MaLii
Kasabın Karısı
olabilir mi dersinsanki mi ne
ya bu en güzel olan flo .... sorunun sebebini bilmek ...
sen çözmüşsen ... o kırmızı alarm zor çalar
kırk yılın başı bi sağlıklı beslenmişsin desene
tipini yediğimin miusu
iddalı
olabilir mi dersinsanki mi ne
ya bu en güzel olan flo .... sorunun sebebini bilmek ...
sen çözmüşsen ... o kırmızı alarm zor çalar
kırk yılın başı bi sağlıklı beslenmişsin desene
tipini yediğimin miusu
iddalı
Evet regli gelsin gidecekistersen verirsin biliyorsun ...
bu hafta gider o da
Favorilere attım bileeeeeeeeeeeeeeeSelamlar ....
Hayırlı Cumalar herkese
Güzel tartı bildirimleri gelmiştir inşallah ..gelmedi ise de sorun yok ... Bundan sonra gelecek
Geçmişi okuyaacağım ama önce iki kelam lafım var ...
Gece çok kolum ağrıdı ... Ağrıdan uyuyamadım ..Çoluk çocuk bebek olmasa acilde soluğu alacaktım ... Hala da ağrıyor .. Öğleden sonra dr a gideceğim muhtemelen .
Kalbim daralıyor ...
Çünkü bir öküz gibi yedim ... Doğumdan sonra bana her ne oldu ise (sütümü çoğaltma çabaları özellikle) 71 kilo iken 77 lere çıktım ... Oysa hiç mütevazi olamayacağım , bu işin kitabını yazabilirim .. Sayfalarca makale okuyup vakti zamanında emziren annelere sağlıklı beslenip kilo verebileceklerini , aynı zamanda sütlerini arttırabileceklerini yazan ben ...
Şimdi karbon çukurunda dans ediyorum ...
Neyse ...
Her gün tartıya çıkarım ben ... Şu hafta çıkmadım ... Yani o kadar korktum . Korktuğumda başıma geldi 77-78 derken ...
79.4
Şöyle koca koca yazayım .... Çünkü utanıp sıkılmıyorum ... yedim ..yersem ... 80 de olurum ..90 da...100 de... oldum mu daha önce oldum ???
Ama hayatımdaki yeme düzenini değiştirip , spor yaptığımda 38 yaşında 38 beden hedefi koyan ben ...39 yaşında xs dum , bilenler bilir
Şimdi yeniden başlıyorum .. Ne tesadüfdür ki ...
2016 yılında ... Eylül ayında yanılmıyorsam 78.9 ile sizlerle eski takımda yola başlamıştım bir selam ile ... Kaptanlık ...editörlük derken ... ne çok şey yaşadık beraber ... ne çok şey öğrendik ...
Ben öğrendiklerimi uygulamayı unuttum bi ara o kadar ...
Şimdi yeniden başlıyorum .
Hazır mıyım ?
Evet hazırım .
Öyle kuş kadar beslenmeyeceğim ..bugüne bugün 80 okka kadınım![]()
Ben şu an sadece içimdeki öküzü kesiyorum , etlerini dağıtıyorum fakire fukaraya ... Yani 2 tabak mayonezli soslu makarna değil de , 3 kaşık yeme dönemine giriyorum ....
Baktım gitmiyor böyle.. o zaman bakarız çaresine . Her zaman herkesin metasına göre diyet yapmasını savunmuşumdur .. Veren adamın canını çıkaracağız diye aç bırakmaya ne hacet
Öyle işte ...
İçimi de döktüm ...
Başlıyorum ..........
Özellikle reelde de sık görüştüğüm için , @Mimu88 ve @masumm u kendime hem orti hem morti ilan ediyorummmmmm
Ya Aus geliyor bilesiniz .....
KENDİM DANA GİBİ YERKEN KİMSENİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAYI KENDİME HAD GÖRMÜYORDUM ...
AMA YEMİYORSAMMMMMMMMMAY DAY LERİNİZİ HAZIRLAYIN ..... GELİYORUMMMMMMMMMMMMMMM
HA ...SPOR GRUBUNUZ MU NEYİNİZ VARMIŞ ???![]()
YAZIN ORAYA Bİ AUS BAKEM
Hadi ben geçmişe gider ...
Ha bi de gruplara girmeyeceğim , hükümsüzlerde devam edeceğim
feriştahlar fenaaaaşimdilik birinci miyiz ne
Evet çakılın menü vermesi lazım bu hafta hiç vermedimalim sadece öpeceğim seni
başka söze gerek yok
üzülme kuzucum asma yüzünüüüü
artı olmasa idi belki %1 olurdu
bir de çakılın istese çok daha fazlasını verebileceğini düşünüyorum. menü vermeli ama !
sizin emeklerinize biraz da üyelerin çabası eklenmeli diye düşünüyorum
oy elaaaaaammmm ağlamaaaaaa
kuzucum minnak eksi var 2 adet
e bir de artı
kızlar kaptanın emeği kadar gayret gösterirse bu iş olur. Yoksa olmaz! biraz daha gayret çaba sorumluluk lütfen!!
ne oldu öyle artıııııııı
1 kg artı vardı 200 ü gitmiş gerisi kalmış ha ordaa
yeme sakın üstüne artı ekleme de şu fazlalık gitsin bu hafta fılavır
yıkacak mı ortalığı diyosunferiştahlar fenaaaa
malim sadece öpeceğim seni
başka söze gerek yok
üzülme kuzucum asma yüzünüüüü
artı olmasa idi belki %1 olurdu
bir de çakılın istese çok daha fazlasını verebileceğini düşünüyorum. menü vermeli ama !
sizin emeklerinize biraz da üyelerin çabası eklenmeli diye düşünüyorum
oy elaaaaaammmm ağlamaaaaaa
kuzucum minnak eksi var 2 adet
e bir de artı
kızlar kaptanın emeği kadar gayret gösterirse bu iş olur. Yoksa olmaz! biraz daha gayret çaba sorumluluk lütfen!!
ne oldu öyle artıııııııı
1 kg artı vardı 200 ü gitmiş gerisi kalmış ha ordaa
yeme sakın üstüne artı ekleme de şu fazlalık gitsin bu hafta fılavır
Bende şu an dışardayım anca geçmiş yapıyorum. İlk müsait olduğum anda kilolaları toplayıp liste yapıcam.. bizim takımdan gönüllü varsa yaparsa sevinirim o ayrı..
Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.8
Güncel 68.6
Fark:0.2
Yüzde %0.290
ulan farketmeden herkesin yanına üzgün emoji kondurmuşum daha şimdi farkettim
şimdiiiiiiiiiiiiii benim jetgiller,ananız azcuk konuşacak
2. haftayı geride bıraktık.bu hafta tabi ki şampiyon olamadıkhedefim asla şampiyonluk değil önce bunu söyliyeyim.geçen hafta hippogiller 0.01 lik bi yüzdeyle kaybetti göründü ama bence onlar da kazandılar.özgüvenlerini,sağlıklarını vs vs. bu hafta bu yüzdeyle kazansak bile kaybedenler tarafında olacaktık yine de malaesef
of yaa evde düşünmüştüm,işe gelince yazarım dedim unuttum neler yazacağımı
kaçamaklardan başlayayım.hergün istemiyorum diye bi tarafımı yırttım ama menülerde gene bir sürü kaçamak gördüm.kızlar ben kaptanımdan kaçamak toleransı görmedim ve alışkın değilim.sabah kahvaltıda ekmek + meyve varsa o gün bitter yeme lüksünüz yok. hepsi şeker.bi tane olabilir,küçücük olabilir ama meta onu devamı gelecek şeker olarak depoluyor.diğer yediğiniz poğaça,börek ve baklava konularına girmek bile istemiyorum.
her kaptanın yoğurt yemesi farklıdır.ben -100 gr -200 gr istemiyorum.bi bardak suya,3-5 saat açlığa bakar.bence kalıcı değildir.hastalık olur,regl şişliği olur başım gözüm üstüne ama yok yağmur yağdı,yok anahtarı içerde unuttum,yok domatese zam gelmiş anlamam.kaçamak İS-TE-Mİ-YO-RUM. yerken beni,takımı ve buraya nasıl yazacağınızı hatırlayın.kaçamaktan kastım ekmek değil.perşembe hariç makul miktarda yenilecek tabi ki.cuma cumartesi kahve yanında bi parça bitterinizi de yiyin.ama hafta içi azami dikkat edin.asıl meselemiz nefsimizi terbiye etmek değil mi?
metanız hızlı olsa bile ben burda şerbetli tatlıya,hamur işine göz yumarken diğer arkadaşa ikinci meyve için nasıl höyt diyeyim.kurallar hepimiz için kesin ve nettir.
spor gruplarına zaten miu öpe öpe yazacak eliniz mahkum
haftaya hepinizden %1 istiyorum ki gayet insancıl rakamlar.okuyup beğenen herkesi kabul etmiş sayarım.
@saydin78
@Ecemavi
@leylmira
@Nefs
@Zumrud_u anKa
üzüldüm evetbu neeeeeeeeeeeeeee
ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu kiloda bu da biraz fazla yavaş eksilmek olmuyor mu hippokızdım
a
ha içten nasıl üzüldüysen artık
Başla bence herkes kaçamak yapıyor zatenDun 58.5ti bugun sabit olamadigima uzuldum hem de dun abarti bisey de yememistim..
Gruplari istiyorum ama yarin garanti bi kacamagim var daha once soylemistim o kabulse gireyim yok dersen de farketmez haftaya da girerim hic girmeye de bilirim anacim ben basladim cunku listesiz de veririm
galibasıyıkacak mı ortalığı diyosun
Aus sana özel mesaj atmıştım gelmedi mi?Çok tanımadığın için metanı bilemiyorum ama şu an gördüğüm eksi 900 gayeeeeeet
Haftaya minicik minnacıkta olsa bi eksi görelim gulbe ?
belki biraz sporla ...
eksi 300 falan heee çok değil
mortisiz eksi 900 diyor @Nefs senin bi aylık eksi bildirimin
hepfitciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Menü yaz kelebek ....
ne yiyorsun ne içiyorsun bi haberiz![]()
sadece kilo bildirmek değil ki buranın amacı , bunu en iyi sen bilirsin
bak biz @Mimu88 ve @masumm layız ... kur bi ortilik , geeeeç karşımızaaaaa
eksi 700 senin kilon için şahane bildirim .
üstelik kaçamaklı bir haftan onu da biliyoruz ... demek ciddi anlamda güzel yakan bir metabolizman var .
Buna güvenip dur yiyeyim nasılsa veriyorum dersen , metan bir gün ters köşe yapabilir .
O yüzden dikkatli olmakta fayda var emel ...
ama çokta sıkma , bu yemeye 700 gayet iyi 60 kiloda , çokta 1 kilo vs ... hedeflerin olmasın bence ..
Aus was here
ne diyosunnnnnnnnnn anajetgilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
seni yerimmmmmmm
uyumsuzlara gir miuoy yirim seniiiiiiii
yok sahipsiz olarak kendime grup açtım orada takılacam