Cnm ters giden bişiler varbu neeeeeeeeeeeeeee
ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu kiloda bu da biraz fazla yavaş eksilmek olmuyor mu hippokızdım
a
ha içten nasıl üzüldüysen artık
Cnm ters giden bişiler varbu neeeeeeeeeeeeeee
ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu kiloda bu da biraz fazla yavaş eksilmek olmuyor mu hippokızdım
a
ha içten nasıl üzüldüysen artık
heee aynen
nelli sebepleri var işte çıkmamın
diyetten çok bunaldım bi de
bi de yiyeceklerim var
hükümsüzlerdeyim ben
yine ineceğğim sonra
tahmini 1 hafta veriyom kendme
spor grubuna da girdim
bu hafta ısınma turları haftaya diyet+spor basarım gaza inşallah
yamacından ayırma beni
Aus rüzgarı esecek sahalarda vuuuubenim seninle başladığım kilo da başlıyorsun
aklıma geldi ondan koydun yavyyyuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AUS ve EFSANE KARİKATÜRLERİ AHAHAHAHAHAHA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kadının ağzından bal damlıyor yahu
Öperim ausummm
rakip takım napemBu mu yani ela
oyyyyyyyyyy hemen hazırlamış ellerine emeğine sağlık kuzum benimEkli dosyayı görüntüle 24111
seferoğullarım!!! tellioğullarını alt etmeye yeşil vadiyi almaya hazırmıyız canlarım
@saydin78 ♥
@pempikzx ♥
@Whiteblacklife ♥
@D3S1R3 ♥
@Mimu88 ♥
@masumm ♥
@Ausencia_ ♥
@matematik61 ♥
@Portakal Sulu Ordek ♥
@cileklidonut ♥
@hippotalamus ♥
muhteşem sporlarınızı bekliyorum
6 ayı bulur mu ki 59 u görmendizimin dibindesin artık
Anaaaaam hadi uğurlu gel .... 59 olayım kaşla göz arası
gelmişken tam gelelim dedim
sen detoksa çok güvendin. belki detoksa direnç yaptı artık vücudun. spor yok. beslenme düzgün değil. bence ters giden 2 şey buCnm ters giden bişiler var2 günlük detoks normalde bende en az eksi ekşi 1.5 olurdu.. 2şer mil de leslie yapmıştım.. bence demirim düştü cnm ondan bu durum.. artı yoktu çünkü fazla.. bakim bu hafta bişiler yapıcam..
oyyyyyyyyyy hemen hazırlamış ellerine emeğine sağlık kuzum benim
Yani girdi mi bilmiyorum ... stres had safadaBir düzene girdi mi durumlar hippo?
bi cuvara içeyim sonra yürüyüşe geçeyim
gözlerimle okudum sus beni kandıramazsınMaviyi severim
Tek boncuğum var
O da sende
huni nin hakkını da mı vermiyekkızım bana öyle deme yaaasağlıklı alışkanlıklar kazandırıyosunuz bana ki hiç hazzetmem
gruba ilk geldiğim hafta kaçmaya çalıştım miu.manyak mısın ela dedim bunlar hay hitleroldu size iyi günleerrr derken bırakmadılar tabi
hippo sağolsun,bu kadarmıydı isteğin ela dedi anaaaammmm
başlayış o başlayış
![]()
şimdi de spora başlamak,sonumu görebiliyorum
dizimin dibindesin artık
Tamamdır inşallah. Porsiyonu abarttım ben. Ama bundan sonra böyle olmayacak. Gördüm ben ebemin tatlı minnoş.... Her neyse....Şimcüüüüü
Kilo yorumları yapalım
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim, o artı hiç yakışmadı, mercimekler, fasulyeler şişirdi ya da porsiyonları fazla kaçırdın, ikisi de değilse bünye spor istiyor, yürüyüş yapsan bu hafta bol bol bence çok iyi olur
@koza99
Canım gayet iyi bir eksi, bizim istediğimiz de bu zaten, azar azar derslerini etkilemeden gitsin,amma ve lakin lütfen bu eksiye güvenip önümüzdeki hafta gevşeme
@matematik61
Bernacım pazartesiden itibaren gösterdiğin performans çok güzel, spora başlaman Harika, menülerin senin için gayet iyi.. cumartesi cısını sa lütfen kararında bırak,5 günün Emel’i bir günde hiç olmasın
@Kajupi
Canım biraz daha fazla katılım bekliyorum senden..en azından menü bildir bana ki neler oluyor bir fikrim olsun
@23Zeyno
Zeynom, bı şekilde kaçamak yapmadan devam et, bu hafta az gitmiş demişsin ama merak etme, geçen haftaların kaçamakları gidiyor aslında, bu şekilde devam edersen verdiğin kilo artacaktır.. kilom fena değil ama 53 altını görsün bu hafta
@Whiteblacklife
Sabit olman çok iyi, bu hafta bol bol beslendin, waytım iyileştin diye lütfen kuş kadar menü verme sakın, şimdi iyileşmiş olabilirsin ama tekrar etmemesi için iyi beslenmeye devam, haftada 400 gitse yeter bizim için..
@Floweroflife
Kız bu neeeeee!!
Çok kötü bir artı ama toparlayacaksın, anne kucağımda yemek yok, iyi oldu bu artı orada sapıtmazsın en azından.. çanlar senin için çalıyor, kritik zamanlardan geçiyorsun kendine gel.
@D3S1R3
Canım her zamanki gibi çok iyi , 100 artı, 200 eksi vs gayet normal, sabitsin kaç haftadır , bu düzeninde devam ettiğin sürece sırtın yere gelmez..
rakip takım napem
Anlaştık kaptanim
DİKKAT DİKKAT !!!!!
Spor gruplarımız oluşturulmuştur. Bu saate kadar girmek isteyen varsa diye bekledim. Son hali budur.
ÖNEMLİ UYARI:
Yukarıda adı yazan herkesin öncelikli sorumluluğu spor yapmaktır.
HER GÜN ve DÜZENLİ SPOR yapılacak. HERGÜNÜN sonunda sporlar kaptanlar etiketlenerek bildirilecek ilgili spor tablosu ve puanlamasını İLK SAYFAYA ekleyeceğim. Lütfen puanlarımızı KENDİMİZ HESAPLAYIP, TOPLAM Puanımızı da yazıp o şekilde bildirim yapalım. sporu yazıp puanlamayı kaptanın yapmasını beklemeyelim. Vay ben spor yapamadım, ay yok böyle oldu, bu hafta gitti haftaya süper geleceğim.... gibi bahaneler asla kabul değildir. Haftanın en az 5 günü dolu dolu spor yapılacak Bahaneler bitmez kızlar, bahane üretmeyi bırak, ter üretmeye bak!
BU KURALLARA UYAMAYACAK OLAN VARSA LÜTFEN BAŞTAN BELİRTSİN.
HEMEN ÇIKARACAĞIM GRUPLARDAN.
NE KAPTANLAR SPORUN NE DİYE PEŞİMİZDEN KOŞSUN, NE DE BİZLER SORUMLULUĞUMUZU AKSATMAYALIM.
Anlaştık mı?
Spor nasıl yok var.. hergün 2 mil leslie var cnm.. detoksa güvenmek derken şöle ki 1 gün hariç yine ekmeksiz günü 17de kapattım. Pilavdı ekmekti makarnaydı hiç yemedim.. gerçkten stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum..sen detoksa çok güvendin. belki detoksa direnç yaptı artık vücudun. spor yok. beslenme düzgün değil. bence ters giden 2 şey bu
Ay çok heyecannı
DİKKAT DİKKAT !!!!!
Spor gruplarımız oluşturulmuştur. Bu saate kadar girmek isteyen varsa diye bekledim. Son hali budur.
ÖNEMLİ UYARI:
Yukarıda adı yazan herkesin öncelikli sorumluluğu spor yapmaktır.
HER GÜN ve DÜZENLİ SPOR yapılacak. HERGÜNÜN sonunda sporlar kaptanlar etiketlenerek bildirilecek ilgili spor tablosu ve puanlamasını İLK SAYFAYA ekleyeceğim. Lütfen puanlarımızı KENDİMİZ HESAPLAYIP, TOPLAM Puanımızı da yazıp o şekilde bildirim yapalım. sporu yazıp puanlamayı kaptanın yapmasını beklemeyelim. Vay ben spor yapamadım, ay yok böyle oldu, bu hafta gitti haftaya süper geleceğim.... gibi bahaneler asla kabul değildir. Haftanın en az 5 günü dolu dolu spor yapılacak Bahaneler bitmez kızlar, bahane üretmeyi bırak, ter üretmeye bak!
BU KURALLARA UYAMAYACAK OLAN VARSA LÜTFEN BAŞTAN BELİRTSİN.
HEMEN ÇIKARACAĞIM GRUPLARDAN.
NE KAPTANLAR SPORUN NE DİYE PEŞİMİZDEN KOŞSUN, NE DE BİZLER SORUMLULUĞUMUZU AKSATMAYALIM.
Anlaştık mı?
Hemen başlıyorum kaptanımEkli dosyayı görüntüle 24111
seferoğullarım!!! tellioğullarını alt etmeye yeşil vadiyi almaya hazırmıyız canlarım
@saydin78 ♥
@pempikzx ♥
@Whiteblacklife ♥
@D3S1R3 ♥
@Mimu88 ♥
@masumm ♥
@Ausencia_ ♥
@matematik61 ♥
@Portakal Sulu Ordek ♥
@cileklidonut ♥
@hippotalamus ♥
Hazırız kaptanimEkli dosyayı görüntüle 24111
@saydin78 ♥
@pempikzx ♥
@Whiteblacklife ♥
@D3S1R3 ♥
@Mimu88 ♥
@masumm ♥
@Ausencia_ ♥
@matematik61 ♥
@Portakal Sulu Ordek ♥
@cileklidonut ♥
@hippotalamus ♥