Whiteblacklife
JETGİLLER
İnşallah kuzumRahatlarsın canım vaytım

iyileşiyordum ama bugün ki yağmur üstüne esen rüzgar ve montunu evde unutan bendenizle inşallah daha da fenalasmam yağmur içime işledi rüzgarla beraber kombo yaptiBen de öperim ki
İyileştin mi biraz?
Kuzum kim verdi bu listeyi, diyetisyen mi?Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurtaSınırsız domates, salatalık, maydanoz1 dilim beyaz peynir5 adet zeytin1 fincan şekersiz kahve veya çay1 dilim ekmek
Öğle yemeği
1 büyük bardak limonlu su1 büyük kase az yağlı yeşil salata1 büyük tabak zeytinyağlı sebze yemeği3 yemek kaşığı bulgur pilavı3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği
1 büyük su bardağı limonlu su1 kase mercimek çorbası1 tabak etli sebze yemeği veya ızgara tavuk eti1 büyük kase çoban salata
kızlar örnek liste yarın itibariyle buna başlıyorum size yazamayınca ne yiyeceğimi bilemedim
Bende sandım ki bugünkü menüsüKuzum kim verdi bu listeyi, diyetisyen mi?
Ben de görünce şok oldumOha bizden bile pahalı
Burda 60 cent- 0.99 cent arası değişiyor
Domates la bu, bahçesi olanlar tarıma başlasın, ciddiyim, bizimkiler hobi için senelerdir ekerler, dalından domates gibisi yok
Çok çok ufak bı sebep ama dolmuş bardak misaliyim damla kaldırmıyor işte taşıyorum olan yine bana oluyor oyyy sarılman opmen yeter beee
Kahvaltı şahane, etli ekmek hem akşam öğününe denk gelmiş hem de eminim doyurmamıştırmenü bildiriyim
sabah aç karna limonlu su
1 yumurta
salatalık domates
peynir zeytin
marul maydanoz yeşil çay
akşam 2 dilim etli ekmek salata
su 2 lt devmı var
spor yok
@Elalis @Portakal Sulu Ordek
evet ama başkasına vermiş haftada 1 kg hedef ayda en fazla 4 kgKuzum kim verdi bu listeyi, diyetisyen mi?
Yok onu vermiş.Bende sandım ki bugünkü menüsü
AaaayyyyyyHataydayım cnm ben.. çok yakınızzbi gün geliriz inş
Gittim kayıt oldum ama başlamamışlar onşar arıycak. Birde eğitici yokmuş kendin yapıyomuşsun malzemeler var..Kahvaltı şahane, etli ekmek hem akşam öğününe denk gelmiş hem de eminim doyurmamıştır
Çarşamba ve perşembe karbondan uzak duruyoruz balım. Özellikle akşam öğününde. Bide saatleri yazmamışsın.
Su çok güzel.
Spor için de pilatesi soracaktın kuzum ne oldu o?
Bilemedim balım ya, herkesin bünyesi farklı tepki verir. Ben böyle beslensem kilo alırım net. Soralım kaptanlarımıza. Sen menüye onları da etiketleyiver kuzumevet ama başkasına vermiş haftada 1 kg hedef ayda en fazla 4 kg
Şaka mı? Kendi kendine ne yapabilirsin ki?Gittim kayıt oldum ama başlamamışlar onşar arıycak. Birde eğitici yokmuş kendin yapıyomuşsun malzemeler var..
Evet öyleymiş gerçek olsaydı senin tansiyon cikardiYok onu vermiş.
belediye işte bir hayır yaptınız bide hoca koyun bari demi hatta çocukların başınada bir ablaŞaka mı? Kendi kendine ne yapabilirsin ki?
Hastayım sinirliyim ofkeliyim birine daldım sabah sabah öyle işte ütü yap
Sonra kahvalti sofrasını topla yatakları topla evi topla çocukları giydir okula götür gelirken market gör eve gel aldıklarını yerleştir yemek yap sonra sinirden kahvaltı yapmadığım için kendime tekrar kahvaltı hazırla onu ye kaldır
Evi sil supur ara da emzirme bez değiştirme yap
Sonra bı bak çocuğun okul saati gelmiş geçmiş geç kaldım diye panikten acele çok evden montunu evde unutmuşum üstüne sıkı bir yağmur ye sırılsıklam ol bu hastalığın üstüne küfrede kyfrede eve gel çocuklara sofra kur onu kaldır mutfağı tekrar şupur sıl şimdi bı kahve içmeye birazda sizi ozledigim için ayakta dikilip kahve içip burayı okuyorum çünkü oturduğum an iki çocuk tepeme biniyor kahve bitince wcleri yıkayıp dış alacagim sonra koca olacak şahsiyet gelecek ona sofra kur topla makina at arada çamaşır asacağım inşallah 1 makina çamaşırı toplayacağım sonra o şahsiyete kahve hazırlayacağım rabbim nasip ederse duş alıp bacaklarımin derdine ağlayacağım
Bir dokun bin ahh işit bugün benden en iyisi susayim ben