Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
bu neeeeeeeeeeeeeee
ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu kiloda bu da biraz fazla yavaş eksilmek olmuyor mu hippo :hayir::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum:kızdım

:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:ahahaha içten nasıl üzüldüysen artık
Cnm ters giden bişiler var :( 2 günlük detoks normalde bende en az eksi ekşi 1.5 olurdu.. 2şer mil de leslie yapmıştım.. bence demirim düştü cnm ondan bu durum.. artı yoktu çünkü fazla.. bakim bu hafta bişiler yapıcam..

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
heee aynen
nelli sebepleri var işte çıkmamın
diyetten çok bunaldım bi de
bi de yiyeceklerim var
hükümsüzlerdeyim ben
yine ineceğğim sonra
tahmini 1 hafta veriyom kendme
spor grubuna da girdim
bu hafta ısınma turları haftaya diyet+spor basarım gaza inşallah
yamacından ayırma beni :panter:

dizimin dibindesin artık :ninni::ninni::ninni::ninni:
Aus rüzgarı esecek sahalarda vuuuu :heyecan::heyecan: benim seninle başladığım kilo da başlıyorsun :capkinbito:

Anaaaaam hadi uğurlu gel .... 59 olayım kaşla göz arası :zipla:

hahahahahaha aklıma geldi ondan koydun yavyyyuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

:interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest::interest:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AUS ve EFSANE KARİKATÜRLERİ AHAHAHAHAHAHA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

gelmişken tam gelelim dedim :süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

Kadının ağzından bal damlıyor yahu :huhuu:
Öperim ausummm
:hımm:

:selam::selam::selam::selam:

:öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük::öpücük:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
Cnm ters giden bişiler var :( 2 günlük detoks normalde bende en az eksi ekşi 1.5 olurdu.. 2şer mil de leslie yapmıştım.. bence demirim düştü cnm ondan bu durum.. artı yoktu çünkü fazla.. bakim bu hafta bişiler yapıcam..
sen detoksa çok güvendin. belki detoksa direnç yaptı artık vücudun. spor yok. beslenme düzgün değil. bence ters giden 2 şey bu

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Bir düzene girdi mi durumlar hippo?
Yani girdi mi bilmiyorum ... stres had safada :( bende 1 haftadır acaip bi baş ağrısı ve halsizlik var.. başımdaki egzama da çok fena.. demirim düştü kesin hep böle olur .. bugün az dışarı çıktım kafam rahatlasın diye.. inş bu hafta daha iyi olur..

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
bi cuvara içeyim sonra yürüyüşe geçeyim:dislek:
images

bekle beraber içek :dislek:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
Maviyi severim :zipla:
Tek boncuğum var :kaalp:
O da sende :panter:
gözlerimle okudum sus beni kandıramazsın :neee:
kızım bana öyle deme yaaa :( sağlıklı alışkanlıklar kazandırıyosunuz bana ki hiç hazzetmem :gülsemmi:

gruba ilk geldiğim hafta kaçmaya çalıştım miu.manyak mısın ela dedim bunlar hay hitler :kopkop: oldu size iyi günleerrr derken bırakmadılar tabi :cilgin:hippo sağolsun,bu kadarmıydı isteğin ela dedi anaaaammmm :oklava: başlayış o başlayış :165:

şimdi de spora başlamak,sonumu görebiliyorum :bayilacam:
huni nin hakkını da mı vermiyek :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
dizimin dibindesin artık :ninni::ninni::ninni::ninni:

:panter::cufcuf::danscıkiz:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Şimcüüüüü
Kilo yorumları yapalım
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim, o artı hiç yakışmadı, mercimekler, fasulyeler şişirdi ya da porsiyonları fazla kaçırdın, ikisi de değilse bünye spor istiyor, yürüyüş yapsan bu hafta bol bol bence çok iyi olur
@koza99
Canım gayet iyi bir eksi, bizim istediğimiz de bu zaten, azar azar derslerini etkilemeden gitsin,amma ve lakin lütfen bu eksiye güvenip önümüzdeki hafta gevşeme

@matematik61
Bernacım pazartesiden itibaren gösterdiğin performans çok güzel, spora başlaman Harika, menülerin senin için gayet iyi.. cumartesi cısını sa lütfen kararında bırak,5 günün Emel’i bir günde hiç olmasın

@Kajupi
Canım biraz daha fazla katılım bekliyorum senden..en azından menü bildir bana ki neler oluyor bir fikrim olsun
@23Zeyno
Zeynom, bı şekilde kaçamak yapmadan devam et, bu hafta az gitmiş demişsin ama merak etme, geçen haftaların kaçamakları gidiyor aslında, bu şekilde devam edersen verdiğin kilo artacaktır.. kilom fena değil ama 53 altını görsün bu hafta
@Whiteblacklife
Sabit olman çok iyi, bu hafta bol bol beslendin, waytım iyileştin diye lütfen kuş kadar menü verme sakın, şimdi iyileşmiş olabilirsin ama tekrar etmemesi için iyi beslenmeye devam, haftada 400 gitse yeter bizim için..
@Floweroflife
Kız bu neeeeee!!
Çok kötü bir artı ama toparlayacaksın, anne kucağımda yemek yok, iyi oldu bu artı orada sapıtmazsın en azından.. çanlar senin için çalıyor, kritik zamanlardan geçiyorsun kendine gel.

@D3S1R3
Canım her zamanki gibi çok iyi , 100 artı, 200 eksi vs gayet normal, sabitsin kaç haftadır , bu düzeninde devam ettiğin sürece sırtın yere gelmez..
Tamamdır inşallah. Porsiyonu abarttım ben. Ama bundan sonra böyle olmayacak. Gördüm ben ebemin tatlı minnoş.... Her neyse.... :D

rakip takım napem :165:
:selam: iyiki gelmişsin sen de şu 3 ay önce :kanka:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
:mutluyum:SEFEROĞULLARI :mutluyum:

@begüm75 Kaptanlığında;
  1. @PoRTaKaL Sulu Ördek

:mutluyum:TELLİOĞULLARI :mutluyum:

@23Zeyno Kaptanlığında;
  1. @Bonus
  2. @Miu
  3. @Zumrud_u anKa

DİKKAT DİKKAT !!!!! :duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru:

Spor gruplarımız oluşturulmuştur. Bu saate kadar girmek isteyen varsa diye bekledim. Son hali budur.

ÖNEMLİ UYARI:

Yukarıda adı yazan herkesin öncelikli sorumluluğu spor yapmaktır.
  • HER GÜN ve DÜZENLİ SPOR yapılacak.
  • HERGÜNÜN sonunda sporlar kaptanlar etiketlenerek bildirilecek
  • ilgili spor tablosu ve puanlamasını İLK SAYFAYA ekleyeceğim. Lütfen puanlarımızı KENDİMİZ HESAPLAYIP, TOPLAM Puanımızı da yazıp o şekilde bildirim yapalım. sporu yazıp puanlamayı kaptanın yapmasını beklemeyelim.
  • Vay ben spor yapamadım, ay yok böyle oldu, bu hafta gitti haftaya süper geleceğim.... gibi bahaneler asla kabul değildir. Haftanın en az 5 günü dolu dolu spor yapılacak
  • Bahaneler bitmez kızlar, bahane üretmeyi bırak, ter üretmeye bak!

BU KURALLARA UYAMAYACAK OLAN VARSA LÜTFEN BAŞTAN BELİRTSİN.
HEMEN ÇIKARACAĞIM GRUPLARDAN.
NE KAPTANLAR SPORUN NE DİYE PEŞİMİZDEN KOŞSUN, NE DE BİZLER SORUMLULUĞUMUZU AKSATMAYALIM.

Anlaştık mı?:panter:
Anlaştık kaptanim

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
sen detoksa çok güvendin. belki detoksa direnç yaptı artık vücudun. spor yok. beslenme düzgün değil. bence ters giden 2 şey bu
Spor nasıl yok var.. hergün 2 mil leslie var cnm.. detoksa güvenmek derken şöle ki 1 gün hariç yine ekmeksiz günü 17de kapattım. Pilavdı ekmekti makarnaydı hiç yemedim.. gerçkten stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum..

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
:mutluyum:SEFEROĞULLARI :mutluyum:

@begüm75 Kaptanlığında;
  1. @PoRTaKaL Sulu Ördek

:mutluyum:TELLİOĞULLARI :mutluyum:

@23Zeyno Kaptanlığında;
  1. @Bonus
  2. @Miu
  3. @Zumrud_u anKa

DİKKAT DİKKAT !!!!! :duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru:

Spor gruplarımız oluşturulmuştur. Bu saate kadar girmek isteyen varsa diye bekledim. Son hali budur.

ÖNEMLİ UYARI:

Yukarıda adı yazan herkesin öncelikli sorumluluğu spor yapmaktır.
  • HER GÜN ve DÜZENLİ SPOR yapılacak.
  • HERGÜNÜN sonunda sporlar kaptanlar etiketlenerek bildirilecek
  • ilgili spor tablosu ve puanlamasını İLK SAYFAYA ekleyeceğim. Lütfen puanlarımızı KENDİMİZ HESAPLAYIP, TOPLAM Puanımızı da yazıp o şekilde bildirim yapalım. sporu yazıp puanlamayı kaptanın yapmasını beklemeyelim.
  • Vay ben spor yapamadım, ay yok böyle oldu, bu hafta gitti haftaya süper geleceğim.... gibi bahaneler asla kabul değildir. Haftanın en az 5 günü dolu dolu spor yapılacak
  • Bahaneler bitmez kızlar, bahane üretmeyi bırak, ter üretmeye bak!

BU KURALLARA UYAMAYACAK OLAN VARSA LÜTFEN BAŞTAN BELİRTSİN.
HEMEN ÇIKARACAĞIM GRUPLARDAN.
NE KAPTANLAR SPORUN NE DİYE PEŞİMİZDEN KOŞSUN, NE DE BİZLER SORUMLULUĞUMUZU AKSATMAYALIM.

Anlaştık mı?:panter:
Ay çok heyecannı:mutluyum::mutluyum:
@Elalis kaptan olarak sana meydan okuyorum :eskrim:
var mısın mortiliğe:gülegüle:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar