Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Listede olup daha bir menüsünü görmediğim var mali
Bir yaptırım mı uygulasak kaptanlar olarak?
@Elalis
@hippotalamus
Cnm bende de eksik menü oluyor yada geç veriliyor :( neslinin haklı mazereti var bişi diyemiyorum.. ipek yoğundu ama artık düzenli menü istiyorum dün vermedi ama.. ne yapsak ki?

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Kuzu herkesin hamile kalma olasılığı %15 bana ilk evlendiğim yıl rutin kontrolde öyle söylemişti kadın Doğum dr um
Bak şimdi benim teyze kızım evlendi sonra muayeneye gitti yılda 1 kez regli ya oluyordu ya olmuyordu Dr çok zor hamile kalırsın kasma kendini dedi kız sonra rahat o ay hamile kalmış beni aradı ya regli olamıyorum şiştim ne yapsam diye bende test yap önce dedim AA imkansız hamile kalmam dedi bende Allah bilir biz bilemeyiz dedim kan tahlili verdi 1.5 aylık hamile demem o ki çakılım geçmişe takılı kalma şu an sen elinden geleni yap sonrası rabbimin işi ne haberler duyuyoruz kadın meneniz olmuş hamile Doğum yapmış falan sen şu an canını sıkma ve literatür takip et Dr una güven duyuyorsan ameliyat için geciktirme bırak olsun herşey rayına otursun sonra küçük çakıl gelsin ❤️
Inşallah canim su ruh halinden de çıkcam inşallah takımda hayırlısı olsun

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Menü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyo:sinirli: kocamın adını bu kadar sayıklamıyom yeminle :rujsigara:
Kaptan olarak ben de katılıyorum. Menü işine bi düzen getirmek şart. Saat mi koysak acaba?

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Gunaydin, mutlu haftasonlari:kaalp:

@begüm75 etiketlemeyi unutmuşum .. kond.bisikletini görünce aklıma geldiii :heyecan:

Toplam 226 puan

90 dk ise 270 puan @begüm75 :lili:

Orda bir kadayıf dolması gördüm
Afiyetler olsun
Hem kilon sabit
Hem menülerin günlerdir güzel
O zamaaan gönül rahatlığıyla afiyet olsun diyorum dolma için
:heyecan:

Tesekkur ederim kaptanim:kanka:

Selam
Bu saat oldu hala birşeyler yapıyorum, yenş bitti duş alacağım
@Ausencia_
Özür dilerim koşmaya çıkamadım bugün, yarın yol var 10 gün burda olmayacağım, birikmiş çamaşırlar, temizlik, köpek için 10 günlük koca tencerelerde yemek pişir,buzluğa koy, tabi koymadan önce buzluğu düzenle, ev ahalisi için yemek pişir , geçen ayın kesilmesi gereken faturalarını yaz, kontrol et, 10 günlük check-in programını koca kişisi için hazırla,çizelge yap, evin eksiğini al, deterjan vs alışveriş yap derken zaman kalmadı
Neyse ki bitirdim herşeyi, yarına az işim kaldı..
İyi geceler herkese
:tatlim:

Sensiz ne yapiyorlar, nasil yasiyorlar cok merak ediyorum:teyzos:

Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum :aglama:

Oysa benim bütün çabam bir gülücük içindi. Şimdi onda da adapte olamiyorum diete dönemiyorum. Sanki üstünde tonlarca baskı hissediyorum. Kizginim neden bunu daha önce söylemediler diye neden 5 yıl önce ameliyat lol demediler neden 38 yaşi beklediler bunun için. Sanırım bebek için çok geç kaldım :aglama:

Gec degil kuzum, Rabbim hayirli zamanla nasip eder insallah. Keskelerle hayat gecmez. Onune bakman lazim. Tedavine odaklan. Adim adim gogusle hayati:kanka:

Bugün benimle bisiklette kapışacak.babayigit var mi ey ahaliiii

@Elalis kaptanimmmm:mutluyum:

