına kavuştun yarın lütfen kilonu yaz ve başla,.... daha erteleyecek zaman yok , cepten yiyoz
uykulu halinden faydalandım deseneMazeretsiz 3 gün mü diyelim. Uymayana uyarı filan verelim.
Aslında benim aklıma spor yaptırmak
Dün cinlerim tepelere kadan çıktı.
Takımımda artısı olan var haberim yok.
Kelebeğin ne yediğini yeme tarzını hala daha bilmiyorum...
Kendimi sorguluyorum
La ben o menüyü uyku arasında yorumladım zaar
Begüşe 10 vermişim baksana
(birinizi etiketleyince diğer isimler de otomatik geliyor)
Ama menünü çok beğendim. Bu hafta çok güzel geçecek Begüş. Sende o kararlılığı görüyorum. Sakın bozma
sen beni hiç üzmedin valla bayram demedin seyran demedin hep menü verdin spor yaptınBen o zaman da düzenli verdiğim için kaptanım
Çok uslu elemanmışım bak, öp çabuk üzmemişim seni hiç
3 gün çok iğde, hafta biter nerdeyse. İpin ucu kaçar. Ayrıca mazeret olayı da çoookk çok önemli mevzularda olmalı. Ciddi sorumluluk alan her şekile verir menüsünü. Mazaret o kadar ciddiyse yemek yemeğe fırsat bulamaz. Bizimkiler maşallah yiyo içiyo ama yazmaya fırsat bulamıyo. Akşam yemeğini yerken bile yazsa yazabilirler yani
senin menü 80 okkalık kadın menüsüyse benimkiler ne aus,sen hiç akşam normal yemek yemiyosun sanırımKız ben 80 okkalık kadına göre yiyeceğim
Benii kooopyalarsan 70 olursun
Ne güzel olmuş Ohhh sefan olsunGünaydın kızlar
Malak gibi uyumuşum bugün
Aksam 10 da yatmıştım sabah 8 de uyandım abowwww kaç saat
Öööppppppsen beni hiç üzmedin valla bayram demedin seyran demedin hep menü verdin spor yaptın
Yani kuzum. Valla isim düşünmeden yazdım ama öyle yani. Akşam yemeğini yerken bile yazsa yazar insan.Elasis siz ta istemsiz güldüm
Ama haklısın ya menü yazman 2 dk lik is
Ama ihmal ediyoruz işte
Menü
sabah 8.00
bir dlm ekmek
işaret parmağı kadar sucuk
baş parmağı kadar tavada yumurta
5 tane zeytin
iki çatal domates
ara 12.30
3 ceviz
öğle 14.30
bir çiğköfte dürümü
ayran
akşam 18.30
4 kaşık yeşil fasulye yemeği
salata
yoğurt
su epey içiyorum.
@Floweroflife tatlişkom
spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
500 egzersiz 90 puan
50 squat 5 puan
toplam 245 puan @begüm75 kuşum
Kaptanlarımmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuuu
@Elalis
@MaliPina
@hippotalamus
@igdedali
@Floweroflife
eksik gedik yeni kilolarla gruplar ...
@matematik61 berna cilvelilere geçti @hippotalamus ... @Miu cilvelilerden hükümsüzlere .... @begüm75 resmi olarak @igdedali nin kanatlarında.....
ha birde @masumm tartı alır bildirim yaparsa yarın onu tekrar grubuna alalım @MaliPina