Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor
Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok
Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum
Sizden dua istiyorum annem için
Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim
Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor