Whiteblacklife
JETGİLLER
sanki mi ne
ya bu en güzel olan flo .... sorunun sebebini bilmek ...
sen çözmüşsen ... o kırmızı alarm zor çalar
kırk yılın başı bi sağlıklı beslenmişsin desene
tipini yediğimin miusu
iddalı
sanki mi ne
ya bu en güzel olan flo .... sorunun sebebini bilmek ...
sen çözmüşsen ... o kırmızı alarm zor çalar
kırk yılın başı bi sağlıklı beslenmişsin desene
tipini yediğimin miusu
iddalı
Hoşbuldum ablaam@Melegim22 gelmişsin nihayet , hoşgeldin ... hemen gruplara alalım seni ... yarın bir tartıl hele ...
@masumm canom sende tartına kavuştun yarın lütfen kilonu yaz ve başla,.... daha erteleyecek zaman yok , cepten yiyoz
Hoşbuldum ablaam
Alalim mikiiipazartesi başlasam olarmiii
Tamam yarınYok niye pzt ? Lup lup yiyecek misin hafta sonu
Yarın
Very very bad day menüsü
Sabah 10.00
Sosisli poğaça bir tane
Şekersiz çay
Öğlen 13.30
Bir paket sade çubuk kraker
Bir paket limonlu form bisküvi
Su 2 litre
Spor yok
Biliyorum çok cıs cos yaptığımı kaptanım beni vur beni dağlara taşlara vur gıkım çıkmaz ammmma mazeretim de yok değil...Sabah yetişemedim kahvaltı yapmaya ve karnımın ağrısı için ilaç içmeliydim dershanede de sağlıklı hiçbir şey yok... Poğaçaların da hepsini boş sandım inanın sormak aklıma gelmedi.. Öğlen de eve gitseydim yoğurtla falan geçiştirecektim ama sınav koymuşlar karbonhidrat da acıktırdı guruldadı karnım ben de en yakın markete gittim bunları aldım 
Ne derseniz kabulüm efendim
@igdedali
Menüm gelsinnnn
Kahvaltı(12:00)
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
yeşillik, domates, salatalık, biber
birkaç zeytin
2 ceviz
Ara(15:00)
2 dilim kavun
Akşam(18:00)
fırında tavuk(Mükreminin edeleleri kadan)
salata
ayran
su: çoh
spor: 1 saat koşarcasına yürüyüş
@Ausencia_
11:30 1 Yumurtalı menemen, 5 zeytin, peynir, maydanoz
16:00 sade kahve, 30 gr kurutulmuş ananas
19:30 kapuska, yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 60 dk bisiklet- 180 point
@Ausencia_ @23Zeyno
Helllöööööö
Ablayla dizi izlendi, şimdi devrilip yatma vakti gözlerimi açık tutamıyorum
Bugünlük sadece yürüyüşüm varazcık
yarın sporun gözüne vururum inşallah
@Ausencia_ mın girişimiyle harika oldu yine ana kraliçem halletmiş. Düşünüyoruz.. siz de düşündüklerinizi paylaşırsanız harika şeyler olacak
Biz istersek çok güzel şeyler yaparız
Biz çok güzeliz beee!
HAFTASONUNDAN PAZARTESİYE EKSİYLE GİRMEK ÇOOOOKKKKKK ÖNEMLİ DERİM SON SÖZ EFENİM. DİKKAT EDELİM EMİ TARTIYI ÜZMEYELİM, KAPTANLARIMIZI İSE HİİİÇ ÜZMEYELİM. ONLARIN YÜZÜNDE GÜLÜCÜK OLUŞTURMAK İÇİN AĞZIMIZI KAPALI TUTMAMIZ YETERLİ
Iyiyim fıstığım sen nasilsin ben sismeye devam.ediyirum
Belki kendimi sana hatırlatmak istemisimdir
Hükümsuzler m3nusu çok iyi
Bende yarın bi hükümsüz m3nu vereyim
@Ausencia_ cnm haklısın.. bu şekilde çok güzel ama yeterince hırs yapmıyoruz galiba.. menülerden belli.. ama tek korkum birbirimizden ayrılmakama ayrılmayız diyorsan
Bide benim bi önerim daha ver nacizane .. cuma tartısını cumartesiye mi alsak?? Çalışan arkadaşlarımız için.. sabah ödemli tartılmak zorunda kalıyorlar..
Uzun bi aradan sonra bi menü verek de mi
Sabah 9.30
3 zeytin
Kahvaltı 12.30
Biberli ayçekirdekli 2 yumurta
Bi dilim peynir
Bi salatalık
7 zeytin
Bi armut
Akşam 18.40
Bi tabaktan biraz fazla yeşil mercimek yemeği
Bi bardak ayran
2.5 litre su
45 dk leslie=135 puan
46 dk tempolu yürüyüş:115 puan
Toplam 250 puan
@Ausencia_ @23Zeyno
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorumCanim gecmis olsun. Hakkinda ne hayırlı ise o olsun ♡ Bende de miyom var. Son muayenede 10 ay once buyuklugu 3 cm idi, simdi noldu bilmiyorum. Bir Dr. Tup bebek tedavisi, embriyonun yerlesip gelidecegi yerde transfer olamaz, embriyo dondurulacak. Sezeryan seklinde acık ameliyat, 6 ay bekleme toparlanma sureci ve sonra transfer dedi. Bir digeri kas alti miyomu gerek yok dedi. Bir digeri de histereskopi yapalim dedi. Kararsizliktan rafa kalktihayırlısı
Canım çok zor bir durum her şey üst üste gelmiş Allah şifasını versin kardeşin için de zor elbette ama annecik bir hayırlı haberlerle gelsin herşey yoluna girerSelam kızlar
Biz de hiç iyi değil durumlar
Annem zaten 3 gündür acillerde idi kınayı sadece yapmak için yaptık neler neler oldu annem fenaydı ona üzülürken damat kaza yaptı 1 mtlik yerde asili kalmış içind e 3 yaşlı biri babaannem zor çıkarmışlar onu da onlara birşey olmadı ama korktuk o gece oldu bitti derken annem bugün tekrar fenalaştı ve gözündeki tümör büyümüş acil göze müdahale edilecek ama öncelikle 4 günlük bir tedavi görecek pazartesi de ameliyat tarihi belli olacak gözünün alınacağını halen bilmiyor
Ve yarın nikah var tekim yemek misafir herşey ile uğraşıyorum telefonu elime bile almaya fırsatım yok
Kimseyi zor durumda bırakmak istemem demin aklıma geldi tartıldım 89.1 geldim bunu düşünecek halim yok şuan da kızlar özür diliyorum
Sizden dua istiyorum annem için
Bugün bende iyi değildim kaç gündür ağlamaya bile vaktim yoktu bugün bir bosalma yaşadım beni eve zor attılar sadece çok tedirginim
Kardeşimi düşünüyorum en mutlu günleri olacakken anneciğim böyle oldu ne sevinebiliyoruz ne de oturup üzülebiliyoruz ama sadece elaleme karşı gülüyoruz belli etmemeye çalışıyorum icim de ki ni Allah biliyor
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum
Kafam da o kadar çok sorun var ki şuan bisikletin üstünde ağlıyorum. Hem ceviriyorum hem ağlıyorum niye böyle oldum anlamadim sanki tum nsinirlerim bosaliyor suanOdaklan diye varız ama burda.. kaptanınla nizle paylaşsaydın ya kuzu. Bir hal çare düşünürdük biz niye varız ki