Yaşasın açlıkAçım hemide çok
Buralardayım çileğim. Sancı çekiyorum daha. Kadın olmak ne zor...Benim güzel kaptanım nerelerdesin@igdedali
Eşime sorim bakim burda ne kadar acaba??Dometes muhabbetine körfezin bağrından selam olsun .
Çeri 7.5
Bahçe domates 4.5
Buraya gelin hepinizzz
Ne güzel menü beeemenümü yazayım hala iş yerindeyim
08:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
domates
salatalık
6 tane yeşil zeytin
12:30
arkadaşın evine gittim çay yanı bissürü cıs vardı. ben;
2 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
domates-salatalık
yedim.
15:30
sütlü neskafe
1 mandalina
18:30 da yicem
mantarlı tavuk kavurma 1 tabak
yürüyüş 1,5 saat
su 2 litre olmuş,daha da içerim
@igdedali
Beğendin di mi yulaflı kahvaltıyı? Çok güzel kurtarıcı. Yoğurtla da deneyen var onu ama ben pek sevemedim. Süt hafif tatlı ya daha hoşuma gidiyor.Menü timeeee
Sabah 10.00
Küçük bir kase dün yaptığım yulaflı sütlü gevrekimsi bişeyDershanede bi köşede nam nam nam yedim
Öğlen 14.00
Üç yemek kaşığı ıspanak, yoğurtla beraber
Bir ısırık peynir, çok canım çekti
Akşam 17.45
Bir salatalık
Azcık maydanoz
Beş badem
saat şu an 18.55 bir fincan yeşil çay içiyorum sugar-free)))))))
Su 2 litre daha içiyorum, 1 litre de limonlu su
Spor sabah dershaneye giderken aç karnına bisiklet sürdüm yarım saat, aynı şekilde 13.20 de çıkıyorum öğle yemeği vakti yine aç karnına yarım saat eve kadar bisiklet sürdüm
@igdedali
Benim annemlerin domatesini bu yil tırtıllar bastı. Çok az oldu o yüzden. Ama.cok.sukur evlere yetti. Salça da 5 kilo varDomatese böcek falan mı geldi bu sene acaba? Salça fiyatı da almış başını gitmiş...
Yaşasın açlık
Canım ilaç alıyor musun bu zamanlarda..Buralardayım çileğim. Sancı çekiyorum daha. Kadın olmak ne zor...
Accık keyifsizim bu sebeple
çeri 14,50Dometes muhabbetine körfezin bağrından selam olsun .
Çeri 7.5
Bahçe domates 4.5
Buraya gelin hepinizzz
Dolar yüzünden böyle fiyat ayni 4500 usdÇakıl 30.000 çok değil mi kuzum tüp bebek için?
Başka bir yere daha gitsen,başla bir görüş daha aldan bence en iyisi olur.
Soracağım 2 doktora daha gidecegim ameliyattan vazgeçmek uzereyimAynen @Çakıl80 kuzum bunda başka iş avr tüp 6.000 10.000 civarında değişiyor 30 bin ne parası için demiyorum bebeğim nolur yanlış anlama ama para tuzağı biçip kesmesin ler insanları benimde arkadaşım burda Bi yerde özelde Dr patron sürekli operasyon yazın tahlil yapın diyormuş araştırılmalı kuzı
Ben de öyle düşünmeye başladım 2 doktora daha gidecegim bakalım onlar ne diyecekBen yerinde olsaydım(tamamen şahsi görüşüm) tüp bebek denerdim. Ama yine söylüyorum 30.000 çok geldi bana
Onları da denerim bi araştırım bakalım.neler diyecekler 15 günüm varÖzel sigortalı olsan bile devlet hastanesi kuzum gerçekten sağlam proflari var 30 bin TL çok pahalı kaç arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı inan ki hepsi memnun kaldı zaten bir kere randevu alıp gittiğinde devamlı hasta olarak kabul edilirse ekstra randevu almıyorsun doktor randevu veriyor ona göre gidiyorsun
Araştıracağım yarın sabah arayacağım ne olacak nasıl olacakAyyy çakıl kararı sen ver ama ben olsam ikinci bi dr a giderim. Sanki tüp bebek daha mantıklı madem hamilelikte zarar vermeyecek o kist. Bi de hakketen niye devletten rapor çıkartmıyorsun. Tüp bebek için devletten iki kez rapor çıkarıp ilaçların bi kısmını devlete odetebiliyorsun