Cnm bende de eksik menü oluyor yada geç veriliyorListede olup daha bir menüsünü görmediğim var mali
Bir yaptırım mı uygulasak kaptanlar olarak?
@Elalis
@hippotalamus
Cnm bende de eksik menü oluyor yada geç veriliyorListede olup daha bir menüsünü görmediğim var mali
Bir yaptırım mı uygulasak kaptanlar olarak?
@Elalis
@hippotalamus
Doktor nasıl.yapacagina karar verecek zaman kısıtlı olduğu için bi de önce yumurta mi alinacak ne yapacaklar hepsi aynanda nasıl olacak vs seylerÇarşamba mi ameliyat
Evet kuzu haşlamaMenün güzel gülbişim.. içli köfte de inş haşlamadır
Bu haftayı da atlatirsam.duzgun geleceğim hem 1 ay raporlu olacakmisim yemeğimi annem yapacak.bomba gibi zayıflarım vallaGeçen hafta da öyle diyodun
Karacada vardı bi ara.. almaya gittim bitmiştihippo yaa alamadan gidicen şu tabakları, adres ver diyom sana 6-6 paylaşalım
ece vallahi bu menüye razıyım süper
Auuusssssıfır şeker, sıfır katkı bebeğim. Anasından doğduğu gibiydi ananas
Inşallah canim su ruh halinden de çıkcam inşallah takımda hayırlısı olsunKuzu herkesin hamile kalma olasılığı %15 bana ilk evlendiğim yıl rutin kontrolde öyle söylemişti kadın Doğum dr um
Bak şimdi benim teyze kızım evlendi sonra muayeneye gitti yılda 1 kez regli ya oluyordu ya olmuyordu Dr çok zor hamile kalırsın kasma kendini dedi kız sonra rahat o ay hamile kalmış beni aradı ya regli olamıyorum şiştim ne yapsam diye bende test yap önce dedim AA imkansız hamile kalmam dedi bende Allah bilir biz bilemeyiz dedim kan tahlili verdi 1.5 aylık hamile demem o ki çakılım geçmişe takılı kalma şu an sen elinden geleni yap sonrası rabbimin işi ne haberler duyuyoruz kadın meneniz olmuş hamile Doğum yapmış falan sen şu an canını sıkma ve literatür takip et Dr una güven duyuyorsan ameliyat için geciktirme bırak olsun herşey rayına otursun sonra küçük çakıl gelsin
Kaptan olarak ben de katılıyorum. Menü işine bi düzen getirmek şart. Saat mi koysak acaba?Menü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyokocamın adını bu kadar sayıklamıyom yeminle
Bana uyar cnm..
Karbonu ye ye sonra gel bi de dayak at
Bi laf var, erkek kedi gibi hem şaapıyo hem bağırıyo diye
Çok heyecanlı drink var mı
Hipocan benim bey dolmalık biber almış. Hepsini yaptım onu haftasonuna sakladım. Hiç yapasım yok ama bulgurla mı yapayım ben onu. Güzel olur mu yaBana uyar cnm..
@begüm75 etiketlemeyi unutmuşum .. kond.bisikletini görünce aklıma geldiii
Toplam 226 puan
Orda bir kadayıf dolması gördüm
Afiyetler olsun
Hem kilon sabit
Hem menülerin günlerdir güzel
O zamaaan gönül rahatlığıyla afiyet olsun diyorum dolma için
Selam
Bu saat oldu hala birşeyler yapıyorum, yenş bitti duş alacağım
@Ausencia_
Özür dilerim koşmaya çıkamadım bugün, yarın yol var 10 gün burda olmayacağım, birikmiş çamaşırlar, temizlik, köpek için 10 günlük koca tencerelerde yemek pişir,buzluğa koy, tabi koymadan önce buzluğu düzenle, ev ahalisi için yemek pişir , geçen ayın kesilmesi gereken faturalarını yaz, kontrol et, 10 günlük check-in programını koca kişisi için hazırla,çizelge yap, evin eksiğini al, deterjan vs alışveriş yap derken zaman kalmadı
Neyse ki bitirdim herşeyi, yarına az işim kaldı..
İyi geceler herkese
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum
Oysa benim bütün çabam bir gülücük içindi. Şimdi onda da adapte olamiyorum diete dönemiyorum. Sanki üstünde tonlarca baskı hissediyorum. Kizginim neden bunu daha önce söylemediler diye neden 5 yıl önce ameliyat lol demediler neden 38 yaşi beklediler bunun için. Sanırım bebek için çok geç kaldım
Bugün benimle bisiklette kapışacak.babayigit var mi ey ahaliiii
Kendime Bi kahvaltı hazırlayayım bariiiiii akşama kocik doğum günüsü için yemeğe gidicez 2 öğün yemek kaçamak olmasın die balık seçtimhadi ben uçtuuummmm bişeyler yemeye çalışim gelicem
Seviyorum lan siziiiiiii
Dün korkudan tartılmadım ama.simdi senin mesajı görünce rımmm rımm rımm
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 73.5
Fark + 1.3 hiç normal değil
5 puan fazla koymusumcanım 70 dk tempolu yürüyüş 175 puan yapıyor
güzel bir başlangıç desire tebrikler
pempişim 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan yapıyor,30*2,5=75
toplam puanın 385tebrik ederim harika bir başlangıç
ooo anaya bak anaya maşallah harika bir spor
aus? sen neden akşamları normal yemek yemiyosun? bence menün gayet normal böyle düşündüğüm için acaba ben mi anormalim
bernaaa müthişsin,tebrik ediyorum seni
Mazeretsiz 3 gün mü diyelim. Uymayana uyarı filan verelim.üç gün menü vermeyeni hükümsüzlere mi transfer yapsak
La ben o menüyü uyku arasında yorumladım zaargünaydın ide gözlüm
dün akşam 10 puan verdin ya bana kaptanım
tabi sende haklısın benden beklenmeyen bi menüydü,bugün olmaz
Ben dün 60 dk yaptım, hala ördek gibi geziyorumo sele canıma okuyo yaa
Hipocan benim bey dolmalık biber almış. Hepsini yaptım onu haftasonuna sakladım. Hiç yapasım yok ama bulgurla mı yapayım ben onu. Güzel olur mu ya
olmaa mıÇok heyecanlı drink var mı
3 gün çok iğde, hafta biter nerdeyse. İpin ucu kaçar. Ayrıca mazeret olayı da çoookk çok önemli mevzularda olmalı. Ciddi sorumluluk alan her şekile verir menüsünü. Mazaret o kadar ciddiyse yemek yemeğe fırsat bulamaz. Bizimkiler maşallah yiyo içiyo ama yazmaya fırsat bulamıyo. Akşam yemeğini yerken bile yazsa yazabilirler yaniMazeretsiz 3 gün mü diyelim. Uymayana uyarı filan verelim.
Aslında benim aklıma spor yaptırmak
Dün cinlerim tepelere kadan çıktı.
Takımımda artısı olan var haberim yok.
Kelebeğin ne yediğini yeme tarzını hala daha bilmiyorum...
Kendimi sorguluyorum
La ben o menüyü uyku arasında yorumladım zaar
Begüşe 10 vermişim baksana
(birinizi etiketleyince diğer isimler de otomatik geliyor)
Ama menünü çok beğendim. Bu hafta çok güzel geçecek Begüş. Sende o kararlılığı görüyorum. Sakın bozma