Kendime Bi kahvaltı hazırlayayım bariiiiii akşama kocik doğum günüsü için yemeğe gidicez 2 öğün yemek kaçamak olmasın die balık seçtim:vecihi:hadi ben uçtuuummmm bişeyler yemeye çalışim gelicem

Seviyorum lan siziiiiiiihanimis

Dogum gunu kutlu olsun canim, Allah yuvaniza huzur&mutluluk versin:kalp:

Dün korkudan tartılmadım ama.simdi senin mesajı görünce rımmm rımm rımm :bayilacam:
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 73.5

Fark + 1.3 hiç normal değil :cirla:

Kuzucuk nasil, bir sonraki randevu ne zamana?

canım 70 dk tempolu yürüyüş 175 puan yapıyor :panter:
güzel bir başlangıç desire tebrikler:selam:

pempişim 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan yapıyor,30*2,5=75
toplam puanın 385 :panter: tebrik ederim harika bir başlangıç:selam:

ooo anaya bak anaya maşallah harika bir spor
aus? sen neden akşamları normal yemek yemiyosun? bence menün gayet normal böyle düşündüğüm için acaba ben mi anormalim:düsün:

bernaaa müthişsin,tebrik ediyorum seni:selam:
5 puan fazla koymusum:pardon:
Diyorum ama kaptana @Miu su kosu bandini ayri bi madde olarak koy listeye 3 puanla. Dinlemiyor:cilgin:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
üç gün menü vermeyeni hükümsüzlere mi transfer yapsak:düsün:
Mazeretsiz 3 gün mü diyelim. Uymayana uyarı filan verelim.
Aslında benim aklıma spor yaptırmak
Dün cinlerim tepelere kadan çıktı.
Takımımda artısı olan var haberim yok.
Kelebeğin ne yediğini yeme tarzını hala daha bilmiyorum...
Kendimi sorguluyorum

günaydın ide gözlüm :panter:
dün akşam 10 puan verdin ya bana kaptanım :gıdık:
tabi sende haklısın benden beklenmeyen bi menüydü,bugün olmaz :165:
La ben o menüyü uyku arasında yorumladım zaar:165:
Begüşe 10 vermişim baksana:521:
(birinizi etiketleyince diğer isimler de otomatik geliyor)
Ama menünü çok beğendim. Bu hafta çok güzel geçecek Begüş. Sende o kararlılığı görüyorum. Sakın bozma:kanka:

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Hipocan benim bey dolmalık biber almış. Hepsini yaptım onu haftasonuna sakladım. Hiç yapasım yok ama bulgurla mı yapayım ben onu. Güzel olur mu ya

Bulgur pirinc et karisimi yapan gordum, fena degildi. Sadece bulgurla nasil olur bilmiyorum. Bol et az pirinc denesen?

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Mazeretsiz 3 gün mü diyelim. Uymayana uyarı filan verelim.
Aslında benim aklıma spor yaptırmak
Dün cinlerim tepelere kadan çıktı.
Takımımda artısı olan var haberim yok.
Kelebeğin ne yediğini yeme tarzını hala daha bilmiyorum...
Kendimi sorguluyorum

La ben o menüyü uyku arasında yorumladım zaar:165:
Begüşe 10 vermişim baksana:521:
(birinizi etiketleyince diğer isimler de otomatik geliyor)
Ama menünü çok beğendim. Bu hafta çok güzel geçecek Begüş. Sende o kararlılığı görüyorum. Sakın bozma:kanka:
3 gün çok iğde, hafta biter nerdeyse. İpin ucu kaçar. Ayrıca mazeret olayı da çoookk çok önemli mevzularda olmalı. Ciddi sorumluluk alan her şekile verir menüsünü. Mazaret o kadar ciddiyse yemek yemeğe fırsat bulamaz. Bizimkiler maşallah yiyo içiyo ama yazmaya fırsat bulamıyo. Akşam yemeğini yerken bile yazsa yazabilirler yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar