Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Canım çok geçmiş olsun. Birkaç doktora daha git. Gebeliği etkilemeyckse bu kistler ki genelde hamilelikte çok büyümzlermş sanrm.
Önce gebe kal hayırlısyla 9 aya tamamlarsan sezeryan olursn o kistleri de o vakit hallederler belki. Böyle bi seçenek sunsan doktr risk olarak ne der acaba?
Bebek düşmezse sıkıntı yok o düşüğe neden olabilir diye düşünüyor ama bakalım ne diyecekler

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Menu
Sahur
Smoothie (sut, hurma, ceviz, corekotu, nane, zencefil, zerdecal, bal-polen-propolis karisimi)

İftar
Yayla corbasi
İspanak kavurma

Siyah uzum

Su:1 L simdilik
Egzersiz yok.

@Floweroflife

Oyle diyorsan, beklemeye devam edelim madem:cufcuf:

Ucret cok fazla canisi. Tup bebek icin de, kist operasyonu icin de. Ayrica hangi mudahalenin daha uygun olacagi yonunde bir dr gorusu daha almalisin bence.

Rabbim feraha cikartsin insallah. Kosusturuyorum ben, cok yorgunum. Bu mesaji bitirip uyuyacagim:cilgin:

Cok sukur:kalp:

+1 :teyzos::teyzos::teyzos:

Ayni ben:zipla:

Asgari ucretle yasayanlarin Allah yardimcisi olsun. Alim gucu cok dustu...
Gitcem.canim 2 doktora daha bakalım hepsi ne derse ona gore hareket edeceğim ama şuan ameliyattan uzaklaşıyorum gitgide

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Dometes muhabbetine körfezin bağrından selam olsun .

Çeri 7.5
Bahçe domates 4.5

Buraya gelin hepinizzz :kanka:
Vurun beni bugün 1 kilo bile yoktu domates 8.95 verdim 5 tane domatese salca 8 TL dolmalık biber 8 TL kabak 5 TL patlıcan 7 TL üzüm 9 TL yağ 38 TL çay 35 TL 400 Gr mantar 7 TL şahane demi şahane tavuk fileto aldım bugün bir kilo 27 TL :aglak::aglak::521:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Ne güzel menü beee:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
Spor vaar cıss coss savuşturulmuş
Su mikemmel... Daha nolsun:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Beğendin di mi yulaflı kahvaltıyı? Çok güzel kurtarıcı. Yoğurtla da deneyen var onu ama ben pek sevemedim. Süt hafif tatlı ya daha hoşuma gidiyor.
Ispanakla birlikte yoğurt önerilmiyor. Demir emilimini azalttığı için. Akşam yemeğine koca salata yapsan ya. Şöyle lorlu, tavuklu filan... Geçiştirme ders de çalışıyorsun hem:asikk:
Yemekleri de doyana kadan ye yahu çilek... Kaşık hesabı yapmana gerek yok:panter:
Ya eve gelince bir ağırlık çöküyor yemek yemeye iştahım da kalmıyor yapmaya halim de... Bugünlük geçiştirdim bakalım yarın nasıl olacak... Ispanak yoğurtsuz düşünemiyorum çok üzüldüüm :aglak:
Vee evet yulafa bayıldım muzla zaten mis gibi kokuyor ve gayet de doyuruyor çok güzel fikir teşekkür ederim :asikk::asikk::asikk:

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Çok gelemedim bugun malum annemde son gunum evime dönüyorum yarin inşallahh .herkes iyidir inşallah dumduk daldim öylece ...
Menumu de vereyim hemen gelmişken:
11: 1 haşlanmış yumurta
Kavurmali menemen
Peynir zeytin
14.0:1 armut
16: 1 buçuk haşlanmış yumurta
19: haşlama kemikli et
Yarin kase yoğurt
Su : 2
Spor : malesef bugün yürüyüşüm yok :(
@hippotalamus

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Tüp bebek yaparsam düşme ihtimali %50 ama düşmeme ihtimali de %50 hamileliğimde sancim olabilirmis kasların içinde olduğu için. Ameliyat olursam ve komplikasyon olursa rahmin delinme durumu var ki bu felaket demek kaslara gömülmüş ve büyük 3 ayrı ameliyat şeklinde lapraskopi ile olacakmis. Herşey yolunda olursa hamileliğim rahat olacak. Bide 7 tane yumurta gördü bu iyi bisi mi o kısmı anlamadim bi de tüp bebeği 2 tane koyacaklar o da gözümü korkuttu
Cakilim hayırlısıyla inşallah herşey gönlünce sonuçlanır. Benim çok samimi arkadasm yaptırdı ilaçlar hariç 10000 tl , ilaclarida uygun geldi kardeşi eczanede çalıştığı için . O diyarbakırda yaptırdı ama malesef tutmadi .. Bi kaç yeri araştır istersen kuzum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar