Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
@Çakıl80 ım dün akşam yazacaktım sızmışım. Hakkında hayırlısı olsun kuzucum...
Sıkma güzel canını. Yepyeni gün yepyeni umut:kanka::kanka::kanka:
Inşallah:kanka: şuan sadece @MaliPina yi yenmeye odaklandım sadece bunu düşünüp tüm gün uslu duracağım senin müzikle güzel bulaşık yıkanıyor :hobba:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Feriştahlar feriştahlar.
Bu iş nası olacak böyle?
Menüler yok gelmiyor.
Artı olan gelip söylemiyor Cuma günü herkesle beraber öğreniyorum. Telefon numaram yok mu? Her dakika gelmiyor muyum? @Bonus biz böyle mi anlaştık?
Ödemi olan son dakika söylüyor... @Ahu060812
1 hafta tartın ne diyor diyorum cevap yok @kelebekolacam
Her hafta böyle mi olacak bu?
Dün resmen tartılar bana da sürpriz oldu.

Tamam birinciyiz evet çok güzel ama listeden bir kişi artıdaysa o başarı eksik kalıyor işte.
Kendinize orti ayarlayın demiştim.
Bunun çabasına giren oldu mu?
@Ahu060812 ve @kelebekolacam siz ikiniz de ortisiniz artık... İkinizden biri bu hafta veremezse, sabit ya da artı gelirse sorumluluk sizde...

@cileklidonut çileğim Begüşü de menülerine etiketle. O da öyle yapacaktır.
Birbirinizin menülerine el atacaksınız...
@begüm75 senle cileği kertiyorum datlım

@hepfit im seni @Bonus ile kertiyorum balım. Eğer gözümden kaçan bi ortin varsa bilgilendirir misin?

Çakıl80

Tepki
23.275
@Çakıl80 kuzu senin yerinde olmayı bile isteyen omlara çok insan var ki Bebek için öyle düşünme iyi yanından düşün insanlar tüp bebek için milyarlar harcıyor senin olsun bitsin arkadaşım ameliyat sonrası 3 Bebek doğurdu kuzum içini karartma emi
Doktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Doktor geçen seneki dış gebelikten dolayı.yumurta rezervimin yarıya indiğini söyledi hamile kalma şansım %15 şuan tüp bebekle bile. 1 yıl sonra ne olacak ne yapacağız ona karar veriyorlar. Şuan keske ilk evlendiğimde yapsaydım diyorum hiç dinlemedim insanları. Kendimle savaşıyorum içimde pozitifler negatifler geçmiş gelecek seçimler mecburiyetler bencillik fedakarlık hepsi savaş halinde
Çakıl canım benim sen elindeen geleni yap balım ama umitsizlige düşme lütfen. Ama en son yapman gereken şey bu ruh hali. Dualarımız seninle canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Değil balım ortalama yarim kilo alabilirim fazlası benim pis boğazım..
Hee bazı hamileler de aşırı ödem oluyor ayakları 2 3 numara büyüyor o derece onlar istisna.
Zaten dün akşam bi arkadaşım geldi kötü niyetle söylemedi biliyorum. sen eymen de zeynep de boyle almamistin son ayinda boyleydin dedi neden acaba falan dedi :aglama:
Hakli olduğu için bir şey diyemedim.

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Feriştahlar feriştahlar.
Bu iş nası olacak böyle?
Menüler yok gelmiyor.
Artı olan gelip söylemiyor Cuma günü herkesle beraber öğreniyorum. Telefon numaram yok mu? Her dakika gelmiyor muyum? @Bonus biz böyle mi anlaştık?
Ödemi olan son dakika söylüyor... @Ahu060812
1 hafta tartın ne diyor diyorum cevap yok @kelebekolacam
Her hafta böyle mi olacak bu?
Dün resmen tartılar bana da sürpriz oldu.

Tamam birinciyiz evet çok güzel ama listeden bir kişi artıdaysa o başarı eksik kalıyor işte.
Kendinize orti ayarlayın demiştim.
Bunun çabasına giren oldu mu?
@Ahu060812 ve @kelebekolacam siz ikiniz de ortisiniz artık... İkinizden biri bu hafta veremezse, sabit ya da artı gelirse sorumluluk sizde...

@cileklidonut çileğim Begüşü de menülerine etiketle. O da öyle yapacaktır.
Birbirinizin menülerine el atacaksınız...
@begüm75 senle cileği kertiyorum datlım

@hepfit im seni @Bonus ile kertiyorum balım. Eğer gözümden kaçan bi ortin varsa bilgilendirir misin?
Menü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyo:sinirli: kocamın adını bu kadar sayıklamıyom yeminle :rujsigara:

Çakıl80

Tepki
23.275
Menü konusu gerçekten çok sıkıntı oluyo. Buna bi çözüm bulmak lazım. Menü menü diye dolanıyom ortalıkta kimse duymuyo ya da duymazdan geliyo:sinirli: kocamın adını bu kadar sayıklamıyom yeminle :rujsigara:
Ben paylaşacak bu akşamdan itibaren

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Listede olup daha bir menüsünü görmediğim var mali
Bir yaptırım mı uygulasak kaptanlar olarak?
@Elalis
@hippotalamus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar