Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Inşallah canim hakkımda hayırlısı olur inşallahÇakıl Allah sifa versin inşallah kolaylıklar versin..
Vardır bir hayır mutlaka bu yaşadığın süreçte
Inşallah canim hakkımda hayırlısı olur inşallahÇakıl Allah sifa versin inşallah kolaylıklar versin..
Vardır bir hayır mutlaka bu yaşadığın süreçte
Bence en iyisi başka görüşler de al, daha iyi karar verirsin.. belki ameliyat kesin derler, en azından aklında kalmaz..Ben de öyle düşünmeye başladım 2 doktora daha gidecegim bakalım onlar ne diyecek
Bebek düşmezse sıkıntı yok o düşüğe neden olabilir diye düşünüyor ama bakalım ne diyeceklerCanım çok geçmiş olsun. Birkaç doktora daha git. Gebeliği etkilemeyckse bu kistler ki genelde hamilelikte çok büyümzlermş sanrm.
Önce gebe kal hayırlısyla 9 aya tamamlarsan sezeryan olursn o kistleri de o vakit hallederler belki. Böyle bi seçenek sunsan doktr risk olarak ne der acaba?
Gitcem.canim 2 doktora daha bakalım hepsi ne derse ona gore hareket edeceğim ama şuan ameliyattan uzaklaşıyorum gitgideMenu
Sahur
Smoothie (sut, hurma, ceviz, corekotu, nane, zencefil, zerdecal, bal-polen-propolis karisimi)
İftar
Yayla corbasi
İspanak kavurma
Siyah uzum
Su:1 L simdilik
Egzersiz yok.
@Floweroflife
Oyle diyorsan, beklemeye devam edelim madem
Ucret cok fazla canisi. Tup bebek icin de, kist operasyonu icin de. Ayrica hangi mudahalenin daha uygun olacagi yonunde bir dr gorusu daha almalisin bence.
Rabbim feraha cikartsin insallah. Kosusturuyorum ben, cok yorgunum. Bu mesaji bitirip uyuyacagim
Cok sukur
+1
Ayni ben
Asgari ucretle yasayanlarin Allah yardimcisi olsun. Alim gucu cok dustu...
Vurun beni bugün 1 kilo bile yoktu domates 8.95 verdim 5 tane domatese salca 8 TL dolmalık biber 8 TL kabak 5 TL patlıcan 7 TL üzüm 9 TL yağ 38 TL çay 35 TL 400 Gr mantar 7 TL şahane demi şahane tavuk fileto aldım bugün bir kilo 27 TLDometes muhabbetine körfezin bağrından selam olsun .
Çeri 7.5
Bahçe domates 4.5
Buraya gelin hepinizzz
ne ki o ilaç nefsim ?Canım ilaç alıyor musun bu zamanlarda..
Bi ilaç var çok iyi geliyoorr
çeri 14,50
normal domates 7,90
Vurun beni bugün 1 kilo bile yoktu domates 8.95 verdim 5 tane domatese salca 8 TL dolmalık biber 8 TL kabak 5 TL patlıcan 7 TL üzüm 9 TL yağ 38 TL çay 35 TL 400 Gr mantar 7 TL şahane demi şahane tavuk fileto aldım bugün bir kilo 27 TL
Ya eve gelince bir ağırlık çöküyor yemek yemeye iştahım da kalmıyor yapmaya halim de... Bugünlük geçiştirdim bakalım yarın nasıl olacak... Ispanak yoğurtsuz düşünemiyorum çok üzüldüümNe güzel menü beee
Spor vaar cıss coss savuşturulmuş
Su mikemmel... Daha nolsun
Beğendin di mi yulaflı kahvaltıyı? Çok güzel kurtarıcı. Yoğurtla da deneyen var onu ama ben pek sevemedim. Süt hafif tatlı ya daha hoşuma gidiyor.
Ispanakla birlikte yoğurt önerilmiyor. Demir emilimini azalttığı için. Akşam yemeğine koca salata yapsan ya. Şöyle lorlu, tavuklu filan... Geçiştirme ders de çalışıyorsun hem
Yemekleri de doyana kadan ye yahu çilek... Kaşık hesabı yapmana gerek yok
Fit devlet yönlendirmiyor İstanbul da da çoğu özel hastanede özel Yok bir tane bulduk ki bize çok yakın değil o da dahiliye sonrası yine endokrin dedi 3 ayrı dahiliyeci sonucu şu an 100 mg ilaç alıyorumKızbunu mu soruyon?
Endokrinci bul diye koydum onu
Özelden yazayim canim.ne ki o ilaç nefsim ?
Aynen efendim. Çok karşıyız hem de
Domateslere hastalık gelmiş flom köyde bile domates yiyemedik doğru düzgün hep lekeli kurtlu kimsede domates yok herkes tarlalari bozuyodu .Domatese böcek falan mı geldi bu sene acaba? Salça fiyatı da almış başını gitmiş...
Çerisine krem peynir bandığım
Çeri yollayam malimm sana
Rabbim ödeme kolaylığı versin hepimize.
Cakilim hayırlısıyla inşallah herşey gönlünce sonuçlanır. Benim çok samimi arkadasm yaptırdı ilaçlar hariç 10000 tl , ilaclarida uygun geldi kardeşi eczanede çalıştığı için . O diyarbakırda yaptırdı ama malesef tutmadi .. Bi kaç yeri araştır istersen kuzumTüp bebek yaparsam düşme ihtimali %50 ama düşmeme ihtimali de %50 hamileliğimde sancim olabilirmis kasların içinde olduğu için. Ameliyat olursam ve komplikasyon olursa rahmin delinme durumu var ki bu felaket demek kaslara gömülmüş ve büyük 3 ayrı ameliyat şeklinde lapraskopi ile olacakmis. Herşey yolunda olursa hamileliğim rahat olacak. Bide 7 tane yumurta gördü bu iyi bisi mi o kısmı anlamadim bi de tüp bebeği 2 tane koyacaklar o da gözümü korkuttu