Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
şimdiiiiiiiiiiiiii benim jetgiller,ananız azcuk konuşacak :duyuru:

2. haftayı geride bıraktık.bu hafta tabi ki şampiyon olamadık :( hedefim asla şampiyonluk değil önce bunu söyliyeyim.geçen hafta hippogiller 0.01 lik bi yüzdeyle kaybetti göründü ama bence onlar da kazandılar.özgüvenlerini,sağlıklarını vs vs. bu hafta bu yüzdeyle kazansak bile kaybedenler tarafında olacaktık yine de malaesef :(

of yaa evde düşünmüştüm,işe gelince yazarım dedim unuttum neler yazacağımı :panter:

kaçamaklardan başlayayım.hergün istemiyorum diye bi tarafımı yırttım ama menülerde gene bir sürü kaçamak gördüm.kızlar ben kaptanımdan kaçamak toleransı görmedim ve alışkın değilim.sabah kahvaltıda ekmek + meyve varsa o gün bitter yeme lüksünüz yok. hepsi şeker.bi tane olabilir,küçücük olabilir ama meta onu devamı gelecek şeker olarak depoluyor.diğer yediğiniz poğaça,börek ve baklava konularına girmek bile istemiyorum.

her kaptanın yoğurt yemesi farklıdır.ben -100 gr -200 gr istemiyorum.bi bardak suya,3-5 saat açlığa bakar.bence kalıcı değildir.hastalık olur,regl şişliği olur başım gözüm üstüne ama yok yağmur yağdı,yok anahtarı içerde unuttum,yok domatese zam gelmiş anlamam.kaçamak İS-TE-Mİ-YO-RUM. yerken beni,takımı ve buraya nasıl yazacağınızı hatırlayın.kaçamaktan kastım ekmek değil.perşembe hariç makul miktarda yenilecek tabi ki.cuma cumartesi kahve yanında bi parça bitterinizi de yiyin.ama hafta içi azami dikkat edin.asıl meselemiz nefsimizi terbiye etmek değil mi?
metanız hızlı olsa bile ben burda şerbetli tatlıya,hamur işine göz yumarken diğer arkadaşa ikinci meyve için nasıl höyt diyeyim.kurallar hepimiz için kesin ve nettir.

spor gruplarına zaten miu öpe öpe yazacak eliniz mahkum :haha:

haftaya hepinizden %1 istiyorum ki gayet insancıl rakamlar.okuyup beğenen herkesi kabul etmiş sayarım.:sarisin:

@saydin78
@Ecemavi
@leylmira
@Nefs
@Zumrud_u anKa

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Selamlar ....:bengeldim::bengeldim:

Hayırlı Cumalar herkese :kaalp::kalp::kaalp:

Güzel tartı bildirimleri gelmiştir inşallah ..gelmedi ise de sorun yok ... Bundan sonra gelecek :para:

Geçmişi okuyaacağım ama önce iki kelam lafım var ...

Gece çok kolum ağrıdı ... Ağrıdan uyuyamadım ..Çoluk çocuk bebek olmasa acilde soluğu alacaktım ... Hala da ağrıyor .. Öğleden sonra dr a gideceğim muhtemelen .

Kalbim daralıyor ...

Çünkü bir öküz gibi yedim ... Doğumdan sonra bana her ne oldu ise (sütümü çoğaltma çabaları özellikle) 71 kilo iken 77 lere çıktım ... Oysa hiç mütevazi olamayacağım , bu işin kitabını yazabilirim .. Sayfalarca makale okuyup vakti zamanında emziren annelere sağlıklı beslenip kilo verebileceklerini , aynı zamanda sütlerini arttırabileceklerini yazan ben ...
Şimdi karbon çukurunda dans ediyorum ...

Neyse ...

Her gün tartıya çıkarım ben ... Şu hafta çıkmadım ... Yani o kadar korktum . Korktuğumda başıma geldi 77-78 derken ...

79.4

Şöyle koca koca yazayım .... Çünkü utanıp sıkılmıyorum ... yedim ..yersem ... 80 de olurum ..90 da...100 de... oldum mu daha önce oldum ???

Ama hayatımdaki yeme düzenini değiştirip , spor yaptığımda 38 yaşında 38 beden hedefi koyan ben ...39 yaşında xs dum , bilenler bilir :ajan::ajan:

Şimdi yeniden başlıyorum .. Ne tesadüfdür ki ...

2016 yılında ... Eylül ayında yanılmıyorsam 78.9 ile sizlerle eski takımda yola başlamıştım bir selam ile ... Kaptanlık ...editörlük derken ... ne çok şey yaşadık beraber ... ne çok şey öğrendik ...
Ben öğrendiklerimi uygulamayı unuttum bi ara o kadar ...
Şimdi yeniden başlıyorum .:teyzos::teyzos::teyzos:

Hazır mıyım ?:zipla:
Evet hazırım .:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

Öyle kuş kadar beslenmeyeceğim ..bugüne bugün 80 okka kadınım :bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:

Ben şu an sadece içimdeki öküzü kesiyorum , etlerini dağıtıyorum fakire fukaraya ... Yani 2 tabak mayonezli soslu makarna değil de , 3 kaşık yeme dönemine giriyorum ....

Baktım gitmiyor böyle.. o zaman bakarız çaresine . Her zaman herkesin metasına göre diyet yapmasını savunmuşumdur .. Veren adamın canını çıkaracağız diye aç bırakmaya ne hacet :miyagi::mor::miyagi:

Öyle işte ...

İçimi de döktüm ...

Başlıyorum ..........

Özellikle reelde de sık görüştüğüm için , @Mimu88 ve @masumm u kendime hem orti hem morti ilan ediyorummmmmm :danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz:

Ya Aus geliyor bilesiniz .....:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

KENDİM DANA GİBİ YERKEN KİMSENİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAYI KENDİME HAD GÖRMÜYORDUM ...
AMA YEMİYORSAMMMMMMMM :heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help: MAY DAY LERİNİZİ HAZIRLAYIN ..... GELİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

HA ...SPOR GRUBUNUZ MU NEYİNİZ VARMIŞ ??? :rujsigara::rujsigara::rujsigara::rujsigara:

YAZIN ORAYA Bİ AUS BAKEM :nededintatlim:

Hadi ben geçmişe gider ...

Ha bi de gruplara girmeyeceğim , hükümsüzlerde devam edeceğim :kaalp:
Favorilere attım bileeeeeeeeeeeeeee:huri:

AUS DİYETE BAŞLIYORUM DEDİYSE O İŞ BİTMİŞTİR

veeeeeeeeeeeeee

UZUN ZAMANDIR BU YAZINI BEKLİYORDUM AUSUM
ÇOK AMA ÇOK ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLU OLDUMMMMMMMMMMMMMM:zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:

Rakama takılmıyorum bile ki o senin için basit .. iner gider elinin kiri biliyorum:mutluyum::mor::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
malim sadece öpeceğim seni
başka söze gerek yok :mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

üzülme kuzucum asma yüzünüüüü

artı olmasa idi belki %1 olurdu
bir de çakılın istese çok daha fazlasını verebileceğini düşünüyorum. menü vermeli ama !

sizin emeklerinize biraz da üyelerin çabası eklenmeli diye düşünüyorum:sinirli:

oy elaaaaaammmm ağlamaaaaaa

kuzucum minnak eksi var 2 adet
e bir de artı :hayir:

kızlar kaptanın emeği kadar gayret gösterirse bu iş olur. Yoksa olmaz! biraz daha gayret çaba sorumluluk lütfen!!

ne oldu öyle artıııııııı
1 kg artı vardı 200 ü gitmiş gerisi kalmış ha ordaa
yeme sakın üstüne artı ekleme de şu fazlalık gitsin bu hafta fılavır
Evet çakılın menü vermesi lazım bu hafta hiç vermedi:eskrim:
kaçırılınca kaçamak yapınca menü verilmiyo muydu :ates:
sadece çakıl için değil herkes için geçerli.meü verilmezse nasıl kontrol edicez gidişatı.
ben de menü vereceğim bugün itibarıyla artık.imam cemaat hesabı oluyo çünkü:cirla:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
malim sadece öpeceğim seni
başka söze gerek yok :mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis::mavis:

üzülme kuzucum asma yüzünüüüü

artı olmasa idi belki %1 olurdu
bir de çakılın istese çok daha fazlasını verebileceğini düşünüyorum. menü vermeli ama !

sizin emeklerinize biraz da üyelerin çabası eklenmeli diye düşünüyorum:sinirli:

oy elaaaaaammmm ağlamaaaaaa

kuzucum minnak eksi var 2 adet
e bir de artı :hayir:

kızlar kaptanın emeği kadar gayret gösterirse bu iş olur. Yoksa olmaz! biraz daha gayret çaba sorumluluk lütfen!!

ne oldu öyle artıııııııı
1 kg artı vardı 200 ü gitmiş gerisi kalmış ha ordaa
yeme sakın üstüne artı ekleme de şu fazlalık gitsin bu hafta fılavır

Tamam kuzum, of evde olaydım tam gaz spor diyet her hafta 500-600 gönderir 50 bile olurdum çok gözüm korktu çünkü
Bir günde +1 düştü kucağıma Nur topu gibi, ertesi gün sabah 54.6 gördüm krize girdim resmen
:aglak:
Tartım da olmayacak, kilo alıp verdiğimi göremeyeceğim
:eyvah:
Pis artı, bombe gibi düştü ocağıma tam yol öncesi
:sopa:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Feristahlar

igdedali
Hepfit (55.9/55.0/0.9/%1.61)
Bonus(96/96.7/+0.7/-%0.73)
Cileklidonut(70.1/68.9/1.2/% 1.71)
Ahu060812(78.1/77.5/0.6/%0.77)
Kelebekolacam(76.4/76/0.4/%0.52)

@Ausencia_ kaptan @igdedali kaptanım rahatsızdı. Onun kilosu eksik, @begüm75 de bu hafta girecek takıma sanırım ama kilo bildirimini bulamadim, liste şimdilik böyle.

@igdedali kaptanım kolaylık olsun diye liste yukarda :kalp:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Bende şu an dışardayım anca geçmiş yapıyorum. İlk müsait olduğum anda kilolaları toplayıp liste yapıcam.. bizim takımdan gönüllü varsa yaparsa sevinirim o ayrı..

Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.8
Güncel 68.6
Fark:0.2
Yüzde %0.290

bu neeeeeeeeeeeeeee
ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şu kiloda bu da biraz fazla yavaş eksilmek olmuyor mu hippo :hayir::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum::duymuyorum:kızdım

ulan farketmeden herkesin yanına üzgün emoji kondurmuşum daha şimdi farkettimhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:ahahaha içten nasıl üzüldüysen artık

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
şimdiiiiiiiiiiiiii benim jetgiller,ananız azcuk konuşacak :duyuru:

2. haftayı geride bıraktık.bu hafta tabi ki şampiyon olamadık :( hedefim asla şampiyonluk değil önce bunu söyliyeyim.geçen hafta hippogiller 0.01 lik bi yüzdeyle kaybetti göründü ama bence onlar da kazandılar.özgüvenlerini,sağlıklarını vs vs. bu hafta bu yüzdeyle kazansak bile kaybedenler tarafında olacaktık yine de malaesef :(

of yaa evde düşünmüştüm,işe gelince yazarım dedim unuttum neler yazacağımı :panter:

kaçamaklardan başlayayım.hergün istemiyorum diye bi tarafımı yırttım ama menülerde gene bir sürü kaçamak gördüm.kızlar ben kaptanımdan kaçamak toleransı görmedim ve alışkın değilim.sabah kahvaltıda ekmek + meyve varsa o gün bitter yeme lüksünüz yok. hepsi şeker.bi tane olabilir,küçücük olabilir ama meta onu devamı gelecek şeker olarak depoluyor.diğer yediğiniz poğaça,börek ve baklava konularına girmek bile istemiyorum.

her kaptanın yoğurt yemesi farklıdır.ben -100 gr -200 gr istemiyorum.bi bardak suya,3-5 saat açlığa bakar.bence kalıcı değildir.hastalık olur,regl şişliği olur başım gözüm üstüne ama yok yağmur yağdı,yok anahtarı içerde unuttum,yok domatese zam gelmiş anlamam.kaçamak İS-TE-Mİ-YO-RUM. yerken beni,takımı ve buraya nasıl yazacağınızı hatırlayın.kaçamaktan kastım ekmek değil.perşembe hariç makul miktarda yenilecek tabi ki.cuma cumartesi kahve yanında bi parça bitterinizi de yiyin.ama hafta içi azami dikkat edin.asıl meselemiz nefsimizi terbiye etmek değil mi?
metanız hızlı olsa bile ben burda şerbetli tatlıya,hamur işine göz yumarken diğer arkadaşa ikinci meyve için nasıl höyt diyeyim.kurallar hepimiz için kesin ve nettir.

spor gruplarına zaten miu öpe öpe yazacak eliniz mahkum :haha:

haftaya hepinizden %1 istiyorum ki gayet insancıl rakamlar.okuyup beğenen herkesi kabul etmiş sayarım.:sarisin:

@saydin78
@Ecemavi
@leylmira
@Nefs
@Zumrud_u anKa
:tatlim::tatlim:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Dun 58.5ti bugun sabit olamadigima uzuldum hem de dun abarti bisey de yememistim..

Gruplari istiyorum ama yarin garanti bi kacamagim var daha once soylemistim o kabulse gireyim yok dersen de farketmez haftaya da girerim hic girmeye de bilirim anacim ben basladim cunku listesiz de veririm:marilyn:
Başla bence herkes kaçamak yapıyor zaten

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Çok tanımadığın için metanı bilemiyorum ama şu an gördüğüm eksi 900 gayeeeeeet :mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum:

Haftaya minicik minnacıkta olsa bi eksi görelim gulbe ?
belki biraz sporla ...
eksi 300 falan heee çok değil :mavis:

hahahanimishahahanimishahahanimis mortisiz eksi 900 diyor @Nefs senin bi aylık eksi bildirimin :krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz:

hepfitciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :hopp::hopp::hopp::hopp:

Menü yaz kelebek ....

ne yiyorsun ne içiyorsun bi haberiz :silakonda:

sadece kilo bildirmek değil ki buranın amacı , bunu en iyi sen bilirsin

bak biz @Mimu88 ve @masumm layız ... kur bi ortilik , geeeeç karşımızaaaaa:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

:kaalp::kalp::kaalp:

eksi 700 senin kilon için şahane bildirim .
üstelik kaçamaklı bir haftan onu da biliyoruz ... demek ciddi anlamda güzel yakan bir metabolizman var .
Buna güvenip dur yiyeyim nasılsa veriyorum dersen , metan bir gün ters köşe yapabilir .
O yüzden dikkatli olmakta fayda var emel ...

ama çokta sıkma , bu yemeye 700 gayet iyi 60 kiloda , çokta 1 kilo vs ... hedeflerin olmasın bence ..

Aus was here:silakonda:

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

ne diyosunnnnnnnnnn anajetgilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:
Aus sana özel mesaj atmıştım gelmedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar