@Portakal Sulu Ordek
(52.8/53.2/+0.4/+0.75)
@koza99 (66.4/66/-0,4/-0,60)
@matematik61 (58.3/58.6/+0.3/+0.51)
@Kajupi (60,2/...bildirim bekleniyor)
@23Zeyno
(53.5/53.2/-0.3/-0,56)
@Floweroflife (52.8/53.6/+0,8/+1,51)
@Whiteblacklife (54.3/ sabit )
@D3S1R3 (53.4/53.5/+0.1/+0,19)
@Ausencia_
Şimcüüüüü
Kilo yorumları yapalım
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim, o artı hiç yakışmadı, mercimekler, fasulyeler şişirdi ya da porsiyonları fazla kaçırdın, ikisi de değilse bünye spor istiyor, yürüyüş yapsan bu hafta bol bol bence çok iyi olur
@koza99
Canım gayet iyi bir eksi, bizim istediğimiz de bu zaten, azar azar derslerini etkilemeden gitsin,amma ve lakin lütfen bu eksiye güvenip önümüzdeki hafta gevşeme
@matematik61
Bernacım pazartesiden itibaren gösterdiğin performans çok güzel, spora başlaman Harika, menülerin senin için gayet iyi.. cumartesi cısını da lütfen kararında bırak,5 günün emeği bir günde hiç olmasın
@Kajupi
Canım biraz daha fazla katılım bekliyorum senden..en azından menü bildir bana ki neler oluyor bir fikrim olsun
@23Zeyno
Zeynom, bu şekilde kaçamak yapmadan devam et, bu hafta az gitmiş demişsin ama merak etme, geçen haftaların kaçamakları gidiyor aslında, bu şekilde devam edersen verdiğin kilo artacaktır.. kilon fena değil ama 53 altını görsün bu hafta işşallah
@Whiteblacklife
Sabit olman çok iyi, bu hafta bol bol beslendin, waytım iyileştin diye lütfen kuş kadar menü verme sakın, şimdi iyileşmiş olabilirsin ama tekrar etmemesi için iyi beslenmeye devam, haftada 400 gitse yeter bizim için..
@Floweroflife
Kız bu neeeeee!!
Çok kötü bir artı ama toparlayacaksın, anne kucağında yemek yok, iyi oldu bu artı orada sapıtmazsın en azından.. çanlar senin için çalıyor, kritik zamanlardan geçiyorsun kendine gel.
@D3S1R3
Canım her zamanki gibi çok iyi , 100 artı, 200 eksi vs gayet normal, sabitsin kaç haftadır , bu düzeninde devam ettiğin sürece sırtın yere gelmez..
Hafta sonu lütfen iyi geçirelim.
Canınız birşeyi çok çekmişse ok yiyebilirsiniz( ama kararında) ammaaa spor olmadan kaçamak yapmayın lütfen
(Not. Bu yazılanlar sadece koruma gurubu içindir. Kilo vermek isteyenler lütfen dikkate almayın, kilo vermek = sıfır kaçamak, bol sağlıklı yiyecekler)