Bu hafta başka karbon olur mu sence?uykulu halinden faydalandım desene
ver mehterigazla çalışıyom ben
yanlız bu akşama evde barbunya var,öğlen işyerindede nohut,pilav,salata
canım moralini yüksek tut,moral motivasyon vücudumuzu çok etkiliyor,biz farkında değiliz sadeceDoktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde
Ya ben yaptım full Bulgurlu canımm bol baharatlı güzel oldu ben sevmiştimAyy etli dolma hiç yapmadım, yemez bizimkiler. Olmazsa pirinç bulgur karışık yapayım. En olmadı ben yemeyiveririm ya
gerilmek iyidir kilo verdirirayy takıma girmek çok ciddi bişey bi kasıldım ben sanki
bu sabahta kilom hala sabitti dahada bi gerildim
pazarteside işyerinde kuru fasulye günü ama evde başka yapmamBu hafta başka karbon olur mu sence?
Kız direk kırlent koydum dana gibi. Popom çok narin benim
Ona bi çözüm bulsam teprsinden inmiycem ama
@D3S1R3 desire koşu bandını tempolu yürüyüşle aynı kategoriye almıştık
Tamam o zaman bugün bu şekilde olsun.pazarteside işyerinde kuru fasulye günü ama evde başka yapmam
birde kilo verene kadar akşamları tavuk yemeye karar verdim, sebzeyle doymuyorum çünkü
Seviyorum merkezKitap okuyayım accuk sonra uyuyayım
@Portakal Sulu Ordek Seni öpesim geldi ne mana ?
Hiç de huyum değildir ama öpecem çok içimden geldi
Begüşüm bi süredir Psikiyatriste gidiyorum. Onun kontrolü vardı. Her şey yolunda.
Değerlerime bakmaya gidemedim daha
Amin kuzum çok teşekkür ederimGunaydin, mutlu haftasonlari
90 dk ise 270 puan @begüm75
Tesekkur ederim kaptanim
Sensiz ne yapiyorlar, nasil yasiyorlar cok merak ediyorum
Gec degil kuzum, Rabbim hayirli zamanla nasip eder insallah. Keskelerle hayat gecmez. Onune bakman lazim. Tedavine odaklan. Adim adim gogusle hayati
@Elalis kaptanimmmm
Dogum gunu kutlu olsun canim, Allah yuvaniza huzur&mutluluk versin
Kuzucuk nasil, bir sonraki randevu ne zamana?
5 puan fazla koymusum
Diyorum ama kaptana @Miu su kosu bandini ayri bi madde olarak koy listeye 3 puanla. Dinlemiyor
Onu biliyorum kaptanim da ayni degil ama. Kosu bandinda egimle interval yapiyorum ben. Bisiklet bile 3 puan. Kosu bandinda kuru yerim kalmiyor. Biraz puan arttirin ne olur
Kullanıyorum Begüşümcanım benimsen çok güçlü ve pozitif bir sisterhood sun bunu unutma,kafanı meşgul eden neyse en kısa zamanda aşarsın sana inanıyorum
ilaç kullanıyomusun?
kullanmıyorsan sarı kantaronun çayı,hapı,yağı artık neyini almak istersen psikolojik olarak insana çok iyi geliyomuş,bir araştır istersen,hatta çok ünlü bir markanın hapı var (s....r olan)
ama ilaç alıyosan asla kullanmıycaksın unutma!!!
ben doktorların çok teknik konuştuklarını düşünüyorum.misal bana seneler önce doktorum küçük küçük 5 6 tane miyomlarım olduğunu söylemişti.ben de o ara soğan kürü yapmıştım kist için 4 5 ay kadar.bikaç ay sonra da tekrar doktora gittiğimde bi tane miyomun var demişti ki ben bana söylenen bişeyi asla unutmam.ama dedim doktor bey siz 5 6 tane demiştiniz dedim.yok sadece bi tane var dedi.soğan suyu kürü yaptım ondan kaybolmuş olabilir mi dedim.miyomlar kaybolmaz imkansız falan filan demişti.doktorların her dediğini de şeyapmamak lazım diye düşünüyorum.teknik bilgiden öteye pek geçmiyolar sanırımKuzu herkesin hamile kalma olasılığı %15 bana ilk evlendiğim yıl rutin kontrolde öyle söylemişti kadın Doğum dr um
Bak şimdi benim teyze kızım evlendi sonra muayeneye gitti yılda 1 kez regli ya oluyordu ya olmuyordu Dr çok zor hamile kalırsın kasma kendini dedi kız sonra rahat o ay hamile kalmış beni aradı ya regli olamıyorum şiştim ne yapsam diye bende test yap önce dedim AA imkansız hamile kalmam dedi bende Allah bilir biz bilemeyiz dedim kan tahlili verdi 1.5 aylık hamile demem o ki çakılım geçmişe takılı kalma şu an sen elinden geleni yap sonrası rabbimin işi ne haberler duyuyoruz kadın meneniz olmuş hamile Doğum yapmış falan sen şu an canını sıkma ve literatür takip et Dr una güven duyuyorsan ameliyat için geciktirme bırak olsun herşey rayına otursun sonra küçük çakıl gelsin
Tamam o zaman bugün bu şekilde olsun.
Pazartesi de akşamı hafif atlatırsan göz yumar acımı içime gömerim
Begüş boş vaktinde tavuk köftesi filan hazırlasana.
Buzlukta elinin altında olur hem...
Ama feriştaha yakışır edeleli tavuklardan olsun
ızgara olduğu için yiyebilirsin benceanlaşaıldı kaptanım
tavuk köftesi değilde bi arkadaş tavuk göğsünü markette incecik kestiriyodu,baharat kattırıyodu sonra bi lokma yağda teflon tavada cız-bız bikaç dakika pişrip kızartıyodu,ben onu çok seviyodum,çarşamba perşembe akşamları sebze yapıp yanında 1 parça ondan yesem diyorum hem pratik hem lezlettli