Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Kahvaltı

2 adet haşlanmış yumurtaSınırsız domates, salatalık, maydanoz1 dilim beyaz peynir5 adet zeytin1 fincan şekersiz kahve veya çay1 dilim ekmek

Öğle yemeği
1 büyük bardak limonlu su1 büyük kase az yağlı yeşil salata1 büyük tabak zeytinyağlı sebze yemeği3 yemek kaşığı bulgur pilavı3 yemek kaşığı yoğurt

Akşam yemeği
1 büyük su bardağı limonlu su1 kase mercimek çorbası1 tabak etli sebze yemeği veya ızgara tavuk eti1 büyük kase çoban salata

kızlar örnek liste yarın itibariyle buna başlıyorum size yazamayınca ne yiyeceğimi bilemedim

@Elalis @hippotalamus @Whiteblacklife @igdedali @Miu @Ausencia_

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kahvaltı

2 adet haşlanmış yumurtaSınırsız domates, salatalık, maydanoz1 dilim beyaz peynir5 adet zeytin1 fincan şekersiz kahve veya çay1 dilim ekmek

Öğle yemeği
1 büyük bardak limonlu su1 büyük kase az yağlı yeşil salata1 büyük tabak zeytinyağlı sebze yemeği3 yemek kaşığı bulgur pilavı3 yemek kaşığı yoğurt

Akşam yemeği
1 büyük su bardağı limonlu su1 kase mercimek çorbası1 tabak etli sebze yemeği veya ızgara tavuk eti1 büyük kase çoban salata

kızlar örnek liste yarın itibariyle buna başlıyorum size yazamayınca ne yiyeceğimi bilemedim
Kuzum kim verdi bu listeyi, diyetisyen mi?

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Oha bizden bile pahalı
Burda 60 cent- 0.99 cent arası değişiyor
Domates la bu, bahçesi olanlar tarıma başlasın, ciddiyim, bizimkiler hobi için senelerdir ekerler, dalından domates gibisi yok
Ben de görünce şok oldum:aglak:
IMG-20180926-WA0005.jpg

Bu normal domates

IMG-20180926-WA0006.jpg

Kiraz domates 10 lira
Kabak bile 5 lira
Şok olunca foto çektiydim :capkinbito:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
menü bildiriyim

sabah aç karna limonlu su
1 yumurta
salatalık domates
peynir zeytin
marul maydanoz yeşil çay

akşam 2 dilim etli ekmek salata

su 2 lt devmı var
spor yok

@Elalis @Portakal Sulu Ordek
Kahvaltı şahane, etli ekmek hem akşam öğününe denk gelmiş hem de eminim doyurmamıştır :(

Çarşamba ve perşembe karbondan uzak duruyoruz balım. Özellikle akşam öğününde. Bide saatleri yazmamışsın.

Su çok güzel.
Spor için de pilatesi soracaktın kuzum ne oldu o?

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Kahvaltı şahane, etli ekmek hem akşam öğününe denk gelmiş hem de eminim doyurmamıştır :(

Çarşamba ve perşembe karbondan uzak duruyoruz balım. Özellikle akşam öğününde. Bide saatleri yazmamışsın.

Su çok güzel.
Spor için de pilatesi soracaktın kuzum ne oldu o?
Gittim kayıt oldum ama başlamamışlar onşar arıycak. Birde eğitici yokmuş kendin yapıyomuşsun malzemeler var..

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Hastayım sinirliyim ofkeliyim birine daldım sabah sabah öyle işte ütü yap
Sonra kahvalti sofrasını topla yatakları topla evi topla çocukları giydir okula götür gelirken market gör eve gel aldıklarını yerleştir yemek yap sonra sinirden kahvaltı yapmadığım için kendime tekrar kahvaltı hazırla onu ye kaldır
Evi sil supur ara da emzirme bez değiştirme yap
Sonra bı bak çocuğun okul saati gelmiş geçmiş geç kaldım diye panikten acele çok evden montunu evde unutmuşum üstüne sıkı bir yağmur ye sırılsıklam ol bu hastalığın üstüne küfrede kyfrede eve gel çocuklara sofra kur onu kaldır mutfağı tekrar şupur sıl şimdi bı kahve içmeye birazda sizi ozledigim için ayakta dikilip kahve içip burayı okuyorum çünkü oturduğum an iki çocuk tepeme biniyor kahve bitince wcleri yıkayıp dış alacagim sonra koca olacak şahsiyet gelecek ona sofra kur topla makina at arada çamaşır asacağım inşallah 1 makina çamaşırı toplayacağım sonra o şahsiyete kahve hazırlayacağım rabbim nasip ederse duş alıp bacaklarımin derdine ağlayacağım
Bir dokun bin ahh işit bugün benden en iyisi susayim ben
:kanka::kanka::kanka::kanka::kanka::kanka:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar