Çakıl Allah sifa versin inşallah kolaylıklar versin..2 si için ayrı ayrı 30 000 . Kist alınmazsa düşük ihtimali var ama ameliyatın komplikasyonları da var. Doktor da kararsız istersen deneyelim düşerse ameliyatı mecbur yapariz dedi. Literatürler arada kalmis yarısi olmalı yarışı olmamalı diyor. Doktor düşün dedi olmaya karar verirsem haftaya olacağım tüp e karar verirsem 15 gün sonra tedavi başlayacak. Ben normal yolla olmayı beklerken şok oldum
12:30 2 yumurtalı omlet, peynir, domates, salatalık, 3 zeytin, maydanoz
19:30 ıspanak yemeği, yoğurt
Su:3 lt
Spor yok malesef halam geldi
@Ausencia_
burda da öyle canım malesefBen de görünce şok oldum
Ekli dosyayı görüntüle 24054
Bu normal domates
Ekli dosyayı görüntüle 24055
Kiraz domates 10 lira
Kabak bile 5 lira
Şok olunca foto çektiydim
Canım çok geçmiş olsun. Birkaç doktora daha git. Gebeliği etkilemeyckse bu kistler ki genelde hamilelikte çok büyümzlermş sanrm.Kızlar bugün biraz moralim bozuk kararsizim doktora gittim tüp bebek dedi ama rahimdeki kist büyümüş benim bu şeker ihtiyacım ondan artmış. Rahim kaslarımın içindeymiş alınabilir de alınmayabilir de dedi. Karar vermem için gönderdi ve ben karar veremiyorum. 30 000 verip tüp deneyip düşük yaparsam ameliyat olmak mi ? önceden yine 30 000 verip ameliyat olup tüp yapmak mi... ben ne yapacagim korkuyorum
Evet çok soğuuukSus be donuyoruz burada
Donem tasarruf dönemi
Kızlar bugün biraz moralim bozuk kararsizim doktora gittim tüp bebek dedi ama rahimdeki kist büyümüş benim bu şeker ihtiyacım ondan artmış. Rahim kaslarımın içindeymiş alınabilir de alınmayabilir de dedi. Karar vermem için gönderdi ve ben karar veremiyorum. 30 000 verip tüp deneyip düşük yaparsam ameliyat olmak mi ? önceden yine 30 000 verip ameliyat olup tüp yapmak mi... ben ne yapacagim korkuyorum
Canım benim aynıyım hala adet değilim ve beklemedeyim bakalım hayırlısı kendimi spora diyete odakladım düşünmemeye çalışıyorum sen nerelerdesin kuzu
Yaa inanmıyorum . Burda hala klima açık.. azcık serinlesin artık yaaa
Al benden de o kadar hippocum
Ben de görünce şok oldum
Bu normal domates
Kiraz domates 10 lira
Kabak bile 5 lira
Ben de yarın hastaneye gidecğim varisler için. Artk beklememlym bnce. Dün gece bacaklarmn kaşıntısndan uyuyamadm. Sivrisinek değil bildiğin damarlarm kaşınıyor. Varis kaşıntı yaparmş. Kirli kan kalbe gidemeyince kandaki toksikler o dokularda kalıyomş ondan oluyormş. Zaten ara ara kabarıyodu kaşınıyodu sağım solum bundan demek. Bakalm ne diyeck doktr
Çok sağol cnm inşallahGecmis olsun. İnsallah guzel haberler alirsin
Güzel bir tavuk çorbası yap kendine waytımiyileşiyordum ama bugün ki yağmur üstüne esen rüzgar ve montunu evde unutan bendenizle inşallah daha da fenalasmam yağmur içime işledi rüzgarla beraber kombo yapti
İyi bari salatalık ucuzmuşBen de görünce şok oldum
Bu normal domates
Kiraz domates 10 lira
Kabak bile 5 lira
Ankara daha ucuzmus İstanbul'a göre oraya mi yerleşsem İstanbul'da normal domates 9 liraBen de görünce şok oldum
Bu normal domates
Kiraz domates 10 lira
Kabak bile 5 lira
Sabah ve öğle şahane.26 EYLÜL MENÜ
SAAT 08:30
1 yumurta haslanmis
Beyax peynir
2-3 Zeytin
Çay
Limonlu su
SAAT 14:30
Kıymalı menemen
Peynir
1 tane küçük kelek
SAAT 17:30
Patatesli börek küçük kare
Sütlü neskafe 1parca bitter
5-6 yer fıstığı
Su 1 lt..
Limonlu su 1.5 lt
Spor: Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum çokca
@Elalis
Sağol kaptanımÇok mu cokk güzel menü yineee
Söz tertemiz gelecemmm..Sabah ve öğle şahane.
Akşam için beni yormamışsınkendin halletmişsin
Su çok iyi
Spor da güzel
Allahını seversen yarın temiz menü ver
Ne güzel ne güzelAçım hemide çok