Dün korkudan tartılmadım ama.simdi senin mesajı görünce rımmm rımm rımm
Kilo bildirimi ?
Doktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde@Çakıl80 kuzu senin yerinde olmayı bile isteyen omlara çok insan var ki Bebek için öyle düşünme iyi yanından düşün insanlar tüp bebek için milyarlar harcıyor senin olsun bitsin arkadaşım ameliyat sonrası 3 Bebek doğurdu kuzum içini karartma emi
Hamileyken de miDün korkudan tartılmadım ama.simdi senin mesajı görünce rımmm rımm rımm
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 73.5
Fark + 1.3 hiç normal değil
Çakıl canım benim sen elindeen geleni yap balım ama umitsizlige düşme lütfen. Ama en son yapman gereken şey bu ruh hali. Dualarımız seninle canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsinDoktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde
Öpesim geldiÇakıl canım benim sen elindeen geleni yap balım ama umitsizlige düşme lütfen. Ama en son yapman gereken şey bu ruh hali. Dualarımız seninle canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Değil balım ortalama yarim kilo alabilirim fazlası benim pis boğazım..Hamileyken de mi
Menü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyoFeriştahlar feriştahlar.@Ahu060812 ve @kelebekolacam siz ikiniz de ortisiniz artık... İkinizden biri bu hafta veremezse, sabit ya da artı gelirse sorumluluk sizde...
Bu iş nası olacak böyle?
Menüler yok gelmiyor.
Artı olan gelip söylemiyor Cuma günü herkesle beraber öğreniyorum. Telefon numaram yok mu? Her dakika gelmiyor muyum? @Bonus biz böyle mi anlaştık?
Ödemi olan son dakika söylüyor... @Ahu060812
1 hafta tartın ne diyor diyorum cevap yok @kelebekolacam
Her hafta böyle mi olacak bu?
Dün resmen tartılar bana da sürpriz oldu.
Tamam birinciyiz evet çok güzel ama listeden bir kişi artıdaysa o başarı eksik kalıyor işte.
Kendinize orti ayarlayın demiştim.
Bunun çabasına giren oldu mu?
@cileklidonut çileğim Begüşü de menülerine etiketle. O da öyle yapacaktır.
Birbirinizin menülerine el atacaksınız...
@begüm75 senle cileği kertiyorum datlım
@hepfit im seni @Bonus ile kertiyorum balım. Eğer gözümden kaçan bi ortin varsa bilgilendirir misin?
Hayırlısı olsun hemen cars olsa keşkeÇakıl canım benim sen elindeen geleni yap balım ama umitsizlige düşme lütfen. Ama en son yapman gereken şey bu ruh hali. Dualarımız seninle canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Ben paylaşacak bu akşamdan itibarenMenü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyokocamın adını bu kadar sayıklamıyom yeminle
Listede olup daha bir menüsünü görmediğim var maliMenü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyokocamın adını bu kadar sayıklamıyom yeminle
Igdemin dali sen opunce benÖpesim geldi