Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Iyi geceler canlar eve nasil geldim yemegi ne ara yaptim geldim kendimde degilmisim valla.kuzenim de geldi onu bekle yemek hazirla derken aksam yemegim biraz gec oldu.sonra kizkardesim geldi.oglumu uyuturken yaninda uyumusum 12ye geliyodu uyandim mutfagi topla bulasiklari topla salonu topla kendini topla derken bu saat oldu.es kisisi de koyden sut getirmiş onu kaynattim acaba namaza kadar cok sogur da bozulur mu diye dusunuyom.birazdan oldugu kadst sporumu da yapayim vos gecmeyeyim zaten aksam gec yedim.yarin daha cok asilcam inşallah

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.190
@Melegim22 gelmişsin nihayet , hoşgeldin ... hemen gruplara alalım seni ... yarın bir tartıl hele ...:danscıkiz:

@masumm canom sende tartına kavuştun yarın lütfen kilonu yaz ve başla,.... daha erteleyecek zaman yok , cepten yiyoz:heyecan::heyecan::heyecan:
Hoşbuldum ablaam:bengeldim::mutluyum::öp::seviyor:
Alalim mikiii:pardon: pazartesi başlasam olarmiii:panter:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Kajupi ve @Gulbe seker menümü az bulmuşsunuz :hııh: normalde kalori hesabı yapmam ama şimdi hesapladım yaklaşık 1800 kalori :heyecan::heyecan::heyecan:

Yumurtada vardı ayrıca , sadece sabah değil öğle ve 3 yumurta :heyecan:

Spora gelince , fazla sporun olumsuz etkisini düşünmüyorum , kaldı ki fazlada değil . 90 dk ikiye bölünmüş halde...

Akşam yemeği eklerim evet ...ilk gün heyecanı:interest:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Very very bad day menüsü

Sabah 10.00
Sosisli poğaça bir tane
Şekersiz çay

Öğlen 13.30
Bir paket sade çubuk kraker
Bir paket limonlu form bisküvi

Su 2 litre
Spor yok :vurunbeni:

Biliyorum çok cıs cos yaptığımı kaptanım beni vur beni dağlara taşlara vur gıkım çıkmaz ammmma mazeretim de yok değil... :521: Sabah yetişemedim kahvaltı yapmaya ve karnımın ağrısı için ilaç içmeliydim dershanede de sağlıklı hiçbir şey yok... Poğaçaların da hepsini boş sandım inanın sormak aklıma gelmedi.. Öğlen de eve gitseydim yoğurtla falan geçiştirecektim ama sınav koymuşlar karbonhidrat da acıktırdı guruldadı karnım ben de en yakın markete gittim bunları aldım :utangac::utangac::utangac::utangac:
Ne derseniz kabulüm efendim :mendil::mendil:

@igdedali

Cidden skandal menü.
Aslında aç aç bitirmişsin günü ama o kadar sağlıksız kiii
İlla ki ayran vardı dershanede ...
İlla ki şu paket fındık vs den .
Ya da evden ysnına alacağın bir meyve .
Dikkat kuzum :öpücük:

Kim nereye gidiyor ki özleyecen :heyecan:

Menüm gelsinnnn

Kahvaltı(12:00)
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
yeşillik, domates, salatalık, biber
birkaç zeytin
2 ceviz

Ara(15:00)
2 dilim kavun

Akşam(18:00)
fırında tavuk(Mükreminin edeleleri kadan)
salata
ayran

su: çoh
spor: 1 saat koşarcasına yürüyüş

@Ausencia_

:huri::huri::huri::huri:çıooooh beğendimmmmm iğdeeeee

11:30 1 Yumurtalı menemen, 5 zeytin, peynir, maydanoz

16:00 sade kahve, 30 gr kurutulmuş ananas

19:30 kapuska, yoğurt

Su: 3 lt

Spor: 60 dk bisiklet- 180 point

@Ausencia_ @23Zeyno

Yalnız kurutulmuş olan şekerli oluyor di miii
Kalori bombası:şok:

Helllöööööö:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Ablayla dizi izlendi, şimdi devrilip yatma vakti gözlerimi açık tutamıyorum:miyagi:
Bugünlük sadece yürüyüşüm var :mutluyum:azcık:mutluyum:yarın sporun gözüne vururum inşallah :heyecan:

@Ausencia_ mın girişimiyle harika oldu yine ana kraliçem halletmiş. Düşünüyoruz.. siz de düşündüklerinizi paylaşırsanız harika şeyler olacak :heyecan:

Biz istersek çok güzel şeyler yaparız:kaalp:
Biz çok güzeliz beee!:kaalp:

HAFTASONUNDAN PAZARTESİYE EKSİYLE GİRMEK ÇOOOOKKKKKK ÖNEMLİ DERİM SON SÖZ EFENİM. DİKKAT EDELİM EMİ TARTIYI ÜZMEYELİM, KAPTANLARIMIZI İSE HİİİÇ ÜZMEYELİM. ONLARIN YÜZÜNDE GÜLÜCÜK OLUŞTURMAK İÇİN AĞZIMIZI KAPALI TUTMAMIZ YETERLİ :huri:

:mutluyum::mutluyum::huri::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::huri::huri::huri:

Iyiyim fıstığım sen nasilsin ben sismeye devam.ediyirum :aglak:

Belki kendimi sana hatırlatmak istemisimdir:sopa:

Hükümsuzler m3nusu çok iyi :zipla:
Bende yarın bi hükümsüz m3nu vereyim :165:

Kilo bildirimi ?:neee:

@Ausencia_ cnm haklısın.. bu şekilde çok güzel ama yeterince hırs yapmıyoruz galiba.. menülerden belli.. ama tek korkum birbirimizden ayrılmak :( ama ayrılmayız diyorsan :tatlim:

Bide benim bi önerim daha ver nacizane .. cuma tartısını cumartesiye mi alsak?? Çalışan arkadaşlarımız için.. sabah ödemli tartılmak zorunda kalıyorlar..

Günü kesin değişecekte ...hafta içi hafta sonu kısmı konuşulur ... hafta sonuda pek girmiyorlar:durbun:

Uzun bi aradan sonra bi menü verek de mi
Sabah 9.30
3 zeytin
Kahvaltı 12.30
Biberli ayçekirdekli 2 yumurta
Bi dilim peynir
Bi salatalık
7 zeytin
Bi armut

Akşam 18.40
Bi tabaktan biraz fazla yeşil mercimek yemeği
Bi bardak ayran
2.5 litre su
45 dk leslie=135 puan
46 dk tempolu yürüyüş:115 puan
Toplam 250 puan
@Ausencia_ @23Zeyno

Şahaneeeeee:huri:

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Bu saate biraktigim icin ozur dilerim kaptanim menumu vereyim

Sabah 08.00
Muz yulaf sut

Oglen 12.00
Bi posiyon adana kebap
1 yk bulgur pilavi

Ara 13.30
1 elma uzerine yarim bardak kadar süt

Ara 16.00
Yarim avuc leblebi

Ara 18.00
1 armut

Aksam 20.15
4 dilim firinda kabak mucver
Bikac tane üzüm

Su 2yi gecti
Spor
40 dk hiit=200 p
@hippotalamus @begüm75

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Selam
Bu saat oldu hala birşeyler yapıyorum, yenş bitti duş alacağım
@Ausencia_
Özür dilerim koşmaya çıkamadım bugün, yarın yol var 10 gün burda olmayacağım, birikmiş çamaşırlar, temizlik, köpek için 10 günlük koca tencerelerde yemek pişir,buzluğa koy, tabi koymadan önce buzluğu düzenle, ev ahalisi için yemek pişir , geçen ayın kesilmesi gereken faturalarını yaz, kontrol et, 10 günlük check-in programını koca kişisi için hazırla,çizelge yap, evin eksiğini al, deterjan vs alışveriş yap derken zaman kalmadı
Neyse ki bitirdim herşeyi, yarına az işim kaldı..
İyi geceler herkese
:tatlim:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Canim gecmis olsun. Hakkinda ne hayırlı ise o olsun ♡ Bende de miyom var. Son muayenede 10 ay once buyuklugu 3 cm idi, simdi noldu bilmiyorum. Bir Dr. Tup bebek tedavisi, embriyonun yerlesip gelidecegi yerde transfer olamaz, embriyo dondurulacak. Sezeryan seklinde acık ameliyat, 6 ay bekleme toparlanma sureci ve sonra transfer dedi. Bir digeri kas alti miyomu gerek yok dedi. Bir digeri de histereskopi yapalim dedi. Kararsizliktan rafa kalkti :( hayırlısı
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum :aglama:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Selam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor

Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok

Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum

Sizden dua istiyorum annem için

Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim

Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor
Canım çok zor bir durum her şey üst üste gelmiş Allah şifasını versin kardeşin için de zor elbette ama annecik bir hayırlı haberlerle gelsin herşey yoluna girer
Ne yaşarsan yaşa elaleme hep dimdik dur. Dualarımız seninle kuzum

Çakıl80

Tepki
23.275
Oysa benim bütün çabam bir gülücük içindi. Şimdi onda da adapte olamiyorum diete dönemiyorum. Sanki üstünde tonlarca baskı hissediyorum. Kizginim neden bunu daha önce söylemediler diye neden 5 yıl önce ameliyat lol demediler neden 38 yaşi beklediler bunun için. Sanırım bebek için çok geç kaldım :aglama:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum :aglama:
:mavis:kuzum vardır bir çaresi öyle deme ben de ümitsizliğe çabuk kapılıyorum söz konusu bebek olunca hemen gardım düşüyor korku endişe sarıyor heryerimi çok zor bir durum ama bak Dr bebeğin asla olmayacak dememiş sen de anne olacaksın elbette Rabbim o kadar büyük ki birsürü sınava tabii tutuyor sonra da ödüllendiriyor sen de ödüllendirdi kullarından olacaksın inşallah anlatınca burada bebiklerimiz olunca ne günlerdi diye lütfen sakin kalmaya çalış ki önündeki seçenekleri daha sağlıklı görüp mantıklı bir yol alabilesin. Benim yaklaşımım ameliyat olmadan iyi bir profa görünmek araştırma yapmak daha çok bilgi almak olurdu. Sen de bak yolunu belirle ama sakin kalmaya çalış emi kuzum biliyorum Bi de bunu panik ben söylüyorum ama bana da birilerinin söylemesi gerekiyor
Hep yanındayız sık sık gel buhran sokma kendini :öp:

Çakıl80

Tepki
23.275
Odaklan diye varız ama burda.. kaptanınla nizle paylaşsaydın ya kuzu. Bir hal çare düşünürdük biz niye varız ki
Kafam da o kadar çok sorun var ki şuan bisikletin üstünde ağlıyorum. Hem ceviriyorum hem ağlıyorum niye böyle oldum anlamadim sanki tum nsinirlerim bosaliyor suan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar