Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Tamamdır inşallah. Porsiyonu abarttım ben. Ama bundan sonra böyle olmayacak. Gördüm ben ebemin tatlı minnoş.... Her neyse.... :D

:selam: iyiki gelmişsin sen de şu 3 ay önce :kanka:
Ördikim baklagil acıktırır, normaldir porsiyonları kaçırman, bir gün fasülye, ertesi gün iştahını açar, o gün mercimek, hop ertesi gün iştahını daha da açar, aralara karbonhidratsız gün serpiştir ki iştahını dengele..

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Spor nasıl yok var.. hergün 2 mil leslie var cnm.. detoksa güvenmek derken şöle ki 1 gün hariç yine ekmeksiz günü 17de kapattım. Pilavdı ekmekti makarnaydı hiç yemedim.. gerçkten stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
Peki. Bahanelerin asla bitmez. Bitmediği sürece de bu devran böyle sürer gider. 1 kere bile bahanesiz geçtiğini hatırlamıyorum. 2 mil sporu hala spordan sayıyorsan onu da sen bilin

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
:denizkizi:işi gücü bıraktım pc başına geçtim
sizin için feda olsun dakikalarım :denizkizi:
Ayyy yerim seni begüm kuşum ellerine sağlık:kalp:

Yani girdi mi bilmiyorum ... stres had safada :( bende 1 haftadır acaip bi baş ağrısı ve halsizlik var.. başımdaki egzama da çok fena.. demirim düştü kesin hep böle olur .. bugün az dışarı çıktım kafam rahatlasın diye.. inş bu hafta daha iyi olur..
İnşallah inşallah. Hergün bir yasin okusan işler düzene girer inşallah. Sen de ferahlarsın. Babam bir iş varsa beklentide olan hallolacak her gün onun iyi sonuçlanması için niyetlenir bir yasin okur. Bize de hep der bunu. Aklında olsun.
gözlerimle okudum sus beni kandıramazsın :neee:

huni nin hakkını da mı vermiyek :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

:panter::cufcuf::danscıkiz:
:bayrak: ayyy rahatladım bi çıkardım şu zımbıtıyı. :bayrak:

İpek de hoş kız şimdi napayım boş mu geçeyim:sarisin:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menü de vereyim gidip yemek yiyeyim
Sabah10.30
1 bardak süt
1 ceviz
2 hurma

Öğlen
1 ceviz
1 minik kaşık salça
1 k.k Beyaz peynir
1 dilim kaşar
7 zeytin
2 yumurta tavada
1 dilim helva(bitti neyse ki)
2 kaşık patlıcanlı domates
Yeşillik

Ara 18.00
1 şeftali

Akşam(21.00)
5 köfte
1 kaşık yoğurt
Bol yeşil salata

Su bool
Spor koşacağım
@Ausencia_

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Peki. Bahanelerin asla bitmez. Bitmediği sürece de bu devran böyle sürer gider. 1 kere bile bahanesiz geçtiğini hatırlamıyorum. 2 mil sporu hala spordan sayıyorsan onu da sen bilin
Tabiki sayıyorum cnm.. bahane olarak görüyorsan sen bilirsin.. ben aa sıkıntım var o zmn diyeti bırakim kendimi cısa cosa vurim demedim ki.. sana dediğin bi pazar akşamki kaçamağım var o kdar onun dışında yok. Bahane olacak ama başım çok ağrıdığı için bu hafta ip atlayamadım ama boş geçirmek istemedim 2 mil leslie yaptım ki kilo verme sürecimde de benim yaptığım spor bu şekildeydi.. öyle aman aman spor hiç yapamadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